אני עובד בתחבורה ציבורית בחיפה(אגד). היום, באחת הנסיעות, שליח של מסעדת chooka (או משהו כזה) חתך אותי וגרם לי לבלימת פתע חריפה כשהוא פשוט חותך לנתיב שלי כשהוא מנסה להספיק את הפניה ימינה. מיותר לציין שללא איתות.
הבלימה כמעט הפילה אדם בוגר באיזור גיל ה30. כשהוא ראה את רוכב הקטנוע מספיק את הפניה ימינה הוא שוב רטן על הרוכבים המפגרים האלה( בחירת מילים שלו).
כשאמרתי שלא כולם ככה הוא צחק ואמר שהוא יודע. זה רק החברה של פול גז.
שמתי לב שהרבה שליחים בחיפה יש ארגז עם הסמל, צורת מכוון הסלד והכיתוב "בדרך אליך בפול גז" מקשרת אוטומטית לאתר.
הרבה מהשליחים האלה( מתכוון לרשת המשלוחים או אותה חברה, באשר היא תהיה), מניסיון בן 3 החודשים שלי בחיפה, אכן נוסעים כמו "משוגעים" ושאני נוטה להרבה יותר זהירות שהם בסביבה.
עכשיו השאלה.. למה האתר מאפשר שימוש בכיתוב ובעיצוב האתר לשליחים שכל כך פוגעים בהסתכלות הציבורית על כלל הרוכבים? בייחוד שאני חושב שהאתר מנסה לתת דווקא את הזווית השניה ברוב המקרים. זו של תרבות רכיבה שהיא לא שליחים ממהרים או עברייני תנועה סדרתיים.
אני טועה?
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
גאון, אין מה להגיד.
איך לא חשבו על זה קודם...
מדינת התביעות.
לפות"ש - אתה יכול ליצור קשר עם בעלי החברה בעזרת הלינק המקושר.
לבעל החברה אין שום אינטרס להתמודד עם פציעות של העובדים שלו וכלים שבורים.
תעיר את תשומת ליבו למה שאתה רואה, ואני מאמין שהוא ינסה לחדד את הנהלים לעובדים.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
האמת? הופתעתי.
הייתי בטוח שהאתר נותן חסות למישהו.
השליחים נוסעים כמו מטורפים, מסכנים עצמם ואחרים. רמזור אדום זה המלצה, תמרור עצור זה תן כיף.
מביך משהו.
אשלח מייל לעמוד הפייסבוק.
החברה האלה פוגעים בעולם הדו גלגלי והקישור של הבן אדם הממוצע זה שפול גז הם חברה מטורפים גורם לתדמית גרועה עשרות מונים מעוד שליח ממורמר וממהר.
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
מה אתה בא להגיד בעצם? שזה סבבה?
אני חושב שאמנם זה טריטוריאלי יותר מאשר אישי( לדוגמא-בירושלים הנהגים נוסעים באגרסיביות. חותכים ומסתכנים בתאונות פח. בעיקר כי לא כל כך משאירים להם ברירה מבחינת תנאים, זמנים וכסף לעומת חיפה שיש זמן וכמות העבריינים שנוהגים על האוטובוס קטנה משמעותית), אבל זה לא אומר שאני מקבל את זה. במיוחד שזה עלול לעלות לי בחופש שלי( גם אם ליום יומיים עד שיוציאו אותי זכאי) ובכסף שאפסיד בימי עבודה שלא יחזרו אלי.
כשהחברה האלה נוסעים ואני מסתכל עליהם ממקום שאיננו רוכב דו"ג אני אומר לעצמי "האמת? הביטוח זול ממש ביחס לכמות הסיכון שהטמבלים האלה לוקחים)
הלוגו, השם והקרבה בעולם האופנועים.
אני מבין שזה לא אחד לאחד אבל זה מזכיר. מאוד.
עובדה שיש קישור ישיר בין הדברים אצל אזרחים שלא יודעים מה הוא אתר פול גז.
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
צר לי להגיד לבורים שבניכם.
אגד מחולק למחוזות, לא בהכרח מחוז חיפה (נהג פשוט) מכיר את הנהג מירושלים - למרות שיש סיכוי כי זו מדינה קטנה.
עוד אוסיף ואומר שאגד חיפה וירושלים אלו סניפים שמתחרים כל שנה על לב הציבור ומשרד התחבורה, במתן שירות לציבור ואופי הנהיגה.
אלו שני הסניפים שתמיד זוכים במקום ראשון, שני (שחיפה בדרך כלל ראשונה) כי כך מצביע הציבור - מבין כל החברות בשוק!
למעשה הנהגים בחיפה הם הזהירים ביותר מבין אלו שעל ההגה (קווים, דן, אגד, מטרופולין נתיב אקספרס, אפיקים, אגד-תעבורה וכו..) - וכן אגד מתחרה בעצמו.
לאגד יש מערכת קנסות פנימית (כל נהג מכיר) שעובדת יפה מאוד ומראה תוצאות למשרד התחבורה (מה שאין לחברות אחרות חוץ מדן, ואולי גם קווים לאחרונה). אם נהג חותך אתכם ואתם מתקשרים להודיע (ולא רק מקללים), מוצמד אליו סמוי עם רכב פרטי או בתוך האוטובוס שהוא לא מכיר והוא עולה לדין, הרבה איבדו שכר ואת מקום עבודתם בגלל זה.
למה אני אומר את כל זה?
בא לפה בחור, שאין לו שום כוונה רעה וחלקכם עונים לו תשובות מטומטמות במקום להגיד לו "אין קשר בין החברות שליחויות לאתר הקיים" ואומרים לו ש"החברים" שלו לא טלית שכולה תכלת. הוא בא בטוב אל תתנו הרגשה רעה. הוא רק בא לעזור כי הוא (לרעות דעתי) מגן פה על קהילת הרוכבים.
תחשבו על זה, התוקפים שבניכם.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי 2 Strokes; 23-04-2017 בשעה 22:57.