עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 50

אשכול: החזר כספי על ציוד מיגון לאחר תאונה

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    צריך להבין משהו, גם השופט צריך להבין...
    מצד אחד, קסדה אינה מכוסה בביטוח חובה, שם יש ביטוח גוף בלבד.
    מצד שני, היא אינה מכוסה במסגרת ביטוח מקיף כי אינה חלק מהאופנוע.
    מצד שלישי...אי אפשר לרכוב בלעדיה, אז או שהיא חלק מהגוף או חלק מהאופנוע...זה לא ממש משנה לי.
    אני תבעתי אותה בבית משפט וזכיתי, הבאתי קישור באחת ההודעות למשפט של מישהו אחר...
    אני שוב מסביר שאם העו"ד הוא טוב ומאמין בעצמו ובמקרה...הוא יקבל החזר על קסדה!
    אם הרוכב הינו צלם, יש מצב שלא יקבל את הכסף עבור המצלמה שלו,
    אם הרוכב הוא בעלים של שעון ברייטלינג ששויו 50 אלף דולר...סביר להניח שגם הוא לא יקבל פיצוי.
    אבל...מילא שאתם (לא אני) מוותרים על ביגוד שנקרע לכם, כאילו שיכולתם לרכוב ערומים...
    אבל לוותר על אביזר שהחוק מחייב אתכם לחבוש?
    לא...או שאתם מטומטמים או שאתם פשוט נותנים לחברות הביטוח לזיין אתכם שוב ושוב.
    אם היה ספק לרגע...אם רכבתם ללא קסדה ונפגעתם בראש, חברת הביטוח היתה מפצה אתכם?
    שאלתי את זה כבר ולא קיבלתי תשובה...
    כי אנחנו יודעים שהביטוח היה טוען שמלכתחילה רכבתם באופן לא חוקי ולכן לא מגיע לכם פיצוי.
    אז אם רכבתי באופן חוקי, עם קסדה, משמע...הגנתי על ראשי ועל כספי הביטוח...
    זאת...לעומת האפשרות להיות פגוע ראש ומשוקם שנים בבית לווינשטיין...וגם אז לא מגיע לי פיצוי???
    זה שהקסדה נופלת בין הכיסאות זה נכון, אבל אני לא אוותר לביטוח ואני מקווה שגם אתם לא.

אם לא הארתי את עינייך...אז גם פרוג'קטור רב עוצמה לא יאיר.
    נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 03-05-2017 בשעה 19:14.

Member הסמל האישי של ofirus
    אני עברתי תאונה עם אופנוע לפני כמה שנים הקסדת אראי שהייתה לי השתפשה על האספלט הביטוח דרש הוכחה שאכן הקסדה נפגעה ניגשתי לאופנועית והביאו לי מסמך שאומר שאם הקסדה עברה תאונה צריך לשלוח אותו ליפן לבדיקות על מנת לאמוד את ה הנזק אם יש הגשתי את המסמכים כמובן שהיה לי ביטוח מקיף והבאתי להם פיזית את הקסדה והם זיכו אותה בעלותה שוב זה היה לפני הרבה שנים ואני לא יודע אם זה מקובל היום אבל שווה לך לנסות תיגש ליבואן של הקסדה שיוציא לך מסמך רשמי שהקסדה צריכה לעבור בדיקה או לחלופין שהיא פסולה לשימוש תגיע איתה ועם המסמך פיזית לסוכן ביטוח עם הקבלה של העלות שלה ותקווה לטוב לי זה עבד וקניתי קסדה חדשה בכסף בהצלחה

בחייאת אופיר...סימני פיסוק!!! מה נהיה?

ציטוט נכתב במקור על ידי ofirus צפיה בהודעה
    עברתי תאונה עם אופנוע לפני כמה שנים, קסדת אראי שהייתה לי השתפשה על האספלט.
    הביטוח דרש הוכחה שאכן הקסדה נפגעה. ניגשתי לאופנועית נתנו לי מסמך שאומר שאם הקסדה עברה תאונה,
    צריך לשלוח אותו ליפן לבדיקות על מנת לאמוד את הנזק, אם יש. הגשתי את המסמכים, כמובן שהיה לי ביטוח מקיף
    והבאתי להם פיזית את הקסדה. הם זיכו אותה בעלותה. שוב זה היה לפני הרבה שנים ואני לא יודע אם זה מקובל היום,
    אבל שווה לך לנסות. גש ליבואן של הקסדה שיוציא לך מסמך רשמי שהקסדה צריכה לעבור בדיקה,
    או לחלופין שהיא פסולה לשימוש. תגיע איתה ועם המסמך פיזית לסוכן הביטוח עם הקבלה של העלות שלה
    ותקווה לטוב. לי זה עבד וקניתי קסדה חדשה בכסף. בהצלחה.
    מצא את ההבדלים!

Member הסמל האישי של audiR8
    א. שני הקישורים שהבאת עוסקים בתביעה ממונית כנגד הפוגע (וחברת הביטוח שביטחה אותו בצד ג') - טרחת לקרוא אותם לפני שהדבקת את הקישור? נו באמת.

ב. החוק (חוק הפלת"ד, שמסדיר את ביטוח החובה ואת הכיסוי שלו. נעים להכיר) קובע שביטוח החובה מכסה את הנזקים שציינתי מעלה - הוצאות רפואיות, אבדן כושר עבודה (כולל ימי עבודה) ופיצויי כאב וסבל.
    שום עו"ד - גם אם יהיה מומחה בקריאה יוצרת - לא יוציא מביטוח החובה את עלות הקסדה. אם אתה אומר שעורך הדין שלך הצליח (מביטוח החובה!) שלח לי (גם בהודעה פרטית) את מספר התיק ואשמח לאכול את הכובע.
    בנוגע לביטוח מקיף - כל אחד והפוליסה שלו. אם ציוד מיגון מופיע בפוליסה, הרי שהוא מכוסה.

ג. שופט לא מבין, שופט גם לא צריך להבין. שופט פונה לחוק. יש לך טענות? פנה למחוקק שיעדכן את החוק בהתאם.

ד. טיעונים מהרגש נחמדים מאוד. נציג חברת הביטוח אולי אפילו יזיל דמעה לפני שיבעט אותך מבית המשפט וידרוש הוצאות.
    אתה מפספס עיקרון יסודי בדיני ביטוח - פוליסה מכסה בדיוק מה שרשום בה. לא משנה מה החוק מחייב או מה נראה לך שחסכת לחברת הביטוח בכך שהתמגנת.

ה. כל הדוגמאות שהובאו שבהן התקבל פיצוי היו תביעה כנגד הפוגע או ביטוח מקיף שכלל קסדה. לא ראיתי דוגמא אחת שבה ביטוח חובה שילם על קסדה או כל ציוד אחר.

להמשיך או שתביא פרוג'קטור?

ציטוט נכתב במקור על ידי MasterOz צפיה בהודעה
    צריך להבין משהו, גם השופט צריך להבין...
    מצד אחד, קסדה אינה מכוסה בביטוח חובה, שם יש ביטוח גוף בלבד.
    מצד שני, היא אינה מכוסה במסגרת ביטוח מקיף כי אינה חלק מהאופנוע.
    מצד שלישי...אי אפשר לרכוב בלעדיה, אז או שהיא חלק מהגוף או חלק מהאופנוע...זה לא ממש משנה לי.
    אני תבעתי אותה בבית משפט וזכיתי, הבאתי קישור באחת ההודעות למשפט של מישהו אחר...
    אני שוב מסביר שאם העו"ד הוא טוב ומאמין בעצמו ובמקרה...הוא יקבל החזר על קסדה!
    אם הרוכב הינו צלם, יש מצב שלא יקבל את הכסף עבור המצלמה שלו,
    אם הרוכב הוא בעלים של שעון ברייטלינג ששויו 50 אלף דולר...סביר להניח שגם הוא לא יקבל פיצוי.
    אבל...מילא שאתם (לא אני) מוותרים על ביגוד שנקרע לכם, כאילו שיכולתם לרכוב ערומים...
    אבל לוותר על אביזר שהחוק מחייב אתכם לחבוש?
    לא...או שאתם מטומטמים או שאתם פשוט נותנים לחברות הביטוח לזיין אתכם שוב ושוב.
    אם היה ספק לרגע...אם רכבתם ללא קסדה ונפגעתם בראש, חברת הביטוח היתה מפצה אתכם?
    שאלתי את זה כבר ולא קיבלתי תשובה...
    כי אנחנו יודעים שהביטוח היה טוען שמלכתחילה רכבתם באופן לא חוקי ולכן לא מגיע לכם פיצוי.
    אז אם רכבתי באופן חוקי, עם קסדה, משמע...הגנתי על ראשי ועל כספי הביטוח...
    זאת...לעומת האפשרות להיות פגוע ראש ומשוקם שנים בבית לווינשטיין...וגם אז לא מגיע לי פיצוי???
    זה שהקסדה נופלת בין הכיסאות זה נכון, אבל אני לא אוותר לביטוח ואני מקווה שגם אתם לא.

אם לא הארתי את עינייך...אז גם פרוג'קטור רב עוצמה לא יאיר.

Sent from my MI MAX using Tapatalk

אל תמשיך, הכל בסדר. אנחנו שני קווים מקבילים.
    אל תאכל את הכובע, אל תתבע את מה שמגיע לך, תמשיך להתנהג בדיוק כמו שכתוב.
    תמוך בשיטה הקלוקלת, תוציא לאחרים את הרוח מהמפרשים, תמשיך בהתנשאות.
    אתה צודק, השיטה צודקת, כולם סבבה ואני מטומטם.
    לך בדיוק לפי המחוקק ועזוב אותי לנפשי...
    הכל בסדר...אני עייף, אין לי יותר מה להוסיף.

נפלאות הדיון באינטרנט.
    האשמת אותי שאני 'טועה ומטעה'. עכשיו אני 'הולך לפי המחוקק', 'מתנשא', 'תומך בשיטה קלוקלת'.

אבל לפחות אני לא מפזר שטויות ברשת ומייעץ לאנשים להוציא את כספם על עורכי דין בנסיון להלחם בטחנות רוח.
    פשוט את גלימת לוחם הצדק, תודה בטעותך, תתנצל וסיים את הסיפור.

מכיוון שאתם ממשיכים להתווכח, אז אעדכן. דיברתי עם העו"ד שלי לפגיעות גוף ותשובתו כדלהלן: "קסדה? זה רכוש, לא קשור אלי. אתה צריך לתבוע את המקיף בשביל זה."

אז כל עוד אין תקדים משפטי למקרה של החזר כספי על קסדה בתאונה עצמית, נראה לי שאין על מה לדבר.

עוז יקיר, אני חושב שאתה חורג בעצמך מכללי הפורום בסגנון הכתיבה שלך, קח נשימה עמוקה חביבי

Member
    למה שעוז ישקר/ימציא דבר כזה?

מודה, לא מכיר אותו אישית (אולי יום אחד זה יקרה) אלא רק מהפורום - אבל הוא עבר מזמן את הגיל שרוצה להרשים את הסובבים...

Ser Jorah Mormont - השאלה הראשונה שאתה צריך לשאול היא עד כמה את רציני בכוונה שלך לקבל החזר כספי על הקסדה, השאלה השניה (בהנחה והתשובה לשאלה הראשונה היא "רציני מאוד") צריכה להיות אם למישהו יש המלצות על עו"ד שהתנסה בנושא, אולי (ואולי לא) עוז אפילו יגיד לך מי העו"ד שעזר לו.

כנראה שלא מספיק רציני. אני לא הולך להחליף עו"ד רק בשביל זה. אבל אם עוז הצליח לקבל החזר על קסדה מביטוח חובה בבית משפט, סימן שיש תקדים משפטי, ואז הוא יכול פשוט להפנות אותי אל הקייס הזה.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    גם אני לא מבין איך זה אפשרי אבל גם guyt אמר שהוא מכיר מישהו שקיבל החזר (חלקי, אבל קיבל).

ציטוט נכתב במקור על ידי Ser Jorah Mormont צפיה בהודעה
    כנראה שלא מספיק רציני. אני לא הולך להחליף עו"ד רק בשביל זה. אבל אם עוז הצליח לקבל החזר על קסדה מביטוח חובה בבית משפט, סימן שיש תקדים משפטי, ואז הוא יכול פשוט להפנות אותי אל הקייס הזה.
    א. ביקשתי ממנו את מספר התיק. תגובתו מופיעה מעלה.
    ב. גם בהנחה וקיימת פסיקה כזו (ואני בספק רב, כמו שפירטתי). בהנחה והיא לא עברה את בית משפט השלום היא אינה מחייבת אף שופט לפסוק לפיה.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    אם היא לא עברה בית משפט שלום אז איזה פסיקה היא עברה?
    (אלא אם "בית דין שלום בשבתו כבית דין לתעבורה" לא נחשב בעיניך)

עברה את בית משפט השלום - משמע עלתה למחוזי והלאה.

ציטוט נכתב במקור על ידי audiR8 צפיה בהודעה
    נפלאות הדיון באינטרנט.
    האשמת אותי שאני 'טועה ומטעה'. עכשיו אני 'הולך לפי המחוקק', 'מתנשא', 'תומך בשיטה קלוקלת'.

אבל לפחות אני לא מפזר שטויות ברשת ומייעץ לאנשים להוציא את כספם על עורכי דין בנסיון להלחם בטחנות רוח.
    פשוט את גלימת לוחם הצדק, תודה בטעותך, תתנצל וסיים את הסיפור.

אז ככה, אתה טועה, אתה מתנשא, אתה הולך לפי מה שכתוב ולא מגדיל ראש, אתה בהחלט תומך בשיטה הקלוקלת.
    אני לא מפזר שטויות ואין לי עניין לפזר אותן, לא יעצתי לאף אחד לשכור עורך דין ובטח שלא להוציא את כספו.
    אתה חצוף אבל על זה אני מוותר לך, את גלימת לוחם הצדק אשאיר לעצמי,
    לא אודה בטעות כי אין כזו...ובטח שלא אתנצל, כי אין לי על מה ובטח שלא בפניך.
    אני מציע ומבקש שתעצור כאן.

ציטוט נכתב במקור על ידי Kenderkin צפיה בהודעה
    עוז יקיר, אני חושב שאתה חורג בעצמך מכללי הפורום בסגנון הכתיבה שלך, קח נשימה עמוקה חביבי
    איזה מזל שיש אנשים טובים כמוך, אני רץ לשתות מים קרים מיד ארי שאקח נשימה עמוקה. תודה עבור העצה.

ציטוט נכתב במקור על ידי audiR8 צפיה בהודעה
    א. ביקשתי ממנו את מספר התיק. תגובתו מופיעה מעלה.
    ב. גם בהנחה וקיימת פסיקה כזו (ואני בספק רב, כמו שפירטתי). בהנחה והיא לא עברה את בית משפט השלום היא אינה מחייבת אף שופט לפסוק לפיה.

השנה היתה 1997, אני על קימקו קטן מחליק על כתם שמן.
    לחברה בה עבדתי היה עו"ד שתבע בשמי את הפציעות הקלות,
    בנוסף קיבלנו פיצוי מלא על קסדת שואי שהיתה לי והצגנו חשבונית קניה.
    את נעלי הנייקי שהשתייפו, הג'ינס שנקרע ושאר פריטים לא ספרו בכלל.
    אין לי פרטי תיק, אין לי שמות ואין תאריכים מדוייקים.
    מתאים לכם? סבבה. לא מתאים לכם? גם סבבה.

אני מציע לכל מי שחושב שיש לו תרבות דיון...לשקול מילים והתנסחות.
    באופן רגיל אני לא ממשיך אחרי שאני כותב שהתעייפתי, הפעם חרגתי.
    אני מציע למי שחושב שיש לי אינטרס עלום להפיץ שטויות באוויר, לחשוב אם כדאי להמשיך את ההתנצחות הזו.