מצטרף לכל מה שלוקי כתב.
לוקי ואני רכשנו GTR1400 . אני כבר הספקתי לרכוב משהו בסביבות ה 8K ק"מ ואף יותר על גבו של ה GTR כאשר רוב הרכיבה היא בבינעירוני. יכול להיאמר לזכותו ולרעתו: האופנוע למיטב הבנתי מוגדר כספורט תיור. התאוצות שלו פסיכוטיות. משהו פסיכי לחלוטין במיוחד בשלושת ההילוכים הראשונים. ולחשוב שהמנוע הזה מסורס וחלש יחסית לאחיו ה ZZR... שמירה על מהירות חוקית היא מטלה קשה. מבלי שתרגיש אתה פשוט ממריא. חייבים לבקר כל הזמן את המהירות אחרת השלילה תגיע במהרה.
ווילי - זה דבילי ... בעקרון אני לא מרים לווילי.. רצה הגורל (או המצערת ) שזוגתי שתחייה עלתה עליו... במקום להיצמד אלי, ישבה קפואה ונוטה לאחור. נתתי טיפה בגז והואופנוע עלה לווילי מיידי שהמשיך כמה מטרים טובים טובים. זה קרה בלי להתחרע בלי לשחרר קלאץ בפראות ובלי הרבה משחקים... מיותר לציין שמאז זוגתי לא עולה עליו, ולא מאמין שתסכים לעלות שוב.
תנוחת הישיבה עליו מעט רכונה, אם כי קיימים רייזרים שיכולים להרים את הכידון ב " 2 .
המושב נוח, אבל יש מקום לשיפור.
אני רוכב עם 3 מזוודות. לא הסרתי שום מזוודה, לא יודע איך להסיר ולא מעניין אותי להסיר.
לא מפריע לי משקל הכלי, רכבתי ואני רוכב על כבדים ממנו. זה מעולם לא היה פרמטר בבחירת כלים (או נשים)... המקום היחידי בו יפריע לך המשקל יהיה כשתצטרך לדחוף אותו אחרונית ואתה על גבו. או אז המשקל מורגש גם מורגש.
מראות - תכנון לא מדהים ...
חום מנוע - למיטב ידיעתי עד 2009 רגל ימין מתחממת, מ 2010 שינוי שמפחית את ההתחממות.
מטרו - תמחור מעצבן ויקר להחליא.
שורה תחתונה:
נהנה מהכלי, פוחד על הרשיון. מאבד מערכו מהר מאוד...