עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 34

אשכול: (ynet) "תיעוד אלים מאיילון: רוכב קטנוע בועט ברכב ומנפץ מראה"

Member

(ynet) "תיעוד אלים מאיילון: רוכב קטנוע בועט ברכב ומנפץ מראה"

מת על הכותרות שלהם...
    לינק לכתבה:
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4958530,00.html

"עימות התפתח בין רוכב קטנוע לנהג רכב פרטי בעקבות ויכוח על עקיפה, והסתיים בבעיטות, מראות שבורות ובניסיון לשלוף את הנהג ממכוניתו."

מחשבות שעולות (לא בהכרח בסדר הזה) :
    1. רוכב קטנוע חוליגן.

2. היו כבר כמה מקרים (כמו גם לא מעט סיפורים כאן בפורום) על נהגי פחיות פסיכים, שכמעט גרמו או גרמו נזקים שולא הייתי מתנגד לשלוח להם את הרוכב הזה.

3. העובדה שלא מסופר הצד של רוכב הקטנוע (בין אם ניתן או לא ניתן היה להשיג אותה) לא מפריע לאף אחד מהטוקבקיסטים לקפוץ למסקנות...

4. לפעמים צריך לספור עד 3 ולהמשיך הלאה - לך תדע על מי אתה נופל, אתה נושם? לא קרה לך כלום? תגיד תודה - אתה הרי לא באמת תחנך את הטמבל ובטח לא שווה למות על זה.

5. יש מקרים של אלימות שאפשר לפתור רק באלימות.

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    אפילו כשרוכב נהרג הטוקבקים לרעתו למה ציפית שיכתבו במקרה כזה?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tribalmistyc2 צפיה בהודעה
    אפילו כשרוכב נהרג הטוקבקים לרעתו למה ציפית שיכתבו במקרה כזה?
    ומי כמו YNET יודע איך לשלהב את ההמונים

Senior Member
    סעיף 5- מעייף אפילו להתחיל לרשום כמה זה לא נכון.
    סעיף 3- אין לצד שלו שום משמעות, לא שהוא מתנהג כמו עבריין.

Member
    אני נוסע יום יום בכבישים ואני אומר לכם רוב נהגי הפחיות בני זונות לא נותנים זכות קדימה לאופנועים
    במקום לעשות מרווח בין רכבים כדי שרוכבי האופנועים יצליחו להשתחל בקלות עושים בדיוק הפוך כול אחד עומד איך שבזין שלו.

אני שאני עולה על רכב אני מתחשב מאוד בדברים הקטנים האלה כדי להקל על הרוכבים, בעיקר על שמירת מרחק מהרכב שלידי בצומת כדי שרוכבי הקטנועים יכולו לעבור יותר בקלות.
    לא פעם ואפילו פעמיים כאשר רכבתי על הקטנוע דפקתי על פחית הרכב בעצבים שנסעתי בשול, כאשר היה פקק במהירות של 40 קמש ורכב התחיל לרדת קצת לשול כדי לראות את הפקק שהוא צריך לעבור .
    אולי כדי להעיר אותו מהתרדמת שהוא נמצא בא,שלא לדבר על השרמוטות שתוך כדי נהגיה מתעסקים במסך החרא הזה שנקרא סמרטפון אוולק הייתי נותן לשוטר תנועה לנהוג על ווספה 100 סמ"ק ולראות בתל אביב כמה מתעסקים איתו תוך כדי נהיגה.
    חחחח ואת השוטרים הצחקתם אין שוטרים ביכלל בתל אביב אני נוסע יום יום אני יודע שיש שתי משמרות, בוקר וערב כלומר שעד השעה 22 בלילה במקרה הטוב תראו ניידית תנועה
    אחרי השעות האלה אולי תראו בגדר נס מתנדבי תנועה זקנים בני 200 שבקושי זזים.
    ואולי פה ושם שוטר סיור שאין לא עבודה שבדרך כלל זה נדיר מאוד ירשום פה ושם דוח או שתיים.
    שלא נדבר על יפו ששם הבני דודים נוסעים כמו מתאבדים על הכביש, פשוט שאני רוכב ביפו רועדות לי הביצים מנהיגה בפחיות שלהם שלא נדבר איך אם רוכבים.
    חברים מצטער שזה הרבה לקראו זה פשוט אני שופך את אשר על לבי
    אני חושב שיש להתייחס לכול תאונת דרכים כמו לפיגוע התאבדות אפילו שביבי יבוא להצטלם ליד מקום התאונה כמו שהוא עושה בדרך כלל בפיגועים,
    אבל כנראה שזה לא מצטלם טוב יותר.

ולגבי הסירטון אני ממש לא מצדיק את רוכב הקטנוע אני חושב שיש לעצור אותו ולמצות איתו את מלא חומרת עדין
    נערך לאחרונה על ידי izik; 07-05-2017 בשעה 23:04.

Member הסמל האישי של miki
    ביום שישי האחרון, כביש אשדוד ת'א מצפון לדרום רכבתי עם איתמר (בני הבכור) על ה xv . רכיבה בנתיב ימין הכי רגוע שניתן לדמיין.
    במראה השמאלית ראיתי את הטינופת מתקרב.נכנסתי לכוננות, ואכן הטינופת לא היה יכול לעקוף משמאל בגלל מכוניות, האט טיפה עבר מאחורי חצי על השוליים וגרם לי לסטייה ובלימה כדי שלא אתנגש בו.
    רדפתי אחריו. הוא נסע כמו פרא אדם, זיגזג חתך מכוניות. האצתי למהירות שלא ידעתי שה xv מסוגל להגיע... כשהיינו מקבילים הוא התבונן על שנינו והתריס עם טלפון סלולארי, שיחק בו ועשה לנו טיזינג.
    התפללתי שבצומת גן יבנה הרמזור יהיה אדום...
    למזלו אלוהים לא שמע את תפילתי...
    רק ארמוז,שבני פר לא קטן ומיומן באומניות לחימה, וגם אני חזרתי להתאמן בקראטה אחרי הרבה שנים.
    אולי זה דווקא המזל שלי ושל בני שלא היה רמזור אדום...
    הבחור לא היה חוזר הביתה בחתיכה אחת...
    ולא, אני לא אלים...ולא מנסה לחנך אף אחד. אבל לפעמים כשמנסים לרצוח אותי הפיוז קופץ.
    .
    השורה התחתונה להבא?
    ארכוש מצלמת קסדה איכותית, ואגיש תלונה למשטרה... אני לא רמבו ולא שוטר תנועה ולא בא לי להסתבך באלימות...
    נערך לאחרונה על ידי miki; 07-05-2017 בשעה 23:16.
    GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    https://youtu.be/P3plT7qSIsU

רק אניח את זה כאן
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

ציטוט נכתב במקור על ידי miki צפיה בהודעה
    ולא, אני לא אלים...ולא מנסה לחנך אף אחד. אבל לפעמים כשמנסים לרצוח אותי הפיוז קופץ.
    כל כך מזדהה...
    איזה חמור בג'יפ היום החליט שלא מתאים לו הפקק אז הוא ירד לשוליים עלי. אני מאמין שאם הוא היה עוצר בצד הייתי זורק אותו מהגשר מרוב עצבים.
    והכי מרתיח זה שהוא בכלל לא הבין מה נורא כל כך במה שהוא עשה.

https://youtu.be/zBsVoEu_HCI

עוד סרטון לתיקיית 'הכמעטים' המהוללת שלי

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי miki צפיה בהודעה
    ביום שישי האחרון, כביש אשדוד ת'א מצפון לדרום רכבתי עם איתמר (בני הבכור) על ה xv . רכיבה בנתיב ימין הכי רגוע שניתן לדמיין.
    במראה השמאלית ראיתי את הטינופת מתקרב.נכנסתי לכוננות, ואכן הטינופת לא היה יכול לעקוף משמאל בגלל מכוניות, האט טיפה עבר מאחורי חצי על השוליים וגרם לי לסטייה ובלימה כדי שלא אתנגש בו.
    רדפתי אחריו. הוא נסע כמו פרא אדם, זיגזג חתך מכוניות. האצתי למהירות שלא ידעתי שה xv מסוגל להגיע... כשהיינו מקבילים הוא התבונן על שנינו והתריס עם טלפון סלולארי, שיחק בו ועשה לנו טיזינג.
    התפללתי שבצומת גן יבנה הרמזור יהיה אדום...
    למזלו אלוהים לא שמע את תפילתי...
    רק ארמוז,שבני פר לא קטן ומיומן באומניות לחימה, וגם אני חזרתי להתאמן בקראטה אחרי הרבה שנים.
    אולי זה דווקא המזל שלי ושל בני שלא היה רמזור אדום...
    הבחור לא היה חוזר הביתה בחתיכה אחת...
    .
    השורה התחתונה להבא?
    ארכוש מצלמת קסדה איכותית, ואגיש תלונה למשטרה... אני לא רמבו ולא שוטר תנועה ולא בא לי להסתבך באלימות...
    אוולה אני לא בטוח עם הייתה מגיש תלונה היה יוצא מיזה משהו אבל עם הייתה מוריד לא כמה מכות יפות אוי אוי באותו יום אתה עצור

Member הסמל האישי של exc
    כביש אשדוד ת'א ברגוע ויש טענות למה עקף
    KIMCO MOVE קטנוע עם מוסר עבודה

ציטוט נכתב במקור על ידי exc צפיה בהודעה
    לא קראת את ההודעה, אז לא הבנת שהאופנוע היה בנתיב ימני, ערס הגיע על השמאלי ובשמאלי היה רכב -
    כדי לעקוף אותו, הערס ירד לשוליים מימין לאופנוע ועקף.

Member הסמל האישי של miki
    ציטוט נכתב במקור על ידי exc צפיה בהודעה
    נו טוב...תודה לדינגו שהסביר לך...
    כאילו, אתה עוד בא אלי בטענה שאני רוכב על קאסטום, ןעוד רוכב רגוע? בוא אסביר לך מה זה רגוע...
    רגוע= רכיבה בקצב התנועה ואולי חמש עד עשר קמ'ש מעל..
    רגוע=להשאר על נתיב ימין כמעט כל הזמן...
    רגוע = להנות מהרכיבה על הנתיב בו אתה רוכב, כי מראש בחרת בנתיב שעל פי חוק מיועד לרכב איטי.

מתי בפעם האחרונה רכבת על קאסטום/קרוזר בנפח של כמעט 2000 סמ'ק?
    הרכיבה על הבהמות האלו אמורה בד'כ להיות רגועה!!!
    אני לא בא להתנצל על רכיבה כחוק. אסביר לך לאט כדי שתקלוט מהר:הטינופת עקף אותי במהירות של למעלה ממאה קמ'ש על השוליים כי לא הצליח מהנתיב האמצעי בגלל שהיו רכבים.
    הטינופת נדחף ודחף אותי וגרם לי לסטות ולבלום בו זמנית. .
    אם הייתי פחות קר רוח, אני מניח שבני ואני היינו עוד סטטיסטיקה של תאונה "עצמית" כי מי היה מבין למה רוכב אופנוע נמרח בכביש ישר...
    וגם אם היה מבין, זה כבר לא היה עוזר לי.
    לכן, בדיוק מהסיבה הזאת חשוב לתעד כל רכיבה/או נסיעה על כבישי ישראל.
    GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.

Member
    אני לא מצליח להבין את האלימות כאן.

רוב האנשים על הכביש (ובארץ בכלל) הם חסרי תרבות, נימוס או כל דבר שמזכיר משהו בכוון ופועלים באלימות. נראה למישהו שלדבר באלימות או חלילה לפעול באלימות יתקן משהו? הבחור שעקף מימין פתאום יתקן את דרכיו ויסע רגוע בצד ימין לצלילי המיסה הגדולה של באך?

אתם יורדים לרמה של האנשים האלה, זה לא מועיל לאף אחד וזה לגמרי יכול לשים אתכם במצב מסוכן בהרבה. לרדוף אחרי מישהו בשביל 'להראות לו'? באמת?

ולגבי המשטרה ודווח עם סרטונים ממצלמות קסדה, הפסקתי לנסות. זה לא ממש מעניין אף אחד.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    לנשום עמוק ולוותר. סתם חבל על העצבים. ואגב יש מספיק רוכבים שמנסים להוציא אותי מהשלווה כל יום. באחוזים הם הרבה יותר מנהגי מכוניות שעושים את זה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Yuv_Coehn צפיה בהודעה
    https://youtu.be/zBsVoEu_HCI

עוד סרטון לתיקיית 'הכמעטים' המהוללת שלי
    נסעת מהר מידי והגבת מאוחר מידי. ה'כמעט' הזה היה יכול להימנע.

ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    ...לא שהוא מתנהג כמו עבריין.
    ציטוט נכתב במקור על ידי izik צפיה בהודעה
    אני שאני עולה על רכב...ן

*כש

Member
    מצדיק אלימות או לא, אני באמת לא יודע, קטונתי מלנסות אפילו לענות על שאלה כזו - אצלי זה מתחיל ונגמר במחשבות שרצות בראש ומשם אני ממשיך הלאה ברכיבה.

הסרטונים פה שאנשים העלו... אם אפשר היה לשים אותם שם בתגובות לכתבה...

אגב (לי) עוד לא יצא לי לחזות בנהג/ת פחית (או לשמוע סיפור כזה מרוכב דו גלגלי) שאחרי שהראו לו את אחד הסרטונים מעלה / הסבירו לו בדרכי נועם / הסבירו לו באלימות אומר:
    "אההההה וואי אני לא מאמין! אבל למדתי את הלקח, עכשיו אני מודע ואני בחיים לא יעשה את זה יותר" בגרסה כזו או אחרת...

עוד לא שמעתי אישית על סדרת חינוך של פלוס מינוס כמה דקות מצליחה באמת.