שלום
אני מתכנן לעשות טיול מחוף לחוף בסביבות אוגוסט ספטמבר
אשמח לשמוע ממי שהתנסה בטיול כזה המלצות וחוויות
וכן אם יש רוכבים/ות שמעוניינים להצטרף
תודה
שלום
אני מתכנן לעשות טיול מחוף לחוף בסביבות אוגוסט ספטמבר
אשמח לשמוע ממי שהתנסה בטיול כזה המלצות וחוויות
וכן אם יש רוכבים/ות שמעוניינים להצטרף
תודה
הרבה יותר מעניין לעשות טיול לאורך החוף המערבי או המזרחי מאשר לחצות את היבשת.
ממש לא מסכים.
עשיתי טיול מסן פרנסיסקו לניו-יורק (ברכב, לא באופנוע) דרך כביש 66 שצוין למעלה ודרך הדרום-דרום (טקסס, ניו-אורלינס) ולמעלה לאורך המיסיספי.
היה סופר מעניין ומיוחד, לדעתי הרבה יותר מאשר למשל החוף המערבי שהוא אמנם כיפי ויפה אבל הרבה יותר "סינטטי" וקרוב למה שאתה מכיר מהארץ.
לפות"ש - ממליץ לך לבדוק אופציה של couch-surfing אם אתה מתעניין באנשים ותרבות יותר מאשר בנופים. לנו זה שידרג את החוויה פי 100.
תהנה!
תגדיר זמן, תקציב, וציפיות (הסטוריה קולינריה טבע לינה ושאר ממתקים).
בגדול השכרת אופנועים לא זולה ועל זה עשוי להיות דמי החזרה של הכלי אם אתה מתכוון להפרד ממנו במדינה אחרת ממנה שכרת אותו.
להבדיל מיורי אני חושב שיש לא מעט נקודות עניין בחציית היבשת לרוחבה אם זה טנסי (נאשוויל, ממפיס לחובבי המוזיקה והסטוריה אמריקאית, blue ridge mounainsזנב הדרקון שהוא כביש רכיבה ) ניו מקסיקו אריזונה והגרנד קניון ( פחות או יותר כביש 66 האגדי).
כאמור השאלה מה אתה מחפש.
לגבי רכיבה בקבוצה - חשוב שתמצא חברה שיהיו באותו "ראש" איתך שלא תמצא את עצמך קם ב5:00 ארוז ומוכן ליציאה והשתופים שלך עוד נוחרים ולא קמים לפני 11:00.
זה אני אומר מנסיון.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
יש חברה בארצות הברית שאתה יכול לשכור אופנוע ולינות מלון מהם במחיר ליום , אתה בוחר אופנוע וקובע את המסלול ברמה של לאיזה עיר תגיע בכל יום והם דואגים לזה בעלות של בערך 200-230$ ליום , האם משהו התנסה בזה
eagle rider שמה
צודק
מניח שאתה מתכוון ל eagelrider, חוץ מהפריסה הארצית שלהם ומבחר האופנועים לא רואה שום יתרון בלעשות דרכם.
הייתי בטיול אופנועים בארה"ב לפני כחודש, עלות ההשכרה דרכם יקרה משמעותית, uriar צודק, עדיף טיול לאורך החוף, אני התחלתי את הטיול משרלוט בצפון קרוליינה משם רכבנו לננטהלה ושהינו באיזור יומיים, nantahala nationa forest זה פשוט פארק מדהים לאופנועים, יש שם כביש מדהים שנקרא the tail of the dragon שהוא נחשב לאחד הכבישים היפים בעולם לרכיבה על אופנוע ולדעתי הוא חובה.
משם הדרמנו דרך מיאמי לצד הכי דרומי של ארה"ב שהוא key west ומשם חזרנו דרך החוף לשרלוט על מנת להחזיר את האופנועים, שוב דרך מיאמי, דייטונה ביץ' ועוד.
הטיול היה מאוד ארוך, רכבנו 4500 ק"מ בתשעה ימים, ממש לא פעם ראשונה שלי בארה"ב אבל זה פעם ראשונה שרוב הזמן לא הייתי בערים גדולות אלה בכל מני שמורות כמו צ'ירוקי או כל מיני אזורים כפריים, בעיקר לי עם כל האהבה שלי לתחום רכבי האספנות היה מדהים להסתובב בכל האיזורים הכפריים ולראות את כל הגרוטאות הזרוקות בשטח.
באיזורים האלו מרגישים אחרת בשעה 10 בבוקר כבר היו הרבה אופנוענים מחוץ לבארים של בייקרים והיינו נכנסים על מנת לשתות איתם בירה.
השכרנו שם אופנועי הארלי אלקטה גלייד שבהתחלה היה מאוד קשה איתם בגלל הגודל, משקל והשנאה שלי להארלי אבל לאחר יומיים איתם האופנוע כבר היה נראה מאוד הגיוני (לשם, לא לכאן) בעיקר בגלל שהרוב המוחלט של האופנועים שם זה הארלי, בעיקר אלקטרה גלייד והשאר גולדוויג והתברר שהאופנוע היה הבחירה המוצלחת מכיוון שאישתי שלא רוכבת איתי אף פעם הצטרפה לטיול והשיקול מבחינתי היה אופנוע שיהיה נוח בשבילה וברגע שהיא התחילה לדבר על הטיול הבא היה ברור לי שהבחירה היתה טובה.
טיול מדהים שאין ספק שאעשה אותו שוב.
עלות ההשכרה של האופנוע בסוכנות הארלי בשרלוט היה כ 129 דולר ליום לא כולל ביטוח, היתה הנחה על כמות הימים, לא יודע איך הם עשו את החישוב אבל על תשעה ימי השכרה שילמתי 1350 דולר כולל ביטוח.
קישור למסלול שעשיתי בגוגל, מקווה שהקישור טוב.
https://www.google.com/maps/d/viewer...82.2580623&z=6
בדקת עלויות כגון ביטוחים?
אתה עשוי לגלות שהמחיר יותר גבוה.
קח בחשבון ביטוח בריאות שיכסה נזקי גוף וכמובן ביטוחים שיכסו נזקי רכוש.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
תלוי לכמה זמן את רוצה לטייל לפעמים עדיף לקנות מאשר להשכיר ולמכור בסיום תקופה באותו ערך של הקניה שינה תמיד אפשר אוהל או מוטל
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני עשיתי את זה עם KLR
https://drive.google.com/open?id=1En...UI&usp=sharing
אם העניין העיקרי והחוויה היא ברכיבה, אז חוף אל חוף יכול להתאים. אם רוצים בעיקר לחוות טבע מטורף, אז מערב ארה"ב לוקחת ובגדול. ואני לא מדבר על קו החוף. הרי הסיירה נוואדה בקליפורניה והרי הרוקיז בקולורדו, יוטה, וויומינג ומונטנה. גם הרי הקסקיידס בוושינגטון, אורגון וצפון קליפורניה.
הבעיה העיקרית היא ששכירת אופנוע זה עסק מאוד יקר בארה"ב. אם יש מספיק זמן אפשר לקנות ולמכור כמו שהוצע מקודם.. אבל זה כרוך בהרבה בירוקרטיה.
יש לי חבר שגר בארה"ב.
איך שאתה לא מתעסק עם זה הוא אומר כמה דברים בסיסיים.
תנהל את הטיול שלך ממוטל למוטל. (תעשה טיול מסודר משלך לבד).
דבר שני וחשוב זה לקנות אופנוע ולמכור בסוף (השכרות מאוד יקרות כולל הביטוחים והכל).
לגבי אורך או רוחב, כל אחד והרצון שלו. אני חושב אישית שחצית highway 1 יותר מעניינת מאשר דברים אחרים
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
אם בכביש 1 (בדרום קליפורניה) עסקינן, אז כרגע הוא חסום באיזור ביג סור בגלל שהתמוטט שם גשר.. ויש עוד כמה חסימות קטנות בגלל מפולות בוץ. אז לנסוע שם יהיה רלוונטי שוב רק בתחילת אוקטובר.
תודה לכולם , מעניין לשמוע את הדעות וההצעות , האם יש מישהו שעשה תכלס טיול אופנועים מהחוף המערבי לחוף המיזרחי או הפוך שיכול לשתף , אם לא נוח בפורום הזה אז בפרטי .
תיקון טעות.. היתה מפולת נוספת בכביש 1 לפני כמה ימים. אין צפי לפתיחה.
Guccii800 באמת תודה על המידע - עזרת