אירועי יום הרוכבת הבינלאומי התקיימו השנה בפעם השישית ברציפות בישראל, בהשתתפות של כ-150 רוכבות; היה כיף!
http://fullgaz.co.il/?p=121305
![]()
אירועי יום הרוכבת הבינלאומי התקיימו השנה בפעם השישית ברציפות בישראל, בהשתתפות של כ-150 רוכבות; היה כיף!
http://fullgaz.co.il/?p=121305
![]()
בפעם הבאה תנו להם כמה מדבקות עם כתובת לפורום
מה חוגגים בעצם ביום הרוכבת?
אין לי בעיה עם היום הזה אבל יש לי בעיה עם ההפרדות האלו.
למה צריך לקיים אותו מלכתחילה? זה יוצר קבוצה עליונה ותחתונה סתם... כולם שווים.
נ.ב.
אופנועים בוורוד זה מזעזע
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
זה לא עיניין מה מצחיק ומה לא. אולי זה מצחיק מישהו אבל זה לא מתאים.
כן נכון זה הטרנד היום לעומת הטרנד בעשרות שנים האחרונות שכל ילד מחוצקן חסר ביטחון עושה קעקוע וקונה BSA... מה ההבדל שהן נשים? על מה אתה רוכב ואיזה שטויות עשית לעצמך כדי לפצות על הזין הקטן שלך?
היה נעים לך המשפט האחרון? לי לא היה נעים לכתוב אותו אפילו. אם הוא עצבן אותך תחשוב מה מרגישה כל אשה שקראה את מה שכתבת. אפילו הסטרייטיות.
עכשיו אתה סתם מנסה לעצבן. הרוכבות בתמונה הן מופת לרוכבים באשר הם בצורת הלבוש שלהן. היחיד פה עם בעיות דימוי ובטחון הוא כנראה אתה עם כל מסע הצלב הזה נגד הרוכבות. עכשיו יש לך הזדמנות אחרונה לקחת את הדיון למקום אמיתי של דיון לא גזעני אחרת אני אתייחס לכל ההודעות שלך כהתססה. גם ככה מגיע לך פה באן אבל באמת מעניין אתי לשמוע מה יש לך נגדן.
השרשור הזה והתגובות של שושו הן בדיוק למה צריך את יום הרוכבת או כל יום אחר של מיעוט נרדף ונלעג רק בגלל שככה הוא.
נערך לאחרונה על ידי uriar; 09-05-2017 בשעה 22:12.
רק אני חושב שאחוז לא מבוטל מהתמונות צולם בחמת גדר?
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
איפה הבגדי ים???
האבקות בוץ???
איזה מן יום רוכבות זה?
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
תשתחרר.... מעניין שהתגובה השניה לא עיצבנה אותך ככה
אולי לא היה מתאים.
אבל היה מצחיק
למה אני זה שצריך להשתחרר? למה שהוא לא ייתאפק ולא יפיץ את השנאה שלו ברבים?
וכן, גם התגובה השניה הפריעה לי.
זה שההודעות של shushu נמחקו מראה שגם מישהו למעלה חשב שהוא צריך להתאפק ולא שכולנו פה נשתחרר.
תתרכזו באופנענות, תלמדו, תילמדו, ולא בכתיבת הודעות שמראות כמה אתם שונאים או בורים, או שניהם ביחד.
Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE
אמת, קונות CBR או איזה ג'יקסר שעבר אונס, מדביקות עליו הלו קיטי ויאללה אני אופנוענית.
זה דווקא צולם בגרמניה.
![]()
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'