נשים הן 51% מהאוכלוסיה, נשים רוכבות הן אחוז קטן מאוד מקהל הרוכבים - זאת הנקודה כאן.
נשים רוכבות צריכות להתמודד מעבר לרכיבה עצמה גם בתדמית ה'נטיה המינית' - אפילו כאן בפורום ייעודי ו'תומך'.
אז כן מיעוט וכן נרדף.
עד כאן עובדות.
אני מבין שאין לעובדות משקל יותר מאשר הדעה שהחלטתם להחזיק בה, אין לי דרך נוספת ל'הוכיח' את דברי (אני חושב שזה אמור להספיק אבל מסתבר שלא)
אין לי דבר נגד דעתכם השונה ואני מכבד אותה ודן בה איתכם.
יש לי בעיה עם שמות גנאי והכללות.
לראיה - נמחקו מהאשכול הודעות עם תוכן פוגעני ולא נמחקו כל ההודעות השונות הדנות לגופו של עניין.
לא לראות את זה ולהמשיך להתעקש שכולם נגדכם ורק אתם צודקים זו עצימת עיניים או רגשי נחיתות או לא יודע מה אבל זו לא האמת.
עד כאן לגבי הדיון העקרוני בסוגיית הניסוח הלגיטימי בפורום ציבורי.
ועכשיו לנושא הדיון שהתפתח - האם רכיבה שהוגדרה לדגם/חברה מסויימים (מועדון הונדה, גוצי או הארלי)
או רכיבות למעל 600 סמ"ק (או מתחת ל300) מקוממות אתכם כי אין לכם כזה ולכן התבקשתם לא להגיע?
מה גם שלפי התמונות (והערת הקופיפים של השושו) היו שם גם גברים (גם ברכיבות הקודמות, אגב) - אז... היה או לא היה?
ודבר אחרון - כיוון שכבר הזכרת אותה בשמה, אז, את כרמית מולד אני מכיר אישית עוד מימי פורום קטנועים בתפוז וטיולי קומונה שונים,
אין לך דבר רחוק יותר מהגדרת ה'כאילו רוכבות עם הלו קיטי' ממנה.
רכבה לפני שנים על קטנוע (כשבאמת לא היו הרבה רוכבות כלל), פעילה בקבוצות רכיבה ופורומים, רוכבת על אופנוע אמיתי, בוגרת קורסי רכיבה ואימונים,נשואה ואמא לילדים, בעלה גם רוכב (בהשפעתה ולא להפך במקרה הזה)...
אז גם כאן נתלתם באילנות גבוהים מה שנקרא.
בקיצור, תודו שהעניין מקפיץ אתכם רק כי אמרו לכם שאסור ולא בגלל מדבקה או צבע הבגד - כי אם זה באמת רק זה אז אתם בוחרים לראות פסיק בלבד ממה שקיים בעולם.

ציטוט ההודעה בתגובה