ניסיתי לא מעט ומבחינת פשרה, Thor Static הכי התאימו למה שאני מחפש.
מבחינת מיגון, Thor force כנראה יעשו עבודה טובה יותר, אבל הם יקרים יותר, לא נוחים לאחסון ושורטים את המיכל.
![]()
שלום לכולם,
אני רוצה להזמין מגני ברכיים מחול, יש לי שתי דגמים ששמתי עין עליהם:
1) Dainese V E1 Knee
2) O´Neal Pumpgun II MX 2016
ההתלבטות שלי היא כזאת של O´Neal Pumpgun II MX 2016 יש ציר בברך ככה שמקפלים את הברך אז המגן לא עולה למעלה.
מצד שני המגנים של Dainese יש ביקורות טובות אבל הם בלי הציר בברך.
אם אתם מכירים עוד מגנים מומלצים במחירים סבירים של 250-300 אשמח לשמוע.
אני רוכב על קוואסקי Z250, מה שעוד חשוב לי שהיו מגנים שלא ישרטו לי את המיכל דלק.
תודה לעוזרים
אפיק
ניסיתי לא מעט ומבחינת פשרה, Thor Static הכי התאימו למה שאני מחפש.
מבחינת מיגון, Thor force כנראה יעשו עבודה טובה יותר, אבל הם יקרים יותר, לא נוחים לאחסון ושורטים את המיכל.
![]()
גם אני משתמש בת'ור סטטיק. מאוד נוחים ללבישה, נותנים תחושת הגנה די מקיפה כך שאפילומעם מכנסיים קצרים אני מרגיש מוגן. לא מאבדים מיקום במהלך הרכיבה, אבל הליכה קצרה איתם תגרום להם לנזול למטה או לקבל זווית מוזרה החוצה. כרגע רוכב על קטנוע אז אין לי מושג לגבי ההשפעה שלהם על מיכל הדלק.
אני משתמש במגן ברך של דיינז, גם רוכב על Z250.
המגן נכנס מתחת לכל ג'ינס שיכול קצת להמתח.
יש לי מגינים רכים (לא שורטים את המיכל) של CLOVER. נוחים מאוד והצילו לי את הברך בתאונה. החסרון הוא שהם מגינים קצרים ולא מגינים על ה SHIN (קדמת השוק).
בלי היסוס אני קונה את הדיינז מהסעיף הראשון שלך, הם נוחים בטירוף, יושבים בול על הרגל- כאילו לא שמת אותם.
הבעיה היחידה איתם היא הסגירה המסורבלת על הרגל, הוספתי להם קליפס אצל תופרת בעשרים שקל ועכשיו הם פשוט מושלמים!
ממליץ בחום
Sent from my iPhone using Tapatalk
x-max 250 2013 -> nc700x 2012
אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !
כן אני כמעט סגור לקנות אותם, מה שאני חושש שלמגנים אין ציר בברך, ברגע שאני אחבק את המיכל דלק המגנים יעלו לי למעלה ולא ישבו כמו שצריך, האם אתם רוכבים על אופנוע נייקד?
x-max 250 2013 -> nc700x 2012
אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !