עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 17

אשכול: מוטוגוצי v7 -רלקסציה

Junior Member

מוטוגוצי v7 -רלקסציה

שותפים ״חולי״ מוטוגוצי?IMG_2842.JPG

Sent from my iPhone using Tapatalk
    נערך לאחרונה על ידי naftalihkaufman; 04-06-2017 בשעה 21:27. סיבה: מחפש בעלי מוטוגוצי ..

Member הסמל האישי של droravr
    יום יבוא, יום יבוא...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Senior Member
    מבחינה קוסמטית - אחד האופנועים היפים שיצא לי לראות, בייחוד ה-V7 STONE הירוק.

מבחינת אחזקה, אמינות...לא שמעתי דברים טובים על הכלי הזה, תקן אותי אם אני טועה אבל הם לא בנויים טוב.
    3> Honda NC700X 2012 - Chrissy
    106,200KM and counting

Not all who wander are lost

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    מבחינה קוסמטית - אחד האופנועים היפים שיצא לי לראות, בייחוד ה-V7 STONE הירוק.

מבחינת אחזקה, אמינות...לא שמעתי דברים טובים על הכלי הזה, תקן אותי אם אני טועה אבל הם לא בנויים טוב.
    אתה פשוט טועה ומטעה. מתחזק באמצעות שמועות את הדיעה השגויה של אנשים שרכבו על אופנועים אלו בשנות ה-80 של המאה שעברה. כשהיבואן אז נסגר ותחזוקת הכלים בשוק התבססה על אלתורים בהעדר חלפים מקוריים.
    מאז עברו 30 שנים, מוטו גוצי מייצרת כבר קרוב ל-20 שנים תחת פיאג'ו (יצרנית הדו גלגלי הגדולה באירופה) ומשווקת בחמש השנים האחרונות על ידי עופר אבניר, היבואן השני בגודלו בארץ.
    לא מצאתי אחד שרכב על מוטו גוצי משנות ה-2000 ואילך ומפזר שמועות כאלו. ואני נפגש במסגרת עבודתי עם רוכבי אופנועי מוטו גוצי מדי יום.
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

Senior Member הסמל האישי של torquser
    ציטוט נכתב במקור על ידי כRובי צפיה בהודעה
    אתה פשוט טועה ומטעה. מתחזק באמצעות שמועות את הדיעה השגויה של אנשים שרכבו על אופנועים אלו בשנות ה-80 של המאה שעברה. כשהיבואן אז נסגר ותחזוקת הכלים בשוק התבססה על אלתורים בהעדר חלפים מקוריים.
    מאז עברו 30 שנים, מוטו גוצי מייצרת כבר קרוב ל-20 שנים תחת פיאג'ו (יצרנית הדו גלגלי הגדולה באירופה) ומשווקת בחמש השנים האחרונות על ידי עופר אבניר, היבואן השני בגודלו בארץ.
    לא מצאתי אחד שרכב על מוטו גוצי משנות ה-2000 ואילך ומפזר שמועות כאלו. ואני נפגש במסגרת עבודתי עם רוכבי אופנועי מוטו גוצי מדי יום.
    גם הביקורות במגזינים מקוונים, משבחות את הדגם.

Senior Member
    http://advrider.com/index.php?thread...ssues.1143233/

1. Bolt backed out of the rubber bushing that hold up the front of the gas tank and it started to drill a hole into the gas tank. Fixed it with lock tight.

2. Bolt fell off the right rear blinker and it sat there swinging on the wire harness for a couple hundred miles.

3. Bolt fell out of the lock assembly ignition switch. Had to find something at a hardware store to hold that assembly back onto the bike.

4. Crossover pipe clamp was left resting against the kick stand cut off switch shorting it out.

5. Replaced the fuel filter since it was made of a plastic that degrade from the alcohol in the fuel.

6. Clutch cable burned up because it was left laying against the side of the jug.

7. Oil blowing into the airbox and sucked out of the sump because the sump return line check valve was installed lower then the oil level in the sump which caused the oil to back up into the air box which inturn puped oil into my combustion chamber fouling out my spark plugs al the time. I end up having to figure that out myself and correct. 3 trips to the dealership and those idiots could never figure out the issue.

8. CPS burned out.

9. Voltage regulater burned out.

10 headlight and taillights burned out and then part of the wire harnes burned up.

11. Starter motor went bad and now I have damage to the starter ring gear. They tell me the damage is not bad enough to replace that ring gear. They did put a new starter on the bike after taking it back 2 times for the starter issues.

12. Header bolts all end up loose and lost one.

13. The plastic timing cover ears all end up destroyed and had to by a metal chrome one. THat happened because the mechanics must have tighten that up too tight which destroyed those ears.

14. Right side intake push rod jumped off and slid over to one side of the rocker assembly and then wedged itself between the rocker assembly and the tube housing, they had to replace that rocker assembly because it was apparantely tweaked or bad casting or something is what they told me.

15. Had cold start issues and that is somewhat fixed with a new download, which I found out they had available before I purchased the bike. Why they didin't download that before I purchased the bike is beyond me.

16. Replaced the lame spark plug caps which were always working themselves loose and arching.

17. When I changed oil found a big chunk of steel in the oil. The dealership looked at it and can't figure out what that came off of. It's about the size of a pencil eraser. They told me not to worry about it. If it's off something important it should show up down the road.

I WOULD NOT RECOMMEND ONE OF THESE BIKES TO MY WORSE ENEMY.!!!!!

תראה את המשך השרשור.
    אני לא אומר שכולם כאלה, יש סיכוי סביר מאוד שהוא נפל על לימון. להגיד לך ששמעתי שהם אמינים? לא.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    אם אני יחפור טוב על כל אופנוע יש רשימה כזאת או אחרת של מישהוא שנפל חזק, אני יכול להגיד לך שחלק מהבעיות נגרמות ממוסך שלא יודע איך לטפל ועושה נזקים כבר בטיפול אחרי הרצה, אני מכיר מוסך KTM שכל מי שהוא מותח לו שרשרת הוא גורם לו נזק עתידי לציר הקידמי מכוון שהוא מותח את השרשרת לא כמו שKTM מציינים בספר מוסך (7מ"מ מהזרוע האחורית), ברשימה שהבאת יש כמה סעיפים של ברגים שהשתחררו, מוסך טוב בודק ומהדק ברגים בטיפולים במיוחד שמדובר באופנוע "רועד" כמו מוטוגוצי.

לחבר מהעבודה יש סטלביו כלי הדגמה לשעבר כבר כמה שנים והדבר היחיד שהיה לו זה הרשת ממתכת שבכונסי האוויר עפה לו ברכיבה והוחלפה בחדש ע"י הדילר תחת אחריות והוא לא ממש שומר על האופנוע, נוהג להניע אותו קר ולתת בגז מהשניה הראשונה.

Member
    כרובי, האם תוכל להוסיף קצת מידע לגבי עלויות טיפולים וחלפים של ה V7 (אפילו בלי מספרים מדוייקים אלא ביחס למקבילים בקטגוריה של A1)?

אם להודות על האמת, אני מפחד לקנות אחד כאופנוע ראשון בגלל מחלות שמתוארות בפורומים שונים (ECU בעייתי ב V7II, העלאת טורים פתאומית שחווה כאן מישהו לפני חצי שנה) וגם קצת בגלל מבחר מוסכים לטיפול בשל היותו אופנוע לא נפוץ.

עוד משהו שמעניין אותי הוא איך הגוצי מתמודד עם עמידה ארוכה בפקקים מבחינת התחממות.

אשמח לשמוע מנסיונך מה הסיכונים (אם בכלל) לקנות V7 כאופנוע ראשון

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של אRני
    אני מתקרב ליום שבו אהיה רגוע מספיק כדי באמת להנות מכלי כזה. אופנוע אמיתי.

ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    תראה את המשך השרשור.
    אני לא אומר שכולם כאלה, יש סיכוי סביר מאוד שהוא נפל על לימון. להגיד לך ששמעתי שהם אמינים? לא.

קראתי את המשך השרשור. נראה שכולם מטילים בו ספק. חלק מאשימים אותו באחזקה לקויה, חלק את הדילר שלא ידע לעשות מסירה כראוי וחלק מאשימים את העובדה שהוא הודה שהוא מתעצל לנסוע לדילר של מוטו גוצי. כמו שאמר דרזנר - בחפירה קלה אפשר למצוא הרבה ג'יפה על כל אופנוע. אפילו על בסט סלרים.

בינתיים אני רואה כאן 2 הודעות שמטילות ספק באמינות האופנוע: האחת של גולש שטוען שהם לא אמינים כי "אנשים אמרו לו" (אפילו לא חבר קרוב שלו רוכב על כזה. סתם סרן שמועתי), השני כי מישהו כתב באינטרנט טקסט ארוך שאפילו שאר הגולשים באותו הפורום, מטילים בו ספק רב ומעידים על אמינות גבוהה למדי לכלים שברשותם.
    אני לא אומר שהכלים Bullet Proof. ואני לא מחפש להוכיח משהו קונקרטי שיש כאן איזו אמינות מופלגת ולא ניתנת להשוואה. ממש לא. אני רק טוען שהשמועות על אמינות בעייתית הן לפני הכל... שמועות. זה הכל.

היה לי V7 Racer מדגם 2015 במשך יותר משנה ונהניתי ממנו מאוד. היה לי פעם אחת רעשים של תקתוק מכיוון הקלאץ' - טופל במסגרת האחריות, וזה הכל. אפשר לטעון שאני "מוטה" בשל מקום עבודתי, אבל כרטיס האופנוע במוסך היבואן יעיד שמלבד המקרה הנ"ל, ביקרתי אצלם רק בטיפולים השוטפים. זה הכל.
    נערך לאחרונה על ידי כRובי; 05-06-2017 בשעה 19:21.

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

ציטוט נכתב במקור על ידי zoharrad צפיה בהודעה
    כרובי, האם תוכל להוסיף קצת מידע לגבי עלויות טיפולים וחלפים של ה V7 (אפילו בלי מספרים מדוייקים אלא ביחס למקבילים בקטגוריה של A1)?

אם להודות על האמת, אני מפחד לקנות אחד כאופנוע ראשון בגלל מחלות שמתוארות בפורומים שונים (ECU בעייתי ב V7II, העלאת טורים פתאומית שחווה כאן מישהו לפני חצי שנה) וגם קצת בגלל מבחר מוסכים לטיפול בשל היותו אופנוע לא נפוץ.

עוד משהו שמעניין אותי הוא איך הגוצי מתמודד עם עמידה ארוכה בפקקים מבחינת התחממות.

אשמח לשמוע מנסיונך מה הסיכונים (אם בכלל) לקנות V7 כאופנוע ראשון
    היי!
    טיפולים:
    1500 ק"מ - 662.66 ש"ח
    10,000 ק"מ - 1019.63 ש"ח
    20,000 ק"מ - 1079.30 ש"ח
    30,000 ק"מ - 1019.63 ש"ח
    40,000 ק"מ - 1282.3 ש"ח
    כל המחירים לפני מע"מ.

לגבי עלויות חלפים - אין לי מושג כי לא נזקקתי לרכישת חלפים מעבר לטיפולים השוטפים. אם יש משהו ספציפי שאתה רוצה לדעת לגביו, אשאל ואבדוק.

הדגם שנמכר כעת הוא דגם ה-V7III, השלישי באבולציית משפחת ה-V7 מאז הושקה בסוף 2007. במסגרת העדכונים הנרחבים שעבר האופנוע ב-2015 וכעת ב-2017, שופרו מערכות רבות כולל מערכות החשמל והמיחשוב. אם היו בעיות "סדרתיות", הן כבר נפתרו.

לגבי עמידה בפקקים - גם אני חששתי מכך מאחר ומדובר על קירור אוויר (ולכן הוא נראה נפלא כ"כ.. ;-) ), אבל לא נתקלתי בבעיות מיוחדות, גם כשעברתי לעבוד בתל אביב הצפופה. בתנאים של שרב ממש, גם כשהרגשתי שהוא מתחמם (היה לי קפה רייסר, אז אתה רכון ממש מעל מיכל הדלק והמנוע), מעולם לא נדלקה לי נורת החום של המנוע.

לגבי מוסכים - אין מה לחשוש בעניין. לא מדובר על מנוע סופר מתוחכם, צפוף וקשה לטיפול. רוב המוסכים ברשת של עופר אבניר יודעים לטפל בו בלי בעיה.

לדעתי הוא דגם מעולה כאופנוע ראשון בשל קלות ניהוג האופנוע, ההגעה הקלה לקרקע, האיזון הכללי של האופנוע בזכות חלוקת המשקל, ובעניין המנוע: אספקת הכח הלינארית מחד, והגנת מערכות הבטיחות מאידך (ABS ו-TRACTION CONTROL).

אתה מוזמן לבוא "ולמדוד" אותו :-)

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

Member
    וואו! תודה רבה. אעשה זאת בתחילת שבוע הבא

Member הסמל האישי של droravr
    היי!
    טיפולים:
    1500 ק"מ - 662.66 ש"ח
    10,000 ק"מ - 1019.63 ש"ח
    20,000 ק"מ - 1079.30 ש"ח
    30,000 ק"מ - 1019.63 ש"ח
    40,000 ק"מ - 1282.3 ש"ח
    כל המחירים לפני מע"מ.

לגבי עלויות חלפים - אין לי מושג כי לא נזקקתי לרכישת חלפים מעבר לטיפולים השוטפים. אם יש משהו ספציפי שאתה רוצה לדעת לגביו, אשאל ואבדוק.

הדגם שנמכר כעת הוא דגם ה-V7III, השלישי באבולציית משפחת ה-V7 מאז הושקה בסוף 2007. במסגרת העדכונים הנרחבים שעבר האופנוע ב-2015 וכעת ב-2017, שופרו מערכות רבות כולל מערכות החשמל והמיחשוב. אם היו בעיות "סדרתיות", הן כבר נפתרו.

לגבי עמידה בפקקים - גם אני חששתי מכך מאחר ומדובר על קירור אוויר (ולכן הוא נראה נפלא כ"כ.. ;-) ), אבל לא נתקלתי בבעיות מיוחדות, גם כשעברתי לעבוד בתל אביב הצפופה. בתנאים של שרב ממש, גם כשהרגשתי שהוא מתחמם (היה לי קפה רייסר, אז אתה רכון ממש מעל מיכל הדלק והמנוע), מעולם לא נדלקה לי נורת החום של המנוע.

לגבי מוסכים - אין מה לחשוש בעניין. לא מדובר על מנוע סופר מתוחכם, צפוף וקשה לטיפול. רוב המוסכים ברשת של עופר אבניר יודעים לטפל בו בלי בעיה.

לדעתי הוא דגם מעולה כאופנוע ראשון בשל קלות ניהוג האופנוע, ההגעה הקלה לקרקע, האיזון הכללי של האופנוע בזכות חלוקת המשקל, ובעניין המנוע: אספקת הכח הלינארית מחד, והגנת מערכות הבטיחות מאידך (ABS ו-TRACTION CONTROL).

אתה מוזמן לבוא "ולמדוד" אותו :-)
    כרובי, יש כלי לנסיעת מבחן בת"א?

Junior Member

מוטוגוצי v7 -רלקסציה

ציטוט נכתב במקור על ידי droravr צפיה בהודעה
    כרובי, יש כלי לנסיעת מבחן בת"א?
    כרובי תודה
    יש כאלה שנוהגים באופנוע לנסיעה מהירה ויש שרוצים להנות מהדרך בנסיעה ״איטית״ משתפכת משהו
    אצלי המוטו יעבוד והרבה! יום יום ,מבטיח לעדכן
    עידכונים שוטפים
    חוויה מיוחדת במינה ותשוקה ....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senior Member
    קראתי את המשך השרשור. נראה שכולם מטילים בו ספק. חלק מאשימים אותו באחזקה לקויה, חלק את הדילר שלא ידע לעשות מסירה כראוי וחלק מאשימים את העובדה שהוא הודה שהוא מתעצל לנסוע לדילר של מוטו גוצי. כמו שאמר דרזנר - בחפירה קלה אפשר למצוא הרבה ג'יפה על כל אופנוע. אפילו על בסט סלרים.

בינתיים אני רואה כאן 2 הודעות שמטילות ספק באמינות האופנוע: האחת של גולש שטוען שהם לא אמינים כי "אנשים אמרו לו" (אפילו לא חבר קרוב שלו רוכב על כזה. סתם סרן שמועתי), השני כי מישהו כתב באינטרנט טקסט ארוך שאפילו שאר הגולשים באותו הפורום, מטילים בו ספק רב ומעידים על אמינות גבוהה למדי לכלים שברשותם.
    אני לא אומר שהכלים Bullet Proof. ואני לא מחפש להוכיח משהו קונקרטי שיש כאן איזו אמינות מופלגת ולא ניתנת להשוואה. ממש לא. אני רק טוען שהשמועות על אמינות בעייתית הן לפני הכל... שמועות. זה הכל.

היה לי V7 Racer מדגם 2015 במשך יותר משנה ונהניתי ממנו מאוד. היה לי פעם אחת רעשים של תקתוק מכיוון הקלאץ' - טופל במסגרת האחריות, וזה הכל. אפשר לטעון שאני "מוטה" בשל מקום עבודתי, אבל כרטיס האופנוע במוסך היבואן יעיד שמלבד המקרה הנ"ל, ביקרתי אצלם רק בטיפולים השוטפים. זה הכל.
    http://cars.walla.co.il/item/2926503

קצת פה, קצת שם.
    יש כאלה שזה יפריע להם שהם צריכים לחזור למוסך ולממש אחריות אחרי חודש או חודשיים ויש כאלה שמתים על הכלי, אוהבים את האופי האיטלקי ותחושת הרטרו ולא מפריע להם לקפוץ למוסך מדי פעם.