עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 32

אשכול: הפרסום בפול גז - מה דעתכם?

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי

הפרסום בפול גז - מה דעתכם?

בעקבות הפוסט הזה באוף-טופיק, הייתי שמח לשמוע את דעתכם, הגולשים:

כשהקמנו את האתר החדש לפני קצת יותר משנתיים, אחד המאפיינים העיקריים שעמדו לנגד עינינו (חוץ מהתוכן, כמובן), הוא חוויית גלישה אופטימלית. לכן, למשל, האתר במובייל הוא רספונסיבי, לכן העיצוב נקי, לכן בהחלטה אסטרטגית יש לנו מעט שטחי פרסום - בצידי האתר, בחלקו העליון ולמטה (בסה"כ 6 שטחי פרסום בעמוד הראשי, ו-2 במובייל + 1 ייעודי למובייל בתחתית המסך), ולכן אין פופס-אפ או פופס-דאון באתר, ואין מעברונים במובייל.

יש לנו גם מעט מפרסמים. שוב - מבחירה מושכלת, על-מנת להציף כמה שפחות בפרסומות ולאפשר חוויית גלישה מקסימלית. כל מי שגולש באינטרנט רואה מה הולך במקומות אחרים...

זה הזמן לשאול אתכם, הגולשים, כמה שאלות:
    האם הפרסומות מציקות לכם? אם כן, כמה?
    האם אתם מקליקים על פרסומות באתר?
    מאלו שכן מקליקים על פרסומות - האם יצא לכם למלא פרטים ולהזמין נסיעת מבחן דרך פרסומת?

בהזדמנות זו, ובהמשך ישיר לפוסט שבקישור, אני רוצה לבקש מכל מי שמשתמש ב-Adblock או כל חוסם פרסומות אחר - להוריד את חוסם הפרסומות על פול גז.
    המפרסמים שלנו מזרימים כסף לאתר, כסף שבו אנחנו משתמשים לתפעול השוטף של האתר וכן להפקת תוכן מקורי כמו מבחני דרכים.
    הגלישה בפול גז היא חופשית ובחינם (ותמיד תישאר ככה, כמובן), והתוכן (לעניות דעתי) ברמה גבוהה. לכן, המעט שאתם יכולים לעשות זה להסיר את חוסם הפרסומות מהאתר ולהקליק מדי פעם על פרסומות כדי לפרגן למפרסמים.
    מי שגם ימלא פרטים בפרסומות ויתאם לעצמו נסיעת מבחן דרכן - בכלל ישמח אותנו ויעזור באופן ישיר להמשך הפקת תכנים מקוריים ואיכותיים.

נשמח לשמוע את דעתכם כאן בשרשור.

תודה והמשך גלישה נעימה,

אביעד
    בשם מערכת פול גז

Junior Member
    בכללי אני נגד כל הפרסום הזה מהצד של הגולש. יחד עם זאת אני מודע לכך, שבמדינתנו לא קל להתפרנס ויש לדאוג לאיזון בין נוחות הגלישה לבין האינטרס הכספי של המפרסמים ושל הפורום עצמו כמובן.
    לעניות דעתי, מצב הפרסומות כמות שהוא לא מעלה ולא מוריד מחוויות הגלישה וכמובן שאין בכלל מה להשוות בינו לבין אתרים אחרים בהם הפרסומות "חונקות".
    לדעתי המצב כרגע הוא טוב ועדיף שישאר ככה, אם אני אזמין נסיעת מבחן דרכן? זה כבר שאלה אחרת שנוגעת יותר לכיס.
    אבל באופן כללי אם הפרסומת קולעת לצורכי בו בזמן, קרוב לוודאי שאלחץ עליה.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    רוב הגלישה שלי היא במצב מובייל.
    חוץ מהפרסומת הקבועה של טאפטאלק שמסתירה לי רבע מסך (ומאוד מציקה), אני לא רואה אף פרסומת. ואיום לי בנייד אדבלוק.

ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    רוב הגלישה שלי היא במצב מובייל.
    חוץ מהפרסומת הקבועה של טאפטאלק שמסתירה לי רבע מסך (ומאוד מציקה), אני לא רואה אף פרסומת. ואיום לי בנייד אדבלוק.
    אני מתכוון לאתר עצמו, לא לפורום.

ציטוט נכתב במקור על ידי evyatar.mu צפיה בהודעה
    בכללי אני נגד כל הפרסום הזה מהצד של הגולש. יחד עם זאת אני מודע לכך, שבמדינתנו לא קל להתפרנס ויש לדאוג לאיזון בין נוחות הגלישה לבין האינטרס הכספי של המפרסמים ושל הפורום עצמו כמובן.
    לעניות דעתי, מצב הפרסומות כמות שהוא לא מעלה ולא מוריד מחוויות הגלישה וכמובן שאין בכלל מה להשוות בינו לבין אתרים אחרים בהם הפרסומות "חונקות".
    לדעתי המצב כרגע הוא טוב ועדיף שישאר ככה, אם אני אזמין נסיעת מבחן דרכן? זה כבר שאלה אחרת שנוגעת יותר לכיס.
    אבל באופן כללי אם הפרסומת קולעת לצורכי בו בזמן, קרוב לוודאי שאלחץ עליה.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
    תודה על המשוב

Senior Member
    לי אין כל בעיה עם הפרסומות ואני משתדל ללחוץ מידי פעם כשאני באתר.
    המשיכו עם העבודה היפה!

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Member
    אין לי בעיה עם פרסומות כל עוד זה בצד,לא קופץ ולא בוידיאו.
    אני אפילו אוהב שיש פרסומות שלא מפריעות כי זה טוב לדעת מה חדש בשוק ואם יש מבצע שיכול לעניין.
    לפעמים אני לוחץ על פרסומות שבצד, והם גם הכי אפקטיביות לדעתי.(אני משתדל להשתיק ולא לראות פרסומות בוידיאו)
    באתרים שאני רוצה לתמוך אני אפילו לוחץ לפעמים בכוונה על פרסומות.
    עכשיו הוספתי את האתר whitelist כי אם אתה אומר שאין פרסומות קופצות ורק בצד אז זה לא מפריע.

Member
    בעיקרון, אם יש פרסום שמעניין אותי, אלחץ עליו בשמחה.

ביטלתי את חוסם הפרסומות. עכשיו, כשאני רואה את הבאנרים, הם לא מציקים מדי אבל כן אפשר לשפר לדעתי. יש משהו שנקרא ״עיוורון פרסום״, שנובע מכך שמרוב באנרים המוח מתרגל להתעלם מהם (הבאנרים בדר״כ ממקומים באותו מקום, עם מימדים דומים וכו׳). גם אנימציה מוסיפה לעיוורון הזה.

לדעתי, עם מעט עבודת עיצוב, אפשר להטמיע פרסום איכותי בעמודי הלובי השונים של האתר כך שיראו יותר אורגניים. בנוסף, אפשר לבקש מהמפרסמים באנרים ללא אנימציה (מפריע לקריאה) ובמימדים שמתאימים למיקומים הנבחרים (למשל כרגע, הבאנרים בשוליים גולשים מעט על התוכן).

לדעתי באנרים פחות רועשים, שמוטמעים באופן שעולה בקנה אחד עם העיצוב של האתר יהיו יותר אפקטיביים וכולם ירוויחו מזה.

אגב, מה לגבי תוכן ממומן? אני יודע שזה מנגנון מקובל להכנסה בו חברות משלמות על הזכות לפרסם מאמרים באתר.

אשמח לפרט עוד לגבי הנקודות על עיצוב/עיוורון פרסום אם תרצה - מוזמן לשלוח הודעה פרטית

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    בפורום אני לא רואה פרסומות בכלל (דסקטופ, אדבלוק מנוטרל)...

Senior Member
    יש למעלה, אולי תנסה למחוק עוגיות.

Member
    הפרסומות לא מעיקות בכלל, שיהיה לבריאות והעיקר שיקדם את פולגז מעלה!

באופן כללי תענוג לראות שלמרות הנפילה של האתר בזמנו ולמרות כל המדיה שאבדה איתו הצלחתם לרומם את האתר ואת הפורום חזרה!
    זה לא מובן מאליו!

תמיד תענוג לקרוא כתבות חדשות, מאחל לכולנו שתמשיכו עם העבודה המעולה.

Banned
    לא מפריע.

Member
    לא מפריע

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    אני משתמש באד בלוק ולאחר הפוסט באוף החרגתי את פולגז, ואכן הפרסומות ממש לא מפריעות.

ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    אני משתמש באד בלוק ולאחר הפוסט באוף החרגתי את פולגז, ואכן הפרסומות ממש לא מפריעות.
    כנ"ל.