לא יודע עד כמה ספורטיבי הצמיג ולדעתי אין שום משמעות בנפחים כאלה אבל מנסיון עם סיטי גריפ מדובר בצמיג מצויין עם אחיזה יפה מאוד
היה לי ב2 קטנועים.
שלום לכולם.
הקטנוע הוא הונדה PCX125 עלה לכביש לפני כ8 חודשים עם 4500 קמ.
בזמן האחרון שמתי לב שהצמיג הקדמי המקורי של IRC נראה יבש ויש לו סדקים בחריצים ( גם ככה צמיגים פח). על הצמיג כתוב שיוצר לפני כשנה וחצי.
אציין שהקטנוע חונה תמיד תחת קורת גג בצל, והצמיג האחורי נראה טוב.
זה לא מוזר שצמיג התייבש כלכך מהר?
בכל מקרה חשבתי אולי למשוך עם ההחלפה איזה חודש חודשיים כי אני תלמיד וזה כבד לי בכיס, עד שאתמול כמעט החלקתי בכיכר אחרי שהקדמי איבד אחיזה.
בקיצור אני צריך צמיגים, למישהו יש המלצות?
ראיתי שמוכרים מישלין סיטי גריפ במידות שאני צריך, הצמיג טוב?
אני מעוניין בצמיג שיהיה לפחות טיפה ספורטיבי כי אני כן אוהב לטייל עם הקטנוע לכבישים מפותלים מדי פעם.
תודה.
לא יודע עד כמה ספורטיבי הצמיג ולדעתי אין שום משמעות בנפחים כאלה אבל מנסיון עם סיטי גריפ מדובר בצמיג מצויין עם אחיזה יפה מאוד
היה לי ב2 קטנועים.
מאיפה אתה?
לדעתי הוא התכוון לכך שצמיג ספורטיבי הוא חסר משמעות כשמדובר בקטנוע 125 סמ"ק, ושהסוג הספציפי הזה הוא בעל אחיזה טובה לשני קטנועים שהיו לו. מניסיון אישי, הסיטי גריפ הוא אחלה צמיג שבעולם. התקנתי את שלי בריינו טייר, 1000 ש"ח לזוג כולל התקנה ואיזון.
יש משמעות גם כשמדובר ב50 סמ"ק.
מצטרף להמלצה על הסיטי גריפ הוא משלב בין אחיזה טובה לאורך חיים גבוהה.
לא רשמתי בשום מקום שאין משמעות לרמת האחיזה..להיפך.מה שהתכווני וכנראה לא הסברתי את עצמי נכון למרות ש moonshield הבין מצויין והיטיב להסביר זאת,שלטעמי אין משמעות לצמיג ספורטיבי בקטנוע עם נפח קטן, ייתכן ובמירוצים יש הבדלים בין צמיגים והתאמתם לצורת הרכיבה ואופייה, אך ביום יום לקטנוע יש צורך בצמיג איכותי מחברה מוכרת, ומנסיוני האישי סיטי גריפ עושה את העבודה
בנוסף עוד צמיג איכותי עם אחיזה טובה שהיה מולבש על אחד הקטנועים שקניתי היה פירלי דיאבלו.
שני הצמיגים האלו מומלצים לדעתי ויעשו את העבודה יופי,
בתל אביב יש את ריינו טייר שירות טוב ומקצועיים למדי,
בהצלחה