בדיוק רכשתי X MAX 250 את הדגם עם הABS
לדעתי לך למטרו קח נסיעת מבחן ורק ככה תדע
שלום לכולם!
אני חדש פה בפורום ובכלל בעולם הדו-גלגלי. קוראים לי רועי, בן 23 תכף מאזור השרון.
פני כחודש הוצאתי רישיון A1 לאחר תקופה ארוכה של התלבטויות. כרגע רוכב על קטנוע מוזנח ג'וי רייד 200 מודל 2010 של אבא שלי שכמעט לא בשימוש ונהנה מכל רגע. בעיקר מהפרקטיות, חסכון בדלק, חסכון בזמן, חניה ועוד מלא יתרונות שאתם מכירים.
החלטתי למכור את הרכב הפרטי שלי.
לפני שהוצאתי את הרישיון תכננתי לקנות אופנוע\קטנוע משלי - משהו שאני אוהב ועכשיו אני מתחיל לחפש.
הנסיעות שלי הן בעיקר בתוך העיר ומידי פעם כפר סבא - תל אביב, כפר סבא - ראשל"צ
עם הג'וי רייד לא נסעתי עוד לראשל"צ ואני חושב שאני גם לא אעשה את זה. כי רכבתי איתו לת"א וכל הדרך על כביש 5 ואיילון אני מרגיש דיי חלש, איטי ופגיע.
אני אכתוב מה האופציות שאני שוקל:
Yamaha X-MAX 250 שפה יש סוגיה שאני לא יודע למצוא תשובה עליה - האם מטרו מוכרים את גרסאת ה MOMODeign? יש בכלל כאלו 2017?
KYMCO DownTown 250
אלו האופציות מבחינת קטנוע
לגבי אופנועים: עם כל הכיף שבדבר אני לא בטוח שיש לי צורך אמיתי באופנוע מלבד הפוזה. מוזמנים לזרוק פרמטרים שאופנוע יכול להתעלות על קטנוע עבורי.
בכל מקרה Kawasaki Z300 הוא אופנוע שדי מעניין אותי ונראה לי נוח.
מוכרח לציין שלא רכבתי על אף אחד מהם אבל אני מתכנן לפמות זמן ולקבוע נסיעות מבחן.
אגב, אני נוטה יותר לכיוון ה- X-Max.
כמעט שכחתי. תקציב בסביבות ה 30 אלף. אפשר חדש ואפשר גם יד 2 מודל מעל 2014. תלוי גם בתגובות שלכם.
נערך לאחרונה על ידי RORO; 02-06-2017 בשעה 23:44.
בדיוק רכשתי X MAX 250 את הדגם עם הABS
לדעתי לך למטרו קח נסיעת מבחן ורק ככה תדע
דגם ABS הכוונה ל IRON MAX? מישהו יודע מה ההבדל בין הגרסא הרגילה לבינו מלבד ה ABS?
שיקולי קטנוע אופנוע....אחד השיקולים שלי בעד אופנוע זה מרווחי טיפולים מאד קצרים בקטנוע. משקל השיקול עומד ביחס ישר לקילומטרז.
ראיתי שבxmax מרווח הטיפולים הוא 3000 קמ...
איך אפשר לדעת מרווחי טיפולים של כלים מסויימים? למשל ה Z300?
את מרווחי הטיפולים אתה יכול למצוא ברשת, או אצל נציג בכל סניף של מטרו. למעט מרווחי הטיפולים לטעמי xmax עולה על כולם.
Sent from my ONE A2001 using Tapatalk
לדעתי (כאחד שרוכב נטו על אופנועים) - אופנוע זה הפוזה, זה הלייפסטייל, זה להיות "אופנוען", זה להרגיש את המנוע בכל משיכת גז והעברת הילוך, זה החיבור עם הכלי, זה עולם אחר.
כאחד שרכב על ה-Z300 (של חבר), אופנוע מעולה, במיוחד להתחלה. הכידון די רחב, תנוחת הישיבה די ניטרלית (עם נטיה קלה קדימה), מרגיש קליל מאוד ונכנס לפניות בצורה מאוד כיפית, המשקל לא מורגש בכלל. מנוע מאוד ידידותי שמחפש את הסל"ד הגבוהה, בלמים טובים, תצוגה טובה - כל המידע שאתה צריך לדעת (מלבד חיישן הילוכים, אבל זה לא קריטי). בסה"כ כלי נחמד מאוד שאמליץ כאופנוע ראשון, ובקלות מגיע לכל פינה בארץ במהירות שיוט חוקית וגם מעל.
3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
106,200KM and counting
Not all who wander are lost
שמתי לב שיצא לאחרונה XMAX 300.
מה אתם אומרים עליו לעומת ה250? שווה את ההפרש בסכום וגם במחיר הביטוח??
קטנוע נוסף שראיתי היום על הכביש ולא מצאתי באתר קוואסאקי הוא ה J 300 . מוכרים אותו בכלל בארץ? חוות דעת?
הופסק הייצור של ה-j300. שהוא בעצם הדאון-טאון בחליפה ירוקה.
RORO,
מבחינת קטנועים, מציע לך גם להסתכל על מה שיש להונדה להציע.
יש לי ניסיון מאד חיובי עם SW 400...
מדובר על קטנוע לא קטן, אבל בשימוש עירוני, הלינאריות של המנוע יחד עם שילוב מושלם לווריאטור, הופך אותו לכלי מאד נח לשימוש עירוני, מחוץ לעיר יש לך רזרבות של כח לעקיפות ונוחות נהדרת, יתרון נוסף של הקטנוע הוא כמובן שמדובר על מנוע טווין ולא על סינגל, וזה אומר משמעותית פחות ויברוצים ובכלל עבודה יותרה חלקה ונעימה.
קטנוע נוסף מגניב של הונדה הוא הSH 300, עליו יצא לי לעשות כמה סיבובים פה ושם, אני יודע שהוא לא היה בליין כמה שנים, אך לאחרונה גיליתי שחזר להמכר.
אני לא יודע להאם בקטנועי 300 אחרים ההפרש בביטוח מול 250 מצדיק את עצמו, אבל במקר של הטוסטוס הזה בהחלט כן, טיל
החסרון הוא העדר כמעט מוחלט של מקום אחסון (לפחות ככה היה בישנים יותר) והמראה... טוסטוס רגיל בלי יומרות ספורטיביות ואו מנהלים....
הכיף זה להשאיר אבק לכל השאר ברמזורים ולהנות מיכולות דינאמיות שלא אופייניות להרבה קטנועים
נערך לאחרונה על ידי etz301; 05-06-2017 בשעה 22:22. סיבה: תיקני שגיאות כתיב
הופסק הייצור. יש משומשים שנת 2014-2015
קטנוע חזק אמיו ויציב מאוד על הכביש. יש abs שעובד מצויין. תופתע לשמוע שהוא זול יותר לאחזקה מג'ויימקס 250. אני רוכב על אחד כבר מעל שנה וחצי.
במחיר שתמצא כזה משומש זה פשוט תמורה מטורפת לכסף ובדיחה כי אין לו שוק בכלל. ( מפרסמים שנת 2015 ב12-13 אלף ).
ממליץ בחום
Sent from my MI 5s using Tapatalk