זה בסדר כל עוד אתה משמן אח"כ כי הWD לא טוב כחומר שימון כי הוא דליל מדי. כעיקרון הרבה אנשים חושבים שהwd מייבש והורס את הorings אבל ראיתי ניסוי של זה וזה לא נכון.
אני יודע שזה חומר חזק ( באמת עשה עבודה טובה ) הוריד הרבה ג׳יפה השאלה שלי היא האם מישהו ניקה עם אותו חומר ? ואם כן האם זה השפיע או הזיק לגלג״ש ?
אני חייב לציין ( לבושתי ) שלא כל כך הקפדתי בעניין תחזוקת השרשרת מהסיבה הכי אמיתית, עצלנות . אין ב z800 ג׳ק אמצע אז רק מידי פעם אני טורח לנקות ולשמן. העניין הזה הולך להשתנות !
תודה וסליחה על החפירה
זה בסדר כל עוד אתה משמן אח"כ כי הWD לא טוב כחומר שימון כי הוא דליל מדי. כעיקרון הרבה אנשים חושבים שהwd מייבש והורס את הorings אבל ראיתי ניסוי של זה וזה לא נכון.
תודה על התגובה , נקווה שכך הדבר. אעדכן בהתאם ואם כבר נעשה נזק ..נחליף
לא הורס שום דבר, ספריי חלודה זה חויר ניקוי מעולה.
רק תשמן אחריו עם חומר שימון וסע לשלום
Sent from my m3 note using Tapatalk
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
אתה יכול להשתמש בפריי WD40 לניקוי בלבד , הוא אינו פוגע בגומיות השרשרת והבסיס שלו זה נפט , וכמו שאנחנו יודעים נפט אינו פוגע.
ממליץ לך פשוט ללכת לתחנת דלק ולקנות גריקן נפט ב30 שקלים, יחזיק לך להמון המון המון שטיפות וניקיונות - מנקה הכל ומהר.
לאחר מכן תשפריץ חומר יעודי לשימון שרשרת(לאחר ניקוי עם מים וסבון של הנפט כמובן)
בפורום הישן הועלה ניסוי של ניקוי בחומרים שונים.
WD40 לא פוגע בגומיות, אבל התפקיד שלו הוא לחדור...
לחדור את הגומיות ולהוציא את הגריז בין החוליות.
נסה לעבור עם מברשת סולר על השרשרת, לספוג עם סמרטוט ולשמן עם שמן גיר (90W80) ושוב לנגב.
חברים WD40 נועד לשימון והסרת חלודה ולא רק לניקוי. אין בעיה לנקות עם מים וסבון ולשמן עם WD40.