*אם היה אפשר לתייג שרשורים, הייתי מתייג את שרשור השושנים בגלל כיוון דומה מאוד, אך עדיין לא זהה.

בילינו כשנה וחצי ו- 14,000 ק"מ ביחד, ואיזו תקופה הייתה!
מדובר באחד הכלים הכי מתורבתים שיצא לי לרכב עליהם. לו רק הייתה לו יכולת לדבר, אני בטוח שלאחר כל הרמת כיסוי היה אומר: "לאן ירצה אדוני לרכב היום?" במבטא בריטי. וכנראה, כשאתה לא מוצף כל הזמן בריגושים ואדרנלין, אתה מפתח יכולת להתבונן לעומק הדברים, גם נפשך וגם נפשו, וללמוד.
למדתי שהוא ספורט-טורר בינוני קלאסי, כמעט מושלם, שיודע לעשות ה-כ-ל בצורה טובה מאוד, כולל להראות אבק לבהמות האדוונצ'ר על שבילי חצץ (אבל זה לדיון אחר). קל משקל, זריז, חזק ויודע לשאת שני תיקי צד בחן.
על הדרך למדתי כמה דברים על עצמי ופגשתי כמה חברים לרכיבה שהוסיפו עוד מימד לכל החוויה, אך כנראה שהפכתי ליותר סלקטיבי ו- "מחובר" מדיי. יש שיגידו הופה "בגרות" ויש שיגידו "מפונק וחפרן". קרוב לוודאי שהאמת איפשהו באמצע.

אז למה בכל זאת לוותר על התענוג?
כי חסרה לי תאוצה שתאתגר יותר את אנטומיית הגוף. כי חסר לי הריגוש של שיוט ב- 180 קמ"ש ומעלה. כי חסר מיגון רוח שהוא לא פחות ממושלם במהירויות כאלו. ועל אלו כנראה אני מוכן לשלם מחיר, לא רק כלכלי, לא מבוטל.

אז התחיל מסע החיפוש של הכלי הבא כאשר הכיוון הוא ההיפר-טוררים ויש כבר מועמדים כמו ה- ZZR1400, היאבוסה ושותפיהם. על זה בשרשור הבא.

הלינק ביד-2
http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php...ecordID=265221