רישיון לA1?
אני בשיעורים שלי לא חשבתי איך להרים גלגלים או לקחת את האופנוע לקצה אבל שיהיה.
אתם אומרים לא חזק למתחיל, אני אומר שכן. בואו נמשיך בחיינו.
אני עשיתי את הרשיון שלי על DRZ400, אם יכולתי לעלות עליו בלי שיהיה לי אפילו רשיון אני חושב שמי שעבר טסט מסוגל להתמודד איתו.
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650
רישיון לA1?
אני בשיעורים שלי לא חשבתי איך להרים גלגלים או לקחת את האופנוע לקצה אבל שיהיה.
אתם אומרים לא חזק למתחיל, אני אומר שכן. בואו נמשיך בחיינו.
חברים תודה רבה לכל העונים.....!!
הכיוון הוא הdrz.
יצא לי לראות קצת dr650 גם שהם בעצם אותו אופנוע רק מגושם יותר וקצת חזר יותר.
האם יש מה להשוות את dr650 לdrz400?
ראיתי לא מזמן מודעה למכירה dr650 שנת 2003 סביבות 18000 שח... האם שווה לבדוק? או שעדיף בכל זאת את ה400?
תודה רבה לכולם וסליחה מראש על החפירה!!
1. לאור זה, שאפשר למצוא DR/DRZ 2016 ב-35 (ואלי קצת פחות בפועל), 18 אלף שקל לאופנוע בן 15 שנה כמעט נשמע לי מאוד יקר.
2. ה-DR650 מכוון יותר לכביש מאשר ה-DRZ. הוא גם דור אחד אחורה מבחינת טכנולוגיה (קירור אוויר/שמן). אופנוע אמין מאוד, פשוט מכאנית, ללא שום אביזרים או מערכות מתקדמות (וללא מד סל"ד). עושה הכל בצורה סבירה בלי להצטיין באף תחום. משהו כמו טרקטור ג'ון-דיר מלפני 30 שנה.
ה-DRZ הרבה יותר טוב בשטח (פחות משקל, ומתלים טובים יותר). ה-DR650 יותר טוב בכביש, אבל זה לא אומר שהוא נוח במיוחד.
על ה-DRZ יהיה לך הרבה יותר קל לרכב בשטח. ה-DR יהיה יותר נוח בכבישים בינעירוניים. תחליט מה יותר חשוב לך.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
שני האופנועים טכנית יעשו הכל, בשנות ה-90 הכרתי אנשים שהתחרו בשטח עם DR650.
מצד שני יש לי חבר טוב שנסע איתי מאות קילומטרים על ה- DRZ שהיה לו.
כל אחד מהם יהיה אופנוע כלבויניק טוב מאוד, כמו שקקטקוב אמר זה בעיקר עניין של מה אתה מחפש באופנוע מתוך התמהיל הזה שנקרא דו"ש.
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650
כבעלים לשעבר של dr650,
אין שום הצדקה לקנות כלים מהשנתונים הישנים.
נכון שה650 פשוט ואמין אבל 15 שנה על הכביש ובשטח נותנים את אותותיהם בכל המערכות. החל במנוע וגיר, דרך שלדה ומתלים ועד חשמל (ומערכת החשמל באופנוע הזה די חשופה, כך שחוטים יבשים וסדוקים יעשו במוקדם או במאוחר תקלות).
אם מכונאות זה חלק מהפאן אז סבבה.
אם לא, תתקדם.
קח את מה שכתבתי על הdr והשלך על כל דו"ש מהשנים האלו. ככל שהוא יותר משוכלל, יותר מערכות בלויות עם פוטנציאל לתקלה (סתם דוגמה, מערכת קירור מים).