בהצלחה אני בטוח שתהנה מהzzr זה טיל בליסטי שלהבדיל מהיאבוסה גם מרווח יותר ( ואני מעריץ ידוע של סוזוקי).
בכל מקרה אם תרצה להתרשם מהgtr אתה מוזמן להפגש.
בהצלחה
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
בהצלחה אני בטוח שתהנה מהzzr זה טיל בליסטי שלהבדיל מהיאבוסה גם מרווח יותר ( ואני מעריץ ידוע של סוזוקי).
בכל מקרה אם תרצה להתרשם מהgtr אתה מוזמן להפגש.
בהצלחה
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
יראה בערך כך
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
מזוודות צד על ההיאבוסה וה- ZZR נראיםלא רע.
תסתכל על התומנה שהעליתי כמה תגובות למעלה.
ובקשר להיאבוסה יש גם כמה חלופות עוד יותר אסתטיות. השילוב האולטימטיבי זה אלו של corbin
עברו להם 3 חודשים עד שחלחלה בי ההבנה כמה קשה למכור אופנוע שהוא לא מיינסטרימי בשוק קטן ומצומצם. ה- ב.מ.וו פשוט מכונה מצוינת, ובהשוואה ישירה מול אופנועים עדכניים באותו הסגמנט (מול אופנוע בן 10) נראה כי הוא עדיף בכמה רמות באיכות החומרים והייצור, בהנדסת האנוש ובטכנולוגיה.
אך מה לעשות, המחשבות רצו להן והחשק לא הרפה.
לפני כמה ימים, נכנסתי למטרו להתעניין בטרייד-אין. קיבלתי יחס טוב ורציני אשר הסתיים בסופו של דבר בעסקה סבירה-פלוס.
ובכן הזמנתי את ה- ZZR1400.
כעת, אני מקסטם אותו, במטרה להפוך את "מלך אופנועי הספורט" (לא מסכים) להיפר-טורר שיענה על צרכיי, או כפי שאני מעדיף להגדיר אותו: מכונת GT משובחת, במובן הישן והטוב של המילה.
ועוד מסקנה מתבקשת, אופנוע מהסוכנות + תוספות לפי דרישה, זה עסק יקר להחריד.
(המסירה מתוכננת לעוד כחודש)
בוא'נה שושנים אני יודע איפה אתה גר
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אחים לא צריך לאמר כדי לדעת מה הם חושבים
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
ממש האקל וג'קל....
![]()
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
מהסקרנות
מזוודות צד יהיו?
מחכה לתמונות וכפי שכתבתי לך תתחדש זו תחנת כח נהדרת.
Sent from my LG-H870DS using Tapatalk
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
למשימת התיור הוספתי זוג ארגזי צד חצי-קשיחים של GIVI (דגם 3D600), משקף טורינג עם ספוילר, מגן רדיאטור של Evo-Tech, וג'ק אמצע שעושה דרכו מחו"ל.
אה, וזוג אקרפובוצ'ים טיטניום.
נמצא בתהליכי התלבטות קשה לגבי סבל וארגז אחורי בעתיד
גם לי היו מחשבות לשדרג ל ZZR14 מה ZZR1100 ב 2012.. ואחרי שעליתי עליו רק בחניה הבנתי שזה לא בדיוק כמו ה ZX11\ZZR1100 , היה לי טיפה יותר מדי ספורטיבי בתנוחה + כל התוספות שציינת לעיל שאני הייתי צריך לקסטם אותו.
בסוף סיימתי את הסאגה הרי עם K1200S יחיד במינו, שסגר לי את כל פינות הזיווד התואם (כמעט כל מזוודות האפטרמארקט נראות זוועה על ההיפרים, חוץ מאולי של קורבין, אבל הם יקרות ובקושי אפשר למצוא כאלה), רגלית האמצע ודרייבשאפט כבונוס.
הייתי מציע לך ללכת על ה K1300S, אבל אין כאלה למצוא. המעטים שיש לא נמכרים. כמעט.. היה אחד, אבל נקנה מייד - אני קניתי אותו.
נערך לאחרונה על ידי erani99; 17-08-2017 בשעה 23:28.
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast