תודה על התגובות.
אורי בוא נגיד שזאת לא פעם ראשונה שאני עובד ותאמין לי למעט 2-3 מקרים לעולם לא הבאתי אוכל הפוך או קר וגם באותם מקרים דאגתי ללקוחות.
אגב אין שום בידוד ושום נעליים ורוב השליחים עם ארגזים של כתר ב50 ש"ח.
חוץ מרשתות גדולות מאוד כמו ג'פניקה ודומינוס.
גם ככה כל פיצריה שכונתית מחזיקה בתיקים לבידוד ולא מסתמכים על הארגז..
ביקשתי משהו ספציפי תודה בכל מקרה.
עכשיו כשתחילת שבוע אבדוק בעצמי.
מודל'ה אתה צודק יוצא לי הפסד קטן של 150-300 תלוי בדלק..
אבל בתמורה לקחתי הכל בחשבון גם את הטיפולים ולא אכפת לי, נמאס לנהוג שנים על מובי קטן שעושה טובה שהוא תקין.


ציטוט ההודעה בתגובה