אתה מדבר על מעילים בגזרה ספורטיבית.
יש גם מעילים בגזרת 'אנדורו' שהם ארוכים יותר, נסה אותם.
12483.jpg
שלום,
נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה, כל מעילי האופנועים שיצא לי למדוד מאוד קצרים, ברמה שיש כמה סנטימטרים בין הג'קט למכנסים.
שאני עומד הבטן בחוץ ושאני יושב חצי גב בחוץ
אני בערך 1.82 מטר גובה ושוקל 73 קילו, לא כזה קיצוני.
המעיל צריך לשבת מספיק צמוד ככה שהמיגונים של הכתפים והמרפקים לא יהיו רופפים ולפי זה אני בוחר את המידה של המעיל.
אני מבין שאמורים לשבת עם המעיל על האופנוע ואז זה פחות מפריע, אבל אז הגב לא מכוסה, ומה יעזור לי הבד הכי עמיד בזמן החלקה אם הוא לא מכסה אותי![]()
אני בטוח לא הראשון שנתקל בבעיה הזאת.. אשמח לשמוע ממכם על מעילים מומלצים ודרכים לפתור את הבעיה.
תודה רבה(:
אתה מדבר על מעילים בגזרה ספורטיבית.
יש גם מעילים בגזרת 'אנדורו' שהם ארוכים יותר, נסה אותם.
12483.jpg
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
המעילים האלו בדרך כלל הם חלק מסט שכולל מכנסיים בגיזרה גבוה, סט כזה יותר נוח לרכיבה.
למרות הנ"ל יש פה ושם מעילי עור ספורטיבים בגירסה ארוכה ויש כמו שהזכירו מעלי מעילי טקסטיל אינדורו.
אתה יחסית גבוה למשקל שלך ואני מאמין שעקב נסיום התאמת המידה לגוף יש איבוד פרופורציה מסויים.
עדיין מעילי רכיבה מחולקים לשתי קטגוריות.
ספורטיבים בגזרה קצרה ואורוכים בגזרת אינדורו, עת המעיל מודדים בישיבה ולא בעמידה והנפת הידיים למעלה ולהגיד מה זה חולצת בטן ?.
יש גם יצרנים שונים תנסה למדוד ולראות הבדלים כי הם קיימים
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
אם תקנה מכנס רכיבה תואם אתה תגלה שיש לו רצ'רצ' בחלק העליון שמיועד לחיבור למעיל הרכיבה. זה מה שמונע מהמעיל ללכת לטייל בזמן תאונה וגם מונע מהתחתונים שלך לבצבץ. אני ממליץ.
רק אני נהנה מכך שאני יכול ללכת עם מעיל בטן ולא להיחשב לגיי?
בקצרה, המעיל עור הספורטיבי למרות הגזרה הקצרה שלו, מחמיא יותר, נוח יותר ברכיבה והליכה אתו? מועטה ביותר.
תודה רבה לכם על התשובות, המעילי אנדורו שראיתי עד עכשיו היו בעיקר חורפיים ועמידים בגשמים, יש לכם המלצה מסויימת למעיל?
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
המעילים בנויים בצורה הזו מכיוון שאתה יושב על האופנוע זה בידיוק האורך שאתה צריך, ברגע שהמעיל יהיה ארוך יותר הוא לא יהיה נוח בזמן הישיבה על האופנוע.
תמונה שווה אלף מילים וחוץ מזה יהיה טוב לדעת אילו דגמים מדדת עד עכשיו.
פות"ש לא עדכן, אז אני מתעלק.
אני בדילמה דומה, מעיל הקיץ שהזמנתי הגיע, אולי התרגלתי למעיל הרב עונתי (כפי שנרשם מעלה, יש להם נטייה להיות ארוכים יותר), אבל המעיל מרגיש לי קצת, בעיקר בבטן. הזמנתי לפי טבלת מידות ומשקל. אני 175 - 50 קג. מצ"ב תמונות עם המעיל, כולל אחת בישיבה על האופנוע (עד כמה שהצלחתי לתפוס בסלפי)
דעתכם?
נ.ב. המעיל מאוורר בטירוף (נרכש בעקבות המלצה שניתנה בשרשור אחר).
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
תלבש עם חולצת דרייפיט שחורה.
כנראה שממכנס רכיבה תואם יכסה את ההפרש. שלי כולם בגזרה גבוהה.
הנראות לא מעניינת אותי, הפרקטיות כן, אם זה אמור להיות ככה, אז סבבה, אני רגוע. מצידי לשים גם חולצת נצנצים ורודה מתחת
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk