תוצאות 1 עד 15 מ 34

אשכול: (ynet) "תיעוד אלים מאיילון: רוכב קטנוע בועט ברכב ומנפץ מראה"

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    אפילו כשרוכב נהרג הטוקבקים לרעתו למה ציפית שיכתבו במקרה כזה?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tribalmistyc2 צפיה בהודעה
    אפילו כשרוכב נהרג הטוקבקים לרעתו למה ציפית שיכתבו במקרה כזה?
    ומי כמו YNET יודע איך לשלהב את ההמונים

Member
    אני נוסע יום יום בכבישים ואני אומר לכם רוב נהגי הפחיות בני זונות לא נותנים זכות קדימה לאופנועים
    במקום לעשות מרווח בין רכבים כדי שרוכבי האופנועים יצליחו להשתחל בקלות עושים בדיוק הפוך כול אחד עומד איך שבזין שלו.

אני שאני עולה על רכב אני מתחשב מאוד בדברים הקטנים האלה כדי להקל על הרוכבים, בעיקר על שמירת מרחק מהרכב שלידי בצומת כדי שרוכבי הקטנועים יכולו לעבור יותר בקלות.
    לא פעם ואפילו פעמיים כאשר רכבתי על הקטנוע דפקתי על פחית הרכב בעצבים שנסעתי בשול, כאשר היה פקק במהירות של 40 קמש ורכב התחיל לרדת קצת לשול כדי לראות את הפקק שהוא צריך לעבור .
    אולי כדי להעיר אותו מהתרדמת שהוא נמצא בא,שלא לדבר על השרמוטות שתוך כדי נהגיה מתעסקים במסך החרא הזה שנקרא סמרטפון אוולק הייתי נותן לשוטר תנועה לנהוג על ווספה 100 סמ"ק ולראות בתל אביב כמה מתעסקים איתו תוך כדי נהיגה.
    חחחח ואת השוטרים הצחקתם אין שוטרים ביכלל בתל אביב אני נוסע יום יום אני יודע שיש שתי משמרות, בוקר וערב כלומר שעד השעה 22 בלילה במקרה הטוב תראו ניידית תנועה
    אחרי השעות האלה אולי תראו בגדר נס מתנדבי תנועה זקנים בני 200 שבקושי זזים.
    ואולי פה ושם שוטר סיור שאין לא עבודה שבדרך כלל זה נדיר מאוד ירשום פה ושם דוח או שתיים.
    שלא נדבר על יפו ששם הבני דודים נוסעים כמו מתאבדים על הכביש, פשוט שאני רוכב ביפו רועדות לי הביצים מנהיגה בפחיות שלהם שלא נדבר איך אם רוכבים.
    חברים מצטער שזה הרבה לקראו זה פשוט אני שופך את אשר על לבי
    אני חושב שיש להתייחס לכול תאונת דרכים כמו לפיגוע התאבדות אפילו שביבי יבוא להצטלם ליד מקום התאונה כמו שהוא עושה בדרך כלל בפיגועים,
    אבל כנראה שזה לא מצטלם טוב יותר.

ולגבי הסירטון אני ממש לא מצדיק את רוכב הקטנוע אני חושב שיש לעצור אותו ולמצות איתו את מלא חומרת עדין
    נערך לאחרונה על ידי izik; 08-05-2017 בשעה 00:04.