אני שוקל אדוונצ'ר 950.
מישהו רכב על אחד תקופה?
איך החיים איתו? עלות/תקיפות טיפולים ותקלות ידועות?
אני שוקל אדוונצ'ר 950.
מישהו רכב על אחד תקופה?
איך החיים איתו? עלות/תקיפות טיפולים ותקלות ידועות?
אתה מתכוון לקטמ אדוונצ'ר 950? אם לא תהיה יותר ספציפי שיהיה אפשר לענות לך.
כן ק.ט.ם אדוונצר
בתור התחלה 950 יש בודדים מאוד בארץ. 990 זה הדגם שיש ממנו כמות לא רעה וגם אותם לא הכי קל לקנות היום.
מדובר בכלים דיי דומים אבל ה990 מעודכן קצת יותר.
חסרונות - טיפולים תכופים לכלי בגודל הזה, עלויות אחזקה גבוהות מאוד ביחס לקילומטרז (העבודה על הכלי כוללת לא מעט פירוקים שמאריכים את זמן העבודה ומייקרים מאוד את עלות הטיפול (לדוגמה מעל 1000 ש"ח להחלפת שמן מנוע + פילטר כולל חלקים). טוחן צמיגים אחוריים. אוהב דלק.
יתרונות - סוס מירוצים גזעי - מכונה מדהימה למי שמטייל בשטח יותר משבילים, מתנהג בשטח כמו קטמ קליל למרות ה200 קילו שלו, מנוע של 100 סוסים לא ביישניים, ממכר לחלוטין, עם יכולות כביש מצויינות.
סיכום - לשבילים חבל על הכסף שלך, עלויות האחזקה מאוד גבוהות. למישהו כמוך שמתכנן לעשות הרבה קילומטרז יחסית ושטח קל בקצב טיולי פשוט חבל על הכסף וחבל על האופנוע.
אני מציע לך בסכומים ש990 עולה היום (45 וצפונה) לחפש F800GS שנתונים 8-9-10 תלוי מה תמצא, ושם האחזקה היא דווקא היתרון שלו. מעבר לכך הוא כלי כביש מצויין ויודע לעבוד בשטח כשצריך, אבל 990 זה לא, לטוב ולרע.
מצאתי 950 יד ראשונה שלא נסע יותר מידי בשביל כלי בן 12..
בנוגע ל990 - הייתי מוכן להקריב את השטח אם אני אמצא smt שמור אבל גם כאלה אין יותר מידי.
הבימרים היחידים שבטווח הכיס שלי עולים כמו 990 והם משטרתיים לשעבר.
האדוונצ'ר הוא כלי קצה - מורכב בטיפול ויקר לאחזקה. טוחן דלק וצמיגים.
אופנוע מעולה למי שמעוניין במכונת קצה ומוכן לשלם על זה.
נראה לי שזה לא המקרה שלך.
חפש F700/800GS שמור ותתמקח חזק. אני כמעט בטוח שאתה תהיה מאוד מרוצה מהאופנוע הזה.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual