מישהו??
שבת שלום,
בקרוב אתחיל לעבוד במשלוחים, מכיוון שהקטנוע שלי פרטי אני מחפש ארגז נורמלי (GIVI,KAPPA)
לא רוצה להתקין ארגז שליחים כי הקטנוע משמש לי גם לעבודה בבוקר ולפנאי.
השאלה היא כזאת, האם מישהו עבד במשלוחים עם ארגז נורמלי ויכול לשפוך קצת אור?
האם 52 ליטר יספיק לקרטון פיצה ענקית 45X45?
הגובה פחות קריטי.
האם אפשר להסתפק ב48?
אני זוכר לפני כמה שנים היה לי דיאלים מהעבודה עם ארגז נורמלי (אם זכרוני אינו מטעה 42 ליטר) וקרטון פיצה 36X36 היה נכנס קצת בהטייה אבל נכנס מצויין.
מחפש את הנפח הכי קטן שיאפשר להכניס מגש 45X45 ואם למישהו יש ארגז גדול והוא בדיוק הזמין פיצה ענקית אשמח לניסוי קטן!
תודה למי שיענה.
מישהו??
יש לי ארגז של Shad 48 ליטר, מגש פיצה בינוני נכנס, יותר מיזה לא נראה יל שיכנס.
שים לב ש48 זה נפח גדול אבל המבנה שלו שונה מארגז שמיועד לפיצה.
נראה לי הזוי קצת. מקווה שאת הפיצה הבאה שאזמין לא אתה תביא לי. בזווית ובלי בידוד של ארגז יעודי.
גם לא מבין למה כל המאמץ - תדאג לחבר לארגז של הפיצה בסיס שמתאים לשחרור מהיר ותסיר אותו מחוץ לשעות העבודה.
ואם בכל זאת אתה מתעקש - קח קרטון ריק מהפיצריה ותנסה אותו בחנות (ותקווה שאף פעם לא יזמינו ממך יותר מפיצה אחת במכה).
ג'וני, עשית את החישוב ששווה לך לעבוד עם קטנוע פרטי שלך?
ממה שאני מכיר זה כמעט תמיד לא משתלם..
תודה על התגובות.
אורי בוא נגיד שזאת לא פעם ראשונה שאני עובד ותאמין לי למעט 2-3 מקרים לעולם לא הבאתי אוכל הפוך או קר וגם באותם מקרים דאגתי ללקוחות.
אגב אין שום בידוד ושום נעליים ורוב השליחים עם ארגזים של כתר ב50 ש"ח.
חוץ מרשתות גדולות מאוד כמו ג'פניקה ודומינוס.
גם ככה כל פיצריה שכונתית מחזיקה בתיקים לבידוד ולא מסתמכים על הארגז..
ביקשתי משהו ספציפי תודה בכל מקרה.
עכשיו כשתחילת שבוע אבדוק בעצמי.
מודל'ה אתה צודק יוצא לי הפסד קטן של 150-300 תלוי בדלק..
אבל בתמורה לקחתי הכל בחשבון גם את הטיפולים ולא אכפת לי, נמאס לנהוג שנים על מובי קטן שעושה טובה שהוא תקין.
300 שקל בחודש זה 3600 בשנה. זה די הרבה כסף. תנסה לבקש החזר יותר גבוה על הכלי.
לא רק זה, גם נזקים לקטנוע יכאבו רק לי..
הכי פרקטי יהיה לקנות איזה ג'וי חבוט אבל אין את האפשרות כרגע.
ואללה נשמע שאתה יודע מה אתה רוצה אבל החוויה שלי הפוכה, עבדתי גם על קטנוע פרטי וגם של העסק והעדפתי בענק את של העסק. כמה שהמובי של העסק מעפן הפרטי מצמצם את הפער מהר, חוץ מזה תמיד האחזקה זה יותר ממה שמחשבים מראש לא משנה כמה מחמירים. תכלס גם אם הקטנוע של העסק מתפגר לגמרי אני עוצר מרים טלפון לקופה ומדליק סיגריה, הכאב ראש לא שלי. אחרי הכל כל היופי בלהיות שליח זה הראש הקטן בלי גבולות
לא פרקטי.
אתה צריך כלי שתוכל לסמוך עליו כי הוא הולך לעבוד קשה ואי אפשר לסמוך על קטנוע שעומד להיתפרק.
אם אתה עובד ברדיוס קטן אז קירור אוויר בריא עדיף על קירור מים וכידוע אין על מובי והדיוקים של סאן יאנג למיניהם,שהאחזקה שלהם מאוד זולה ופשוטה.
כי גם כשיילך מנוע שלם - קראנק ראש וצילינדר אתה יוצא דיי בזול,ביחוד אם עושה לבד.
אם הבנתי אותך נכון, כמה שפחות חלקים נעים - ככה פחות סיכוי לתקלות
(כאשר לא חייבים את אותם החלקים הנעים)