תוצאות 1 עד 15 מ 65

אשכול: גלריה: יום הרוכבת הבינלאומי 2017

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של rusty james
    מסכים לגמרי עם היוריR בנושא.
    וגם אם לא תרויח או תפסיד משהו באופן אישי - אל תתמוך אבל לתקוף?

וכן, יש הבדל עצום בין לנמק ולפתח דיון לבין הכללות חשוכות.

ולגבי ה'שיפור' -
    אם אתה מוכן להתעלם מעובדות במציאות ומעדיף דעות קדומות ודמיון ולא חושב שזה פחות מוצלח... אל תשתפר אבל גם קבל את זה שדבריך ייחשבו פחות בדיון.

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
    יחי המלך המומנט
    גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו

Senior Member הסמל האישי של KKatkov

ולגבי ה'שיפור' -
    אם אתה מוכן להתעלם מעובדות במציאות ומעדיף דעות קדומות ודמיון ולא חושב שזה פחות מוצלח... אל תשתפר אבל גם קבל את זה שדבריך ייחשבו פחות בדיון.
    עקשן אתה.
    בלי למצמץ, אתה שוב אומר שאתה יותר טוב ממני. שאתה יודע מה נכון וטוב, ואני לא.
    מכאן ההצעה שלך "להשתפר".
    ואחרי זה, אתה עוד מזהיר אותי ש"דבריי יחשבו פחות"... אתה באמת מאמין, שאכפת לי מה חושב על דברי מי שטען לפני רגע שהוא טוב יותר ממני - בלי לספק לזה הוכחה חותכת?!

ואת ה"לתקוף" אשאיר על מצפונך. לא זכור לי שהגעתי ליום הרוכבת במטרה לחבל בו. בסך הכל, ראיתי 10 ידיעות שקפצו לי לעיניים באתרים שונים, פתחתי, קראתי, התעצבנתי, וחלקתי את ההרגשה שלי בפורום ציבורי.
    אני מקווה שאת הזכות להתעצבן עוד לא לקחו ממני?

ולו רק הגדלת מספר הרוכבים הכללי. יש פחות נשים רוכבות וגידול במספר הנשים שווה לגידול במספר הרוכבים וכוחנו במספרינו וכו'.
    אין בזה הרבה היגיון.
    אם המטרה שלך זה לגייס עוד רוכבים (קצת בעייתי מוסרית בעולם המערבי לגייס אנשים לסכן את החיים שלהם, אבל ניחא) - אז זאת שיטה ממש לא יעילה.
    עובדתית, במאמץ שתשקיע כדי לגייס רוכבת אחת, היית יכול לגייס שלושה ערסים.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    ציטוט נכתב במקור על ידי rusty james צפיה בהודעה

ולגבי ה'שיפור' -

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
    אני חייב לשאול - על אילו "עובדות במציאות" ו"דעות קדומות" כבודו מדבר?
    אמנם אני חושב ש-KKatkov הגזים קצת עם עניין הליבוש, ולעומתו פשוט לא אכפת לי מקיום יום כזה או אחר, אבל תופעת ה-PC המודרני חורה גם לי. אז אפילו ש-KK הגזים בתגובה לדעתי ומרוב העקרונות הגיע רחוק מדי, אשחק devil's advocate:

שני אנשים רואים בנות עם ליבוש אופנועני מלא על אופנועים אמיתיים במצב עומד, ללא כל פעולה אקטיבית או הדגמת יכולות.
    אחד מניח שהן ברובן רוכבות מהוללות ואופנועניות ברמ"ח איבריהן, אוכלות שטח ומצחצחות שיניים עם כביש.
    אחד מניח שהן ברובן ילדות חסרות בטחון עם הלו קיטי או בלי, שהאופנוע עבורן הוא עוד פריט ליבוש\קוסמטיקה.

מבלי להכיר את הנפשות הפועלות בכלל, למה אוטומטית אחד הוא "צודק ונאור" והשני הוא "טועה וחשוך"? כי ככה החברה המודרנית קובעת? האם נעשה סקר בנושא? האם נבדקו יכולות הרכיבה של קבוצת מדגם, מידת הזיקה לאופנוע ורכיבה, מדד יכולות ביחס לממוצע האוכלוסיה (שהממוצע הזה הוא מחקר בפני עצמו), וכו' - בשביל לקבוע מי צודק ומי לא? אולי האמת היא בכלל באמצע? ואולי היא לא?

אפשר לטעון שהגישה החיובית עדיפה, וללא היכרות עם קבוצה כזאת או אחרת עדיף להניח עליה דברים חיוביים עד שהוכח אחרת. זה עשוי להיות נכון מכמה וכמה סיבות, רובן ככולן פסיכולוגיות\חברתיות להערכתי.
    אי אפשר לטעון שגישה אחת היא בוודאות נכונה והגישה השניה היא בוודאות לא נכונה ללא נתונים.
    כל מה שאפשר לטעון ללא נתונים הוא שאנחנו לא יודעים ואין טעם להניח הנחות חסרות בסיס לכאן או לכאן.
    רק שבעולם המודרני התרגלו כבר שבנושאים מגדריים \ חברתיים אפשר לטעון כל דבר בלי טיפה של הוכחות, הפופוליסטיות והקולניות יספיקו במקומן.

נ.ב. רגע של רצינות: המושגים "נאור", "נאורות" וכו', יחד עם "חושך", מעוררים בי חלחלה כל פעם, וצריכים לעשות כזה דבר גם בך. לא רוצה להכניס השקפות פוליטיות לנושא, אבל מי שמרבה להשתמש במילים האלה, צריך לזכור להסתובב להיסטוריה האנושית ולראות מתי ואיך המילים האלה היו בשימוש, ואיזה צד השתמש בהן. רמז - הכנסיה הקטולית והוצאות להורג שלה בימי הביניים, איזו מפלגה נאצית אחת ושואה אחת לא מזמן, כמה אימפריות שהגיעו לשימוש במונחים האלה ונפלו לא הרבה זמן לאחר מכן בימים עתיקים יותר... יש הרבה היסטוריה "טובה" גם למילים האלה וגם למשתמשים בהן. הגבתי בעיקר בגלל זה.

נ.נ.ב. לי אישית אין דעה בנושא יום הרוכבות. לא בעד, לא נגד, לא מעניין.

נ.נ.נ.ב. מצטער על מיליון עריכות. לוקח זמן לארגן דעה כשאין אחת ולסדר את המחשבות למילים
    נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 10-05-2017 בשעה 19:56.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    ואת ה"לתקוף" אשאיר על מצפונך. לא זכור לי שהגעתי ליום הרוכבת במטרה לחבל בו. בסך הכל, ראיתי 10 ידיעות שקפצו לי לעיניים באתרים שונים, פתחתי, קראתי, התעצבנתי, וחלקתי את ההרגשה שלי בפורום ציבורי.
    אני מקווה שאת הזכות להתעצבן עוד לא לקחו ממני?
    אתה לא היית הבעיה בשרשור הזה. לא טוב לך יום הרוכבות ופוליטקלי קורקט? בבקשה ספר לנו על זה אבל ככה כמו שאתה כותב, לא צריך להעליב בשביל להעביר נקודה.

ציטוט נכתב במקור על ידי KKatkov צפיה בהודעה
    עובדתית, במאמץ שתשקיע כדי לגייס רוכבת אחת, היית יכול לגייס שלושה ערסים.

ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    אם כבר העלת את זה, אז הנשים הן בערך 54% מהאוכלוסייה, לא מיעוט בשום דרך שהיא.
    לא דיברתי על נשים, דיברתי על רוכבות.

ציטוט נכתב במקור על ידי rusty james צפיה בהודעה
    שנית, לא יצאתי על קקטוב בגלל מה שאמר אלא בגלל שניסה להצדיק את המלעיזים
    ועל זה נאמר: "כל שנעשה רחמן על האכזרים, לסוף נעשה אכזר על רחמנים"