מזל"ט!!! איזה יופי!! תנשק לשלום את שעות השינה בכמה השנים הקרובות
הדבר היחיד שבשבילו צריך טיפת חלב זה חיסונים (וגם זה שווה לעשות קצת מחקר, לא תמיד חייבים לדחוף לילדים חיסונים של מחלות שאפשר להידבק בהן רק ביערות הגשם של מלאזיה).
טבלאות המשקל ה"נכון" שיש להם שם כנראה מבוססות על מחקרים אמריקאיים של ילדים של NAVY SEALS, אחרת לא ברור למה 95% מההורים שם מקבלים המלצות*** להוסיף הזנה בפורמולה לילדים יונקים, למרות האיכויות החיסוניות והתזונתיות הבילתי מעורערות של הזנה בלעדית בחלב אם.
***המלצות = עד לרמת האיום בהזמנת עובדי רווחה לילדים יונקים בריאים, עירניים, שמחים שישנים יחסית טוב בלילה (תינוק שישן ממש טוב בלילה כנראה הוחלף בלידה עם דוב קוטב) - רק כי הם לא באחוזון 95.
אני זוכר שהיינו בלחץ אחרי ביקור בטיפת חלב עם הילדה, בגלל האשמות של האחיות שם בהזנחה שהילדה לא אוכלת ואם לא נעבור לפורמולה הילדה עוד תסבול מפיגור התפתחותי ושאר מריעין בישין.
באותו יום, משפחה שישבה לידנו בפארק עם ילדה בת חמש יותר אתלטית ממוגלי על קוקטייל של לאנס ארמסטרונג, אמרה לנו שאצלם כבר איימו בהזמנת שירותי רווחה על אותו קשקוש.
עד היום, אני שומע אותו דבר כמעט מכל מי שאני מכיר.
לכן הטיפ היומי - לבוא לטיפת חלב, אבל לתת לכל האיומים של האחיות שם לצאת מהאוזן השניה.