ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
הרבה יותר מעניין לעשות טיול לאורך החוף המערבי או המזרחי מאשר לחצות את היבשת.
צודק

ציטוט נכתב במקור על ידי zzaa צפיה בהודעה
יש חברה בארצות הברית שאתה יכול לשכור אופנוע ולינות מלון מהם במחיר ליום , אתה בוחר אופנוע וקובע את המסלול ברמה של לאיזה עיר תגיע בכל יום והם דואגים לזה בעלות של בערך 200-230$ ליום , האם משהו התנסה בזה
eagle rider שמה
מניח שאתה מתכוון ל eagelrider, חוץ מהפריסה הארצית שלהם ומבחר האופנועים לא רואה שום יתרון בלעשות דרכם.
הייתי בטיול אופנועים בארה"ב לפני כחודש, עלות ההשכרה דרכם יקרה משמעותית, uriar צודק, עדיף טיול לאורך החוף, אני התחלתי את הטיול משרלוט בצפון קרוליינה משם רכבנו לננטהלה ושהינו באיזור יומיים, nantahala nationa forest זה פשוט פארק מדהים לאופנועים, יש שם כביש מדהים שנקרא the tail of the dragon שהוא נחשב לאחד הכבישים היפים בעולם לרכיבה על אופנוע ולדעתי הוא חובה.
משם הדרמנו דרך מיאמי לצד הכי דרומי של ארה"ב שהוא key west ומשם חזרנו דרך החוף לשרלוט על מנת להחזיר את האופנועים, שוב דרך מיאמי, דייטונה ביץ' ועוד.
הטיול היה מאוד ארוך, רכבנו 4500 ק"מ בתשעה ימים, ממש לא פעם ראשונה שלי בארה"ב אבל זה פעם ראשונה שרוב הזמן לא הייתי בערים גדולות אלה בכל מני שמורות כמו צ'ירוקי או כל מיני אזורים כפריים, בעיקר לי עם כל האהבה שלי לתחום רכבי האספנות היה מדהים להסתובב בכל האיזורים הכפריים ולראות את כל הגרוטאות הזרוקות בשטח.
באיזורים האלו מרגישים אחרת בשעה 10 בבוקר כבר היו הרבה אופנוענים מחוץ לבארים של בייקרים והיינו נכנסים על מנת לשתות איתם בירה.
השכרנו שם אופנועי הארלי אלקטה גלייד שבהתחלה היה מאוד קשה איתם בגלל הגודל, משקל והשנאה שלי להארלי אבל לאחר יומיים איתם האופנוע כבר היה נראה מאוד הגיוני (לשם, לא לכאן) בעיקר בגלל שהרוב המוחלט של האופנועים שם זה הארלי, בעיקר אלקטרה גלייד והשאר גולדוויג והתברר שהאופנוע היה הבחירה המוצלחת מכיוון שאישתי שלא רוכבת איתי אף פעם הצטרפה לטיול והשיקול מבחינתי היה אופנוע שיהיה נוח בשבילה וברגע שהיא התחילה לדבר על הטיול הבא היה ברור לי שהבחירה היתה טובה.
טיול מדהים שאין ספק שאעשה אותו שוב.
עלות ההשכרה של האופנוע בסוכנות הארלי בשרלוט היה כ 129 דולר ליום לא כולל ביטוח, היתה הנחה על כמות הימים, לא יודע איך הם עשו את החישוב אבל על תשעה ימי השכרה שילמתי 1350 דולר כולל ביטוח.

קישור למסלול שעשיתי בגוגל, מקווה שהקישור טוב.
https://www.google.com/maps/d/viewer...82.2580623&z=6