ברשותי יש נינגה 300 2017
חשבתי על שיפורים מכיוון שהאופנוע לא סוחב כל כך ..
האם להחליף פילטר אוויר לk&n שיש באיבי ייתן כוח ?
אשמח להצעות
יום מוצלח
ברשותי יש נינגה 300 2017
חשבתי על שיפורים מכיוון שהאופנוע לא סוחב כל כך ..
האם להחליף פילטר אוויר לk&n שיש באיבי ייתן כוח ?
אשמח להצעות
יום מוצלח
ייתן אולי קצת כוח, יותר בפסיכולוגיה ופחות במעשי... גם אגזוז פתוח לא באמת יוסיף את הכוח שחסר לך...
הפתרון האמיתי לעוד כוח הוא לשדרג לנפח גדול יותר (בקטגוריה A1 יש לך עד 47 כ"ס).
ממליץ לך עד השדרוג ועם האופנוע הנוכחי - אליו אתה רגיל והכוח שלו כבר לא מאיים עליך - לעשות קורס רכיבה ולשפר מיומנויות רכיבה
ככה שתוכל גם לנצל כראוי את השיפור בכוח שאתה רוצה להשיג
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
הי חבר ,
כרגע אני בעבודה ובאמת חוסך לאופנוע חזק יותר - בסגנון הmt07 מוגבל .. אבל עד שאחסוך חשבתי לשפר בנתיים - גם בשביל הכוח וגם בשביל הכיף של ההתעסקות עם זה
בקשר לקורס אתה צודק ואני באמת מתכוון ללכת לפני שאחליף..
נ.ב
למה האתר לא הודיע לי על כך שענו לי באשכול? חיפשתי התראות ואין פה
השיפורים שתוכל לעשות בינתיים הם עלובים ויתנו לך כמעט כלום מבחינת הספק ("כח"), הכסף שתוציא על זה - במיוחד ללא ידע והבנה - הוא רב, והסיכוי שבסוף אכן תשפר משהו הוא נמוך מאוד.
תחסוך כסף ותתאמן ברכיבה.
נ.ב. לא, להחליף פילטר לא ייתן יותר כח.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 23-04-2017 בשעה 12:09.
יותר אויר שווה יותר כוח ר במטחנות רוח
המנוע הוא מערכת מתואמת. יש לו מערכת יניקה, יש לו מערכת פליטה, ויש לו כמות מסוימת של תערובת שהוא יכול להתמודד איתה.
מילוי המנוע בתערובת, למשל, תלוי במהירות זרימת האויר במערכת היניקה. אתה שם פילטר "פתוח יותר" (שזה לא נכון בפני עצמו - יש כמה בדיקות ברשת של כמה פילטרים ספציפיים שמראים שהפילטר שהיצרן שם הרבה פעמים יותר אופטימלי מפילטרים אחרים ומאפשר זרימה טובה יותר - אבל גם אם נניח שכן) - אתה מאפשר למנוע לשאוב יותר אויר, אבל מקטין את ההתנגדות לזרימה ומקטין את מהירות האויר במערכת היניקה, מה שבתורו גורם לזה שהמילוי הנפחי של המנוע נפגע (במילים פשוטות - כמות התערובת שבסוף נכנסת למנוע בכל פעימת יניקה קטנה). וזה, כמובן, תלוי סל"ד - יכול להיות שפילטר מסוים יהיה יותר טוב בסל"ד מסוים ופחות טוב בסל"ד אחר.
גם מערכת פליטה מכניסה מגבלות מסוימות. אם אתה שם פילטר "פתוח יותר" שכן מצליח להכניס יותר אויר למנוע, אבל מערכת הפליטה מגבילה אותו - אז בכל פעימה ייווצרו לך יותר מדי גזי פליטה, הם לא ייצאו במלואם דרך השסתומים, ויפעילו כח התנגדות על סיבוב המנוע + יהדפו חלק מהתערובת הנכנסת, מה שיפגע בביצועים. וגם זה תלוי סל"ד.
בקיצור, זה "קצת" יותר מסובך מצינור עם בד שאויר עובר דרכו, שכך נראה לי אתה מתאר לעצמך מנוע.
כי אם נראה לך שיצרן בגודל של קווסאקי שמשגר טילים לחלל ובונה מסוקים לא חשב לשים פילטר שמביא למנוע מקסימום אוויר אפשרי אתה טועה
Sent from my m3 note using Tapatalk
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
כל מה שעוזר להם להיכנס לתקן הם יעשו כמובן תוך כדי פגיעה מינימלית בביצועים אבל הפגיעה קיימת.
אם מחר יבטלו את תקן היורו אין סיכוי שהם ימשיכו לייצר אופנועים בצורה הזאת
לדעתי האישית שיפורים שכאלו הם בזבוז על אופנוע קטן נפח, בייחוד בהתחשב בעובדה שאתה כרגע חוסך כסף לאחד גדול יותר. שים את הכסף בצד ואל תשקיע יותר מדי באופנוע שלא תישאר איתו.
הדבר היחיד שלדעתי יתן לך הבדל כלשהו הוא שינוי בגדלי הגלג"שים, מה שיתן לך מהירות סופית גבוהה יותר או פתיחות גז חזקות יותר, תלוי כמובן אם תרצה להקטין או להגדיל את הגלג"שים.
3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
106,200KM and counting
Not all who wander are lost
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שינוי יחס תערובת דלק\אוויר לעשירה.. זה יתן כוח, לא בטוח עד כמה יורגש.
כאמור, לא משתלם וחכם לשפר. תחסוך לאופנוע הבא.
בינתיים, בא לך קצת להשקיע? תשדרג את הצמיגים, צופר, אולי רפידות קצת יותר טובות ותדאג לא להזניח את האופנוע.