תוצאות 1 עד 13 מ 13

אשכול: חסימת פרסומות

צפייה משולבת

Member

חסימת פרסומות

שלום לכולם
    אני בטוח שרובכם סובלים מהתופעה של פרסומות קופצות בכל מיני אתרים בהם אתם גולשים. בחיפוש קצר הבנתי שיש תוכנות או אתרים שחוסמים את רוב הפרסומות. כגון " אד בלוק " ראיתי סרטון קצר שלהם וזה נראה טוב וחינם, האם מישהו מכיר והאם זה באמת בטוח ?
    תודה וחג שבועות שמח

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Yos צפיה בהודעה
    שלום לכולם
    אני בטוח שרובכם סובלים מהתופעה של פרסומות קופצות בכל מיני אתרים בהם אתם גולשים. בחיפוש קצר הבנתי שיש תוכנות או אתרים שחוסמים את רוב הפרסומות. כגון " אד בלוק " ראיתי סרטון קצר שלהם וזה נראה טוב וחינם, האם מישהו מכיר והאם זה באמת בטוח ?
    תודה וחג שבועות שמח
    Adblock
    עובד לא רע בכלל. שנים שאני כבר לא רואה פרסומות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
    You live more in five minutes on a bike like this going flat out than some people live in a lifetime" - Burt Monroe"
    KTM 790 Adventure R

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    יש לי ואני מרוצה מאד.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Member
    כנ"ל גם אני עם
    Adblock כמה שנים טובות ולא רואה פרסומות כלל,
    יש כמה אתרים שמזהים את התוסף הזה אצלך ולא נותנים לך לגלוש לפני שאתה משבית את
    Adblock באתר שלהם(יש אפשרות כזאת בלחיצת כפתור).

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    אכן עובד מצויין. רק אל תשכחו לאשר פרסומות באתרים שאתם באמת אוהבים...

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי
    מנצל"ש: נשמח מאוד אם תורידו את ה-Adblock על פול גז, ואפילו תקליקו על פרסומות מדי פעם כדי לפרגן למפרסמים שלנו.
    אם תזמינו נסיעת מבחן דרך הפרסומות שאצלנו באתר - בכלל נשמח.

חג שמח.

Member
    מסכים איתך ואף מבין את הבקשה והערה/הארה,אם זאת ברגע שפרסומות באתר נהיות מטרד וקופצות לך פרסומות כל כמה דקות, אם כל האמפתיה והרצון הטוב כשיש כלי פשוט שמונע מפרסומות להטריד מפעילים אותו...
    לכן לדעתי כפי שכתבתי הבקשה היא יותר מלגיטימית כי בסופו של דבר התוכן באתר חינמי ומה לעשות ישנן הוצאות, אך אם בעלי האתרים לא יתחזרו עם הפרסומות ובמקביל יפנו בדרכים שונות להסרת החסימה כמו שביקשת כאן אני בטוח שהרבה אנשים יסירו
    בכל אופן לעניינו אני אישית מסיר את ה
    Adblock מפול גז ואם הפרסומות באתר בגבול הטעם הטוב השאיר את ביטול ה Adblock.
    חג שמח

ציטוט נכתב במקור על ידי israel צפיה בהודעה
    מסכים איתך ואף מבין את הבקשה והערה/הארה,אם זאת ברגע שפרסומות באתר נהיות מטרד וקופצות לך פרסומות כל כמה דקות, אם כל האמפתיה והרצון הטוב כשיש כלי פשוט שמונע מפרסומות להטריד מפעילים אותו...
    לכן לדעתי כפי שכתבתי הבקשה היא יותר מלגיטימית כי בסופו של דבר התוכן באתר חינמי ומה לעשות ישנן הוצאות, אך אם בעלי האתרים לא יתחזרו עם הפרסומות ובמקביל יפנו בדרכים שונות להסרת החסימה כמו שביקשת כאן אני בטוח שהרבה אנשים יסירו
    בכל אופן לעניינו אני אישית מסיר את ה
    Adblock מפול גז ואם הפרסומות באתר בגבול הטעם הטוב השאיר את ביטול ה Adblock.
    חג שמח
    כשבנינו את האתר החדש לפני שנתיים, אחד העקרונות שעמדו אל מול עינינו הוא חוויית גלישה אופטימלית. לכן, בין היתר, דאגנו שהפרסומות לא יציקו. אין בפול גז פרסומות קופצות כאלה ואחרות (פופ-אפס, פופ-דאונס וכו'), אין מעברונים בגלישה בסלולר. הפרסומות נמצאות במקומות קבועים, בצידי האתר, והן לא מציקות - לא בדסקטופ ולא בסלולר.
    עוד דבר - אין אצלנו הצפה של פרסומות כמו במקומות אחרים. בפול גז יש נכון לעכשיו 6 מפרסמים בלבד, וכל אחד מהם מקבל שטחי פרסום ברוטציה. אגב, בעמוד הראשי יש 6 שטחי פרסום בלבד. אנחנו מקפידים על זה, כאמור, כדי להציק כמה שפחות. בסלולר יש 2 שטחי פרסום על העמוד הראשי (קוביות בגלילה למטה) ועוד שטח אחד קבוע, ייעודי לסלולר, בחלק התחתון של המסך.
    אתה מוזמן לבדוק אותי ואז לבדוק מה הולך במקומות אחרים.

הבקשה לגיטימית בעיניי מפני שהמפרסמים מזרימים את הכסף לאתר, ועם הכסף הזה אנחנו מתחזקים את האתר ומייצרים תוכן כמו מבחני דרכים וכו'. היות והגולשים מקבלים את פול גז בחינם, הבקשה לאי-חסימת פרסומות ואפילו הקלקה עליהן היא סופר-לגיטימית בעיניי לקיום יחסי גומלין בין כולם.

תודה שהסרת את ה-Adblock מפול גז, וחג שמח גם לך

Member הסמל האישי של Khc
    אביעד, חלקנו משתמשים בTaptalk כדי לגלוש בפורום, האפליקציה מציגה פרסומות בתחתית העמוד, אבל פרסומות שלא קשורות לפורום, אולי כדאי לכם לבחון אופציה לפרסם אצלם.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

ציטוט נכתב במקור על ידי Khc צפיה בהודעה
    אביעד, חלקנו משתמשים בTaptalk כדי לגלוש בפורום, האפליקציה מציגה פרסומות בתחתית העמוד, אבל פרסומות שלא קשורות לפורום, אולי כדאי לכם לבחון אופציה לפרסם אצלם.

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
    TapaTalk זו אפליקציה חיצונית ואין לנו שליטה על הפרסומות בה.

המהדרין מוסיפים גם ublock origin כדי לחסום סקריפטים ופרסומת זדוניות שרצות ברקע. אומנם הוא דורש קצת עבודה והגדרה קלה, אבל הוא מהפלגיאינים הטובים שקיימים כעת.
    (אפילו מחליף את no script) אם מתקינים אותו- שימו לב לא להתבלבל בין ublock ל ublock origin
    https://github.com/gorhill/uBlock

בכל מקרה, כפי שאביעד ואחרים אמרו - כדי לתמוך באתרים שחשובים לך ושלא מציקים - כדאי לפתוח את הפילטרים ולתת לאתר להציג פרסומות.

Member הסמל האישי של Ritalin
    בטלתי את החסימה מפולגז

תודה רבה