לחיצה ארוכה (2 שניות) על כפתור 2..
טוב סיפור מוזר ומביך אבל ככה הוא הולך.
קניתי אופנוע לפני חודשיים עם האזעקה המדוברת, ולא השתמשתי בה מאז.
היום רציתי לנסות אותה, שיחקתי בכפתורים של השלט (בתמונה) עד שהיא ננעלה. אבל עכשיו אני לא מצליח לשחרר אותה!
אני כבר שעה לוחץ על כל הכפתורים המסריחים האלה וזה לא משתחרר, רק אייקונים שלא אומרים לי כלום קופצים על המסך של השלט. חתכתי את הרמקול וניתקתי את האזעקה, אבל האופנוע לא מניע עכשיו, מן הסתם זה קשור.
מישהו מזהה את השלט? או שאפשר לעקוף את הקקה הזה??
למען הסר ספק אני הבעלים החוקיים של האופנועשלט.jpg
תודה מראש לעונים!
לחיצה ארוכה (2 שניות) על כפתור 2..
x-max 250 2013 -> nc700x 2012
אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !
תודה רבה דבר ראשון, לחיצה קצרה עוזרת.
אבל הבעיה היא שאחרי חצי דקה-דקה האזעקה ננעלת אוטומטית וחייבים את השלט כדי לשחרר אותה.
אני לא מעוניין להיות תלוי בשלט הזה, מעדיף לנעול שמתחשק לי ושלא אז לא. ניסיתי את העצות של הבחור הזה:
http://www.tapuz.co.il/forums/viewms...A2%D7%99%D7%9D
ללא הואיל, כנראה הדגם התעדכן מאז (שירשור די ישן). אני בטוח שהמצב הזה אפשרי הרי ככה נסעתי חודשיים.
האם משהו מכיר את השלט הזה ויודע איך לגרום לאזעקה הזאת להפסיק לכפות את עצמה עליי?
בערב כשאגיע הביתה אצלם לך מהחוברת הפעלה איך מבטלים את הנעילה האוטומטית.
בלי קשר, תלחץ על כפתור 2 כדי לנטרל את האזעקה, תשמע צפצוף כפול מהשלט, לאחר שניה לחץ שוב כדי לנטרל את האזעקה ואחרי הנטרול השני היא לא אמורה להדרך שוב אוטומאטית
תודה רבה!
כן גיליתי את זה, כך הבעיה עוברת להתנעה הבאה. העניין הוא שאני לא רוצה להיות תלוי באזעקה הזאת בכלל, יש לי שלט אחד חצי שבור מפוצץ קורוזיה ועובד מתי שמתחשק לו. בנוסף לפי היכרותי עם עצמי אני אאבד אותו תוך שבוע גג. לפחות עד שאני אתארגן על אזעקה נורמאלית (תכל'ס באופנוע הבא) הייתי רוצה להחזיר הכל לקדמותו.
וואללה לא ידעתי שאני כזה טכנופוב עד עכשיו תאמינו לי.
ועוד צריך להלחים את הרמקול שחתכתי![]()
וואו זה חתיכת מגילה, בכל האזעקות זה ככה?
נראה לי הייתי תמים שפשוט התחלתי לשחק.
תודה שוב!