מצטער לבשר לך שושו,
לפי ההתבטאויות שלך בשרשור הזה עד כה אתה האחרון שיכול לקבוע את גבולות הטעם הטוב...
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
זה ממש מפריע לך אני רואה.
כל רוכבת (גם בגרמניה, גם עם ציוד מיגון רציני, גם עם קסדה ובלי אפשרות לראות פנים או מתווה הגוף) היא עם נטיות מיניות שברורות לך...
גבר שלובש חצאית גם ברור לך כנראה (מה עם סקוטלנד?)
יכול להיות שמדובר בפחד אישי שלך? או סתם רגשי נחיתות??
כי נראה לי שגבר שלובש חצאית וורודה כהזדהות ולשם ההוויה של יום רוכבות יש משמעותית פחות רגשי/פוביה ממישהו שטורך להטיח עלבונות וסטיגמות לכל עבר כל הזמן.
טול קורה מבין עיניך!
יחי המלך המומנט
וואו!
את כל זה אתה מצליח לראות בתמונה שמציגה שתי רוכבות עם מיגון מלא ובלי דובונים או הלו קיטי...
אולי זה אצלך בראש ולא כלכך במציאות?
עריכה: אתם חושבים שתופעת ה'שופוני' המתוארת כאן על ידי שניכם היא בלעדית לבנות?
אין רוכבים בנים, זכרים, בעלי און וחובבי נשים שמתנהגים ממש דומה?
(מדבקות 'לחץ', אגזוזי 'לחץ' וכיוב')
יחי המלך המומנט
זה לא עיניין מה מצחיק ומה לא. אולי זה מצחיק מישהו אבל זה לא מתאים.
כן נכון זה הטרנד היום לעומת הטרנד בעשרות שנים האחרונות שכל ילד מחוצקן חסר ביטחון עושה קעקוע וקונה BSA... מה ההבדל שהן נשים? על מה אתה רוכב ואיזה שטויות עשית לעצמך כדי לפצות על הזין הקטן שלך?
היה נעים לך המשפט האחרון? לי לא היה נעים לכתוב אותו אפילו. אם הוא עצבן אותך תחשוב מה מרגישה כל אשה שקראה את מה שכתבת. אפילו הסטרייטיות.
עכשיו אתה סתם מנסה לעצבן. הרוכבות בתמונה הן מופת לרוכבים באשר הם בצורת הלבוש שלהן. היחיד פה עם בעיות דימוי ובטחון הוא כנראה אתה עם כל מסע הצלב הזה נגד הרוכבות. עכשיו יש לך הזדמנות אחרונה לקחת את הדיון למקום אמיתי של דיון לא גזעני אחרת אני אתייחס לכל ההודעות שלך כהתססה. גם ככה מגיע לך פה באן אבל באמת מעניין אתי לשמוע מה יש לך נגדן.
השרשור הזה והתגובות של שושו הן בדיוק למה צריך את יום הרוכבת או כל יום אחר של מיעוט נרדף ונלעג רק בגלל שככה הוא.
נערך לאחרונה על ידי uriar; 09-05-2017 בשעה 22:12.
הלוואי שאישתי השנייה היתה רוכבת..
שאפו ליום הרוכבות הבינלאומי. כן ירבו.
למה אני זה שצריך להשתחרר? למה שהוא לא ייתאפק ולא יפיץ את השנאה שלו ברבים?
וכן, גם התגובה השניה הפריעה לי.
זה שההודעות של shushu נמחקו מראה שגם מישהו למעלה חשב שהוא צריך להתאפק ולא שכולנו פה נשתחרר.
תתרכזו באופנענות, תלמדו, תילמדו, ולא בכתיבת הודעות שמראות כמה אתם שונאים או בורים, או שניהם ביחד.
Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE
ת'אמת אני בסדר עם הגודל של הבחור, לכן נהניתי לרכב תקופה גם על טייפון 50
עניין לי ת.. מה חשבו עליי.
גם עכשיו מעניין לי ת.. מה חושבים עליי.
אני עושה דברים כי אני נהנה לא כי אני צריך שיחשבו שיש לי..
אני עושה צעדים משלי ולא עוקב אחרי צעדים של אחרים.
לא התכוונתי לפגוע אישית אבל נשים מאופקות יותר זה ידוע שיש מלא פינים קטנים עם טימקסים וג'יקסרים אבל נשים הן אלגנטיות.
לפחות כך חשבתי עד שראיתי מה הולך באמת, פשוט תמונות לאינסטגרם.
יש אופנועניות ויש סתם ילדות שחושבת שזה מגניב ציצי וMT.
ואגב זה דור ה Y. תקרא קצת ותבין על הדור.
הגולש הבא שיכתוב תגובה סקסיסטית, יעוף מכאן ללא יכולת לשוב.
אני לא סלחן בעניין הזה כמו uriar, אני לוקח את הנושא באופן אישי.
אם יש למישהו חשק לכתוב תגובה לא ראויה...שיכתוב אותה על קיר השרותים בבית שלו,
לא בפורום הזה. שימו לב ואל תתנו לעניינים להתדרדר, אני לא מזהיר פעמיים!
חוץ מתגובה אחת הכל בטעם טוב..
דווקא רוצים לראות יותר רוכבות!
יותר בכבישים, פחות באינסטגרם!
ומה עם הראשונה?
נרדמתי מוקדם.
בקשר לתמונה שפירסמתי אז אני איתך באותה הדעה לגביהן, לא הבנתי למה חשבת שאני לועג להן.
אני צילמתי את התמונה הזאת והיא אחת מ 400 בערך.
בקשר לנושא השני.
מה שצרם לי זה לא היום הזה, לא הרוכבות ולא פארק רעננה.
מה שצרם זה הפרומויים חסרי הפרופורציות בכל פורמט אפשרי ואווירת ההתנשאות סביב הארוע.
המשתתפות שדאגו להזכיר שוב ושוב שההשתתפות היא לנשים בלבד (הזכיר לי את הטבעוני המצוי שדואג להזכיר שהוא טבעוני בכל משפט שני).
אתן מיעוט מתפתח, תעשו כייף, תחגגו, תרכבו מדן ועד אילת זה באמת לא משנה לי אבל יש דרך, צורה ופרופורציות לכל דבר.
אפשר היה לעשות את זה בלי כל הקרקס מסביב ולהנות באותה המידה, למה לנפנף, לצעוק ולמדר?
הן הפכו את עצמן למיעוט נרדף ונלעג בהתנהלות שלהן.
אי אפשר למדר את כל העולם ואחותו ואז לצפות לאהדה מכל רחבי תבל.
נערך לאחרונה על ידי shushu; 10-05-2017 בשעה 10:25.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
אז ככה היית צריך לכתוב את זה מלכתכילה. כל הבדיחות השובניסטיות יעבדו רק עד גבול מסויים ובשרשור כזה - הגבול מאוד נמוך.