עמוד 3 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 65

אשכול: גלריה: יום הרוכבת הבינלאומי 2017

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    נראה כמו שרשור סתימת פיות.
    כך למיטב זכרוני נקרא מצב, שבו מותר לך לדבר, אבל רק אם אתה אומר את מה שרוצים לשמוע.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member הסמל האישי של rusty james
    1. יש חוקים לפורום. זה ההבדל בין פורום לבין טוקבק ורמת הדיון בהתאם...
    2. חופש הביטוי זה לא תירוץ לפגיעה באחרים.
    יחי המלך המומנט
    גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו

ציטוט נכתב במקור על ידי rusty james צפיה בהודעה
    1. יש חוקים לפורום. זה ההבדל בין פורום לבין טוקבק ורמת הדיון בהתאם...
    2. חופש הביטוי זה לא תירוץ לפגיעה באחרים.
    אם על כל תגובה שלא מוצאת חן בעינך כמנהל אתה יכול לתלות את התווית "שוביניזם", ובעילה הזאת לאיים בבאן - אז בטלת את חופש הביטוי.
    בלי שום קשר ל"פגיעה באחרים".
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

אולי, זה נושא לדיון בפני עצמו.
    אבל במקרה של האשכול הזה והתגובות המדוברות אכן מדובר על סקסיזם, שובניזם, פגיעה בציבור שלם וללא צל של ספק לא מדובר על 'כל תגובה' אלא על משהו מאוד ספציפי.

אתה באמת לא רואה את זה?
    או שהויכוח הוא עקרוני עבורך ואתה מרגיש מחוייב לצדד בצד השני של הרעיון?

#תכלס, תראה מה קרה לדיון המקורי כאן ובמה הוא הוחלף...
    יחי המלך המומנט

אולי, זה נושא לדיון בפני עצמו.
    אבל במקרה של האשכול הזה והתגובות המדוברות אכן מדובר על סקסיזם, שובניזם, פגיעה בציבור שלם וללא צל של ספק לא מדובר על 'כל תגובה' אלא על משהו מאוד ספציפי.

אתה באמת לא רואה את זה?
    או שהויכוח הוא עקרוני עבורך ואתה מרגיש מחוייב לצדד בצד השני של הרעיון?

#תכלס, תראה מה קרה לדיון המקורי כאן ובמה הוא הוחלף...
    עלית עלי. לא אירוני בכלל.
    אני מרגיש מחויב לצדד ב"צד השני".
    ואני לא מתבייש להגיד את זה, בתור אדם ששתי אקסיות שלו רכבו על אופנועים, ואחת מהן עשתה את השנתיים הראשונות ע"ג אופנוע בעזרתי ותחת השגחתי.

כי הצד של ה"העצמה הנשית" והקישור שלו לאופנועים מגעיל בעיני. מבחינתי, אתם שם בתל-אביב עם ה"לימודי שיווין חברתי ומגדר" שלכם החלקתם על השכל. סבבה, כל אחד משתגע איך שבא לו. אבל עזבו את האופנועים שאני אוהב בכל נפשי בבקשה. תשאירו אותם למי שבאמת אוהב אותם, רוכב עליהם, מתקן ומשפץ אותם - בלי קשר למין שלו. אל תהפכו אותם לעוד אינסטרומנט בדחיפת אג'נדות מגדריות או פוליטיות מפגרות.

זהו. אפשר לתייג אותי כשוביניסט וסקסיסט ולהרחיק אותי מהפורום לצמיתות.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

יפה מאוד!
    אני יודע על הפרעת ה'צידוד בצד השני' כי גם אני כזה...
    (בתכל'ס, זה מה שהניע אותי להגיב לשושו בסופו של דבר - כן, התאפקתי כמה הודעות שלו עד שהוגדשה השאה)

אבל -
    1. לצדד ב'אנדר דוג' זה לא במקום שכל וקומון סנס.
    2. אם שושו או גוהני דיר היו מתבטאים כמוך ולא כפי שהתבטאו (הסבר הטענה במקום הטחת עלבונות) לא הייתה בעיה עם ההודעות שלהם... כך שאתה לא כל מה שכתבת בשורה האחרונה שלך... וזה הבדל משמעותי, יה?

ולבסוף -
    3. אין בין המגדר ומחקריו, העצמה נשית וכל מה שתרצה לצרף לזה שום קשר עם הרוכבות בפועל שבאו להנות ולחזק את תדמית הרוכבות בארץ ובעולם (כי יש מלא 'שושואים' בעולם - לצערי מסתבר שאפילו בין הרוכבים ולא רק אצל המטקבקים הדו"גופוביים מYNET).

וכאמור - תופעות שופוני שונות ומשונות היו בעבר ויהיו בעתיד. רוכב ג'וירייד ש'משפר' את ה'אופנוע' באגזוז פתוח לא יותר אופנוען ממועדון רוכבות הקרמל שמתאר כRובי בבלוג שלו...

אתה משתף ששתי האקסיות שלך רוכבות, מי לדעתך טרחו לארגן ולהגיע ליום הרוכבות? נשים כמוהן או נשים דמיוניות כמו בפנטזיות הבלהות שרצות אצל חלק מהמגיבים פה בראש?
    תענה בכנות. לפחות לעצמך.

עריכה:
    ועוד דבר -
    בעניין ה' אל תהפכו אותם לעוד אינסטרומנט בדחיפת אג'נדות מגדריות או פוליטיות מפגרות.'
    גם זה לא חדש בכלל ואופנועים (כמו הרבה דברים יפים ומושכים אחרים)תמיד היו 'אביזרי אופנה' ונוצלו לשם אג'נדות או אג'נדות נגד.

* אישית תמיד תהיתי מה בתולדות המדינה גרם לממסד ה'מאפ"יניקי' לסלוד כ"כ מאופנועים
    (אין להכחיש שהמדינה באופן גורף לא בעדנו, בלשון המעטה, נכון?)
    אולי יש קשר לחבורת האופנועים עם החולצות החומות (פאשיסטים סטייל) שהיו סביב מנחם בגין והאצ"ל בימי בן גוריון...

נערך לאחרונה על ידי rusty james; 10-05-2017 בשעה 15:28.
    יחי המלך המומנט

יפה מאוד!
    אני יודע על הפרעת ה'צידוד בצד השני' כי גם אני כזה... (בתכל'ס, זה מה שהניע אותי להגיב לשושו בסופו של דבר - כן, התאפקתי כמה הודעות שלו עד שהוגדשה השאה)

אבל -
    1. לצדד ב'אנדר דוג' זה לא במקום שכל וקומון סנס.
    2. אם שושו או גוהני דיר היו מתבטאים כמוך ולא כפי שהתבטאו (הסבר הטענה במקום הטחת עלבונות) לא הייתה בעיה עם ההודעות שלהם... כך שאתה לא כל מה שכתבת בשורה האחרונה שלך... וזה הבדל משמעותי, יה?

ולבסוף -
    3. אין בין המגדר ומחקריו, העצמה נשית וכל מה שתרצה לצרף לזה שום קשר עם הרוכבות בפועל שבאו להנות ולחזק את תדמית הרוכבות בארץ ובעולם (כי יש מלא 'שושואים' בעולם - לצערי מסתבר שאפילו בין הרוכבים ולא רק אצל המטקבקים הדו"גופוביים מYNET).

וכאמור - תופעות שופוני שונות ומשונות היו בעבר ויהיו בעתיד. רוכב ג'וירייד ש'משפר' את ה'אופנוע' באגזוז פתוח לא יותר אופנוען ממועדון רוכבות הקרמל שמתאר כRובי בבלוג שלו...

אתה משתף ששתי האקסיות שלך רוכבות, מי לדעתך טרחו לארגן ולהגיע ליום הרוכבות? נשים כמוהן או נשים דמיוניות כמו בפנטזיות הבלהות שרצות אצל חלק מהמגיבים פה בראש?
    תענה בכנות. לפחות לעצמך.
    עונה בכנות.
    לא אכפת לי מי ארגן את זה.
    לי אכפת לי מי הגיעה לזה.
    לא אכפת לי מ"תדמית של נשים רוכבות".

כל מה שאני רואה, זה שאורגן אירוע "לנשים בלבד" (למה?), שבכל כתבה עליו מופיעות סיסמאות שמעצבנות אותי (ע"ע "העצמה נשית"), שבתמונות ממנו העיניים שלי מתחילות לדמוע מכמות הוורוד (מה הקשר לאופנועים, לכו שחקו בבובות ברבי).
    הארוע כלל רכיבה של 150 ק"מ לכל היותר (טיול כביש קצר בהגדרה שלי), ולמיטב הבנתי - כמה קבוצות שהלכו לאיבוד (בכבישים קלים ומסומנים, במרכז הארץ. אם גברים היו מארגנים את זה, "ארגון גרוע" ו"רוכבים לא ממושמעים" היו המינוחים הכי עדינים שהיית שומע).
    וכל זה מוגש כאיזה הישג גדול. וזה כשמדברים סך-הכל על רכיבת אופנוע - פעולה שטבעית עבורי כמו הליכה!

ובלי קשר: בגלל שהתווית הלא-מחמיאה כבר מודבקת עלי, אז אודה ואתוודה. כן, אני שופט נשים גם לפי מראה, ומרשה לעצמי לעיתים אפילו לחוות דעה (כמובן, שלא במערכת הפורמים של פולגז).
    אז אני אגיד שהתגובות של שושו אולי מקומן לא בפורום, אבל הן לא כל-כך חוטאות לאמת.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    נראה כמו שרשור סתימת פיות.
    כך למיטב זכרוני נקרא מצב, שבו מותר לך לדבר, אבל רק אם אתה אומר את מה שרוצים לשמוע.
    חופש דיבור לא אומר שאתה יכול להגיד ככל העולה על רוחך. הסתה, דיבה ואפילו סתם העלבה הן עבירה על החוק בנאורות שבדמוקרטיות.
    בפורום אין חופש דיבור. יש חוקים. אחד החוקים הוא שביקורת על ההנהלה תתבצע בפרטי בלבד. אנא הקפד על כך.
    ולסיום: עם שושו יציג את הדעות הכי שובניסטיות בעולם אבל בצורה מנומסת ומנומקת וללא ירידות ובדיחות אז התגובה תהיה בהתאם. או שלא.

הדיון על הדיון הסתיים. מי שרוצה לדבר על ניהול הפורום מוזמן לפנות בפרטי או לשאת בתוצאות.

המשך דיון פורה.

לא אכפת לך ולא אכפת לך אבל הורוד זה מה שאתה רואה בתמונות... אני רואה שם רוכבות שטח עם ציוד מיגון, רוכבות כביש עם אופנועים באמת (לא ממש מסתדר לי עם 'הלו קיטי ותיקי דובונים' - לא שזה פסול בעיני יותר ממדבקות לג'אנטים או אוזניים לקסדה - ללא הבדל דת, גזע או מין).

כישורי ניווט גרוע הן ממש לא נחלת המין היפה בלבד... כבר נתקלתי בכמה וכמה בקבןצות הרכיבה בהן השתתפתי - כולל רכיבה 'עודפת' של מעל 30 ק"מ כדי להחזיר חברים לרכיבה שהתברברו בדרך (מרכז הארץ, כבישים מוכרים וכל זה).

אם אתה מודה שדעותיך בנושא קשורות יותר לרגש ודעה קדומה מאשר לעובדות.... קטונתי...
    השלב הבא הוא להתמודד עם זה ולשפר.

ולסיכום טענותי בנושא - אולי שושו מתאר משהו שקיים במציאות אבל לא ראיתי איך זה קשור לבנות בכתבה. הן אופנועניות אמיתיות בעיני ולא כל מה שרשמתם.

כל אופנוען בנפשו רוצה להיות אינדבידואל שמגשים את עצמו לפי דרכו ורצונו, יה?
    אז גם להן מותר... ואיך שהן רוצות.

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
    יחי המלך המומנט

אם אתה מודה שדעותיך בנושא קשורות יותר לרגש ודעה קדומה מאשר לעובדות.... קטונתי...
    השלב הבא הוא להתמודד עם זה ולשפר.
    בשביל מה לי "לשפר"?
    כי אתה מניח, שהגישה שלי פחות טובה משלך?
    ואתה "מרשה" לי "להתקדם", ולהגיע לראיית עולם הנאורה והמתקדמת?

מעבר לזה - אתה ממשיך לפספס את הנקודה שלי.
    אתה רואה רוכבות שטח וכביש במיגון מלא, סבבה. גם אני רואה אותן - בין ההלו קיטי'ז.
    הקטע הוא, שאתה מתייחס לזה כהישג. אני לא.
    אופנוען צריך להתלבש כמו אופנוען, כי האספלט לא עושה חלוקות מגדריות. הוא מחוספס לכולם במידה שווה.
    כנ"ל האופנוע הוא כלי לא ג'נטלמני בעליל, והוא לא עושה לאף אחת הנחות כי היא בחורה. הוא מעמיד בדיוק את אותן הדרישות לתכנון, ריכוז, הבנת התנועה וחלקות התפעול, ואם את לא מסוגלת להתמודד - זבש"ך. את המחשבה הזאת, אגב, ניסיתי במשך שנתיים להעביר לאותה אקסית, ויצאתי בהרגשה שכשלתי במשימה.
    ועכשיו, שאלה אליך:
    איזה ערך מוסף מביאות לי נשים (בדגש על היותן נשים) רוכבות?
    מה תהיה ההשפעה עלי, אם מחר כולן במכה יורדות מאופנועים?
    או, בקיצור - למה אני אמור לצדד בתופעה?
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    בואו נשאל רגע איך הייתם מסתכלים על אירוע (בדיוני) כמו ''יום הרוכב הערבי'', או ''יום הרוכב הגאה'' או ''יום הרוכב הבלונדיני עם העיניים הכחולות'', שמוקדש רק לציבור הזה ולא לאחרים? זה היה נשמע לכם הגיוני? איך זה אמור לגרום להעצמה של אותו ציבור, ואיך זה תורם להיותו 'מיעוט נרדף' ומשפר את מצבו בחברה הכוללת? בסופו של עניין כל הנ''ל ושאר המשתמשים בפורום רוכבים חולקים את אותה תדמית בציבור הכללי, נמצאים תחת אותה קטגוריה של משתמש הדרך הכי נחשל ולצערנו יסבלו באותה מידה כשפחית תחליט להיכנס להם לנתיב בלי לאותת. לבוא וליצור הפרדה בין שותפי הציבור הזה רק תחליש את כלל הרוכבים ושותשרת את המטרה העליונה של מקבלי ההחלטות שנגועים בדו''גופוביה.
    נערך לאחרונה על ידי moonshield; 10-05-2017 בשעה 16:35.

Member הסמל האישי של Ritalin
    אירוני זה כשבחורות מתלוננות על אפליה 364 ימים בשנה וביום ה-365 הן עושות אירוע הפליה ובו הן מפלות גברים.
    אישית האירוע הזה ממש לא מעניין אותי וגם לא אכפת לי שיפלו אותי.
    מה שכן מפריע לי זה הבכיינות הזאת על אפליה כאילו שבחורות עוברות תאוריה ומבחן מעשי שונים מהגברים.
    ומה שהכי עיצבן אותי היה המנהלת בקבוצה של מועדון האופנועים הישראלי בשם כרמית מולד שרק לפני כמה חודשים רמזה שאביעד אברהמי בוחר להציג נשים בכתבות כאבוייקט מיני על על ידי פירסום תמונה מגרה שלהן על האופנוע.
    ובמקרה הזה הצדיקה רכיבה לנשים בלבד.
    פשוט צביעות לשמה.

ויוריער אתה מתחיל להזכיר את C0888 משהו ז"ל
    "הדיון על הדיון הסתיים"
    אם המטרה שלך להבריח ולחסום משתמשים פעילים שגם ככה אין כאן יותר מידי אז תמשיך ככה.

Senior Member
    לדעתי האישית יום הרוכבות הוא דיי מיותר.
    אישה שרוכבת כבר לא נראת כמו עוף מוזר בחבורה, ואני אישית מכיר כמה רוכבות שיוצאות לטיולים בדיוק כמו כולם ומקבלות את אותו היחס, מה גם שאישה על אופנוע, אין מה לעשות, זה מושך, במיוחד אם אתה גם רוכב.

חגיגות כמו אלו נראות, לדעתי לפחות, כדרך להבדיל את הרוכבות משאר הקהל (הגברים), ובשיא הכנות נראה כמו סתם עוד התקהלות של הגל השלישי של הפמיניזם שהתפוצץ בשנים האחרונות (גוגל, חברים). אם זה מה שעושה להן טוב - שיהנו, כן? אבל לדעתי זה סתם מיותר ומפלג עוד יותר את הקהילה הגם-ככה קטנה שלנו. וזה חבל.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    איזה ערך מוסף מביאות לי נשים (בדגש על היותן נשים) רוכבות?
    ולו רק הגדלת מספר הרוכבים הכללי. יש פחות נשים רוכבות וגידול במספר הנשים שווה לגידול במספר הרוכבים וכוחנו במספרינו וכו'.

ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    בואו נשאל רגע איך הייתם מסתכלים על אירוע (בדיוני) כמו ''יום הרוכב הערבי'', או ''יום הרוכב הגאה''
    אם רוכבים ערבים או הומוסקסואליים היו מיעוט נרדף אז בהחלט הייתה הצדקה ליום כזה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Ritalin צפיה בהודעה
    אם המטרה שלך להבריח ולחסום משתמשים פעילים שגם ככה אין כאן יותר מידי אז תמשיך ככה.
    לא, המטרה שלי היא להרים את הדיון מבדיחות מעליבות לדיון נורמאלי כמו זה שהתפתח כאן מאז ההודעה האחרונה שלי. אתם נגד? סבבה - תנמקו ותדברו בלי "בוצ'ות" ובלי הכללות.

מסכים לגמרי עם היוריR בנושא.
    וגם אם לא תרויח או תפסיד משהו באופן אישי - אל תתמוך אבל לתקוף?

וכן, יש הבדל עצום בין לנמק ולפתח דיון לבין הכללות חשוכות.

ולגבי ה'שיפור' -
    אם אתה מוכן להתעלם מעובדות במציאות ומעדיף דעות קדומות ודמיון ולא חושב שזה פחות מוצלח... אל תשתפר אבל גם קבל את זה שדבריך ייחשבו פחות בדיון.

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
    יחי המלך המומנט