תוצאות 1 עד 15 מ 17

אשכול: מוטוגוצי v7 -רלקסציה

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    ציטוט נכתב במקור על ידי zoharrad צפיה בהודעה
    כרובי, האם תוכל להוסיף קצת מידע לגבי עלויות טיפולים וחלפים של ה V7 (אפילו בלי מספרים מדוייקים אלא ביחס למקבילים בקטגוריה של A1)?

אם להודות על האמת, אני מפחד לקנות אחד כאופנוע ראשון בגלל מחלות שמתוארות בפורומים שונים (ECU בעייתי ב V7II, העלאת טורים פתאומית שחווה כאן מישהו לפני חצי שנה) וגם קצת בגלל מבחר מוסכים לטיפול בשל היותו אופנוע לא נפוץ.

עוד משהו שמעניין אותי הוא איך הגוצי מתמודד עם עמידה ארוכה בפקקים מבחינת התחממות.

אשמח לשמוע מנסיונך מה הסיכונים (אם בכלל) לקנות V7 כאופנוע ראשון
    היי!
    טיפולים:
    1500 ק"מ - 662.66 ש"ח
    10,000 ק"מ - 1019.63 ש"ח
    20,000 ק"מ - 1079.30 ש"ח
    30,000 ק"מ - 1019.63 ש"ח
    40,000 ק"מ - 1282.3 ש"ח
    כל המחירים לפני מע"מ.

לגבי עלויות חלפים - אין לי מושג כי לא נזקקתי לרכישת חלפים מעבר לטיפולים השוטפים. אם יש משהו ספציפי שאתה רוצה לדעת לגביו, אשאל ואבדוק.

הדגם שנמכר כעת הוא דגם ה-V7III, השלישי באבולציית משפחת ה-V7 מאז הושקה בסוף 2007. במסגרת העדכונים הנרחבים שעבר האופנוע ב-2015 וכעת ב-2017, שופרו מערכות רבות כולל מערכות החשמל והמיחשוב. אם היו בעיות "סדרתיות", הן כבר נפתרו.

לגבי עמידה בפקקים - גם אני חששתי מכך מאחר ומדובר על קירור אוויר (ולכן הוא נראה נפלא כ"כ.. ;-) ), אבל לא נתקלתי בבעיות מיוחדות, גם כשעברתי לעבוד בתל אביב הצפופה. בתנאים של שרב ממש, גם כשהרגשתי שהוא מתחמם (היה לי קפה רייסר, אז אתה רכון ממש מעל מיכל הדלק והמנוע), מעולם לא נדלקה לי נורת החום של המנוע.

לגבי מוסכים - אין מה לחשוש בעניין. לא מדובר על מנוע סופר מתוחכם, צפוף וקשה לטיפול. רוב המוסכים ברשת של עופר אבניר יודעים לטפל בו בלי בעיה.

לדעתי הוא דגם מעולה כאופנוע ראשון בשל קלות ניהוג האופנוע, ההגעה הקלה לקרקע, האיזון הכללי של האופנוע בזכות חלוקת המשקל, ובעניין המנוע: אספקת הכח הלינארית מחד, והגנת מערכות הבטיחות מאידך (ABS ו-TRACTION CONTROL).

אתה מוזמן לבוא "ולמדוד" אותו :-)
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

Member הסמל האישי של droravr
    ציטוט נכתב במקור על ידי כRובי צפיה בהודעה
    היי!
    טיפולים:
    1500 ק"מ - 662.66 ש"ח
    10,000 ק"מ - 1019.63 ש"ח
    20,000 ק"מ - 1079.30 ש"ח
    30,000 ק"מ - 1019.63 ש"ח
    40,000 ק"מ - 1282.3 ש"ח
    כל המחירים לפני מע"מ.

לגבי עלויות חלפים - אין לי מושג כי לא נזקקתי לרכישת חלפים מעבר לטיפולים השוטפים. אם יש משהו ספציפי שאתה רוצה לדעת לגביו, אשאל ואבדוק.

הדגם שנמכר כעת הוא דגם ה-V7III, השלישי באבולציית משפחת ה-V7 מאז הושקה בסוף 2007. במסגרת העדכונים הנרחבים שעבר האופנוע ב-2015 וכעת ב-2017, שופרו מערכות רבות כולל מערכות החשמל והמיחשוב. אם היו בעיות "סדרתיות", הן כבר נפתרו.

לגבי עמידה בפקקים - גם אני חששתי מכך מאחר ומדובר על קירור אוויר (ולכן הוא נראה נפלא כ"כ.. ;-) ), אבל לא נתקלתי בבעיות מיוחדות, גם כשעברתי לעבוד בתל אביב הצפופה. בתנאים של שרב ממש, גם כשהרגשתי שהוא מתחמם (היה לי קפה רייסר, אז אתה רכון ממש מעל מיכל הדלק והמנוע), מעולם לא נדלקה לי נורת החום של המנוע.

לגבי מוסכים - אין מה לחשוש בעניין. לא מדובר על מנוע סופר מתוחכם, צפוף וקשה לטיפול. רוב המוסכים ברשת של עופר אבניר יודעים לטפל בו בלי בעיה.

לדעתי הוא דגם מעולה כאופנוע ראשון בשל קלות ניהוג האופנוע, ההגעה הקלה לקרקע, האיזון הכללי של האופנוע בזכות חלוקת המשקל, ובעניין המנוע: אספקת הכח הלינארית מחד, והגנת מערכות הבטיחות מאידך (ABS ו-TRACTION CONTROL).

אתה מוזמן לבוא "ולמדוד" אותו :-)
    כרובי, יש כלי לנסיעת מבחן בת"א?

Junior Member

מוטוגוצי v7 -רלקסציה

ציטוט נכתב במקור על ידי droravr צפיה בהודעה
    כרובי תודה
    יש כאלה שנוהגים באופנוע לנסיעה מהירה ויש שרוצים להנות מהדרך בנסיעה ״איטית״ משתפכת משהו
    אצלי המוטו יעבוד והרבה! יום יום ,מבטיח לעדכן
    עידכונים שוטפים
    חוויה מיוחדת במינה ותשוקה ....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של כRובי
    ציטוט נכתב במקור על ידי droravr צפיה בהודעה
    החל משבוע הבא יהיה אופנוע הדגמות שמתאים לבעלי רישיון A. בעוד כחודש וחצי אמורה להגיע גם גרסת A1
    בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
    אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).

הכרובלוג
    יום מסלול - המדריך המלא

Member הסמל האישי של droravr
    ציטוט נכתב במקור על ידי כRובי צפיה בהודעה
    החל משבוע הבא יהיה אופנוע הדגמות שמתאים לבעלי רישיון A. בעוד כחודש וחצי אמורה להגיע גם גרסת A1
    מצוין! נתראה שבוע הבא =)

Sent from my SM-G920F using Tapatalk