תוצאות 1 עד 9 מ 9

אשכול: אופנוע לרשיון A1 לתל אביב אשדוד

Junior Member

אופנוע לרשיון A1 לתל אביב אשדוד

שלום,
    אני נמצא פה בפורום עוד מגיל 16 שאז התחיל החלום לקנות אופנוע, מפה לשם קניתי את הראשון שהשתחררתי וגם זה היה קטנוע 125( שאהבתי מאוד, בכל זאת כלי ראשון).
    הקטנוע נמכר לאחר חצי שנה והיום בגיל 25 שאני עובר למרכז אני חייב לעצמי את האופנוע שחלמתי עליו.
    הנסיעות שלי יכללו בערך שלוש פעמים בשבוע נסיעות מאשדוד לתל אביב וחזור כאשר התקציב שלי עומד בערך על 30,000.
    אני רוכב חדש ללא ניסיון כמעט בכלל ואני מתלבט איזה אופנוע יעמוד במשימה וגם יהיה נעים לרוכב מתחיל.
    אני מתלבט בין ktm duke390 יד שנייה שאפשר למצוא בסביבות ה- 27000 ליד ראשונה עם קילומטרז׳ בדיחה, או אולי לקפוץ טיפה ולשלם בתשלומים ולקנות איזה sv650 מוגבל, אני פתוח לכל הצעה שתהיה ולכל אפשרות.
    בתודה מראש אור

Member
    הדיוק הוא יופי של אופנוע לתוך העיר, אבל בבין עירוני הוא לא הכלי הכי נעים שאתה יכול להרשות לעצמך בתקציב.
    אני רוכב על הדיוק כמעט שנה, אוהב מאוד את האופי של האופנוע בעיקר אל מול המתחרים(וזו הסיבה שבחרתי בו) אף על פי שרוב הנסיעות שלי הן בין עירוניות וכנראה שהיו כלים עדיפים.
    תעשה את השיקול (ומציע- גם תיקח רכיבת מבחן, אפילו אם אתה מתכוון לרכוש משומש).
    מהמסקנות שלי ובהתאם לתקציב, Cb500 בכלל ודגם ה X בפרט ייתנו את המענה הטוב ביותר לנסיעות ארוכות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Member
    ארוכות= בין עירוניות

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Member
    מחזק באופן כללי את דבריו של Botzon אבל גם מבקש להוסיף שהוא כלל לא רע גם בנסיעות יותר ארוכות.

השאלה למה אתה מתחבר יותר - לכול אופנוע יש חיסרונות ויתרונות. הדיוק ייתן לך יותר ריגוש וביצועים מההונדה וההודנה יהיה עדיף מחוץ לעיר לשיוט נינוח.

ואולי שווה לך להמתין ולבדוק את הדיוק החדש שיגיע במאי או יוני. אמור להיות בעל אופי קצת שונה מהקודם שאולי מתאים יותר לנסיעות ארוכות - עדיין לא ברמת ה CB או SV (גם נושא מיגון הרוח שונה מאוד).

Member
    אחרי 3 וחצי שנים על CB500X,
    אני חושב שהוא יכול מאוד להתאים לדרישות שלך, ואפילו לתקציב.
    המיגון רוח אפקטיבי מבחינת רוח על החזה והכתפיים אבל יש לא מעט רעש סביב הקסדה - עדיין לא הייתי מוותר עליו ברכיבות ארוכות.
    ישיבה מאוד נוחה.
    חסכוני מאוד בדלק, אצלי עשה 26 קילומטר לליטר בממוצע! הגעתי גם ל30.
    משתחל יופי בפקקים, ומשייט ב 120-130 בלי שום בעיה. אין לו גם שום בעיה להגיע ליותר..

אין לי ניסיון עם שאר האופציות.
    מוטי.
    -->SV650<--

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Maxi צפיה בהודעה
    מחזק באופן כללי את דבריו של Botzon אבל גם מבקש להוסיף שהוא כלל לא רע גם בנסיעות יותר ארוכות.

השאלה למה אתה מתחבר יותר - לכול אופנוע יש חיסרונות ויתרונות. הדיוק ייתן לך יותר ריגוש וביצועים מההונדה וההודנה יהיה עדיף מחוץ לעיר לשיוט נינוח.

ואולי שווה לך להמתין ולבדוק את הדיוק החדש שיגיע במאי או יוני. אמור להיות בעל אופי קצת שונה מהקודם שאולי מתאים יותר לנסיעות ארוכות - עדיין לא ברמת ה CB או SV (גם נושא מיגון הרוח שונה מאוד).
    נכון, עם הדיוק שלי עשיתי רכיבה למילואים בצאלים מעמק יזרעאל ועבר סה"כ סבבה לגמרי, כמובן שבשיוט מוגבל- בערך 110-115 נסע בצורה נעימה בהחלט. אני עושה על הדיוק כל יום כ 40 ק"מ לכיוון עד מקום העבודה.

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    ה-SV650 לרישיון A1 מתאים בול למשימה. יתרון הנפח מבטיח מנוע שפחות מתאמץ ומכאן - פחות צריכת דלק ופחות בלאי למנוע. אני עובד בעופר אבניר - אתה מוזמן ליצור קשר בפרטי למידע נוסף, פריסה אפשרית לתשלומים וכו'.
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי כRובי צפיה בהודעה
    ה-SV650 לרישיון A1 מתאים בול למשימה. יתרון הנפח מבטיח מנוע שפחות מתאמץ ומכאן - פחות צריכת דלק ופחות בלאי למנוע. אני עובד בעופר אבניר - אתה מוזמן ליצור קשר בפרטי למידע נוסף, פריסה אפשרית לתשלומים וכו'.
    האם אפשר לאחר זמן מסויים להסיר את ההגבלה באופן חוקי על ידי היבואן?

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    לצערי, לא.
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא