נכתב במקור על ידי
כRובי
קראתי את המשך השרשור. נראה שכולם מטילים בו ספק. חלק מאשימים אותו באחזקה לקויה, חלק את הדילר שלא ידע לעשות מסירה כראוי וחלק מאשימים את העובדה שהוא הודה שהוא מתעצל לנסוע לדילר של מוטו גוצי. כמו שאמר דרזנר - בחפירה קלה אפשר למצוא הרבה ג'יפה על כל אופנוע. אפילו על בסט סלרים.
בינתיים אני רואה כאן 2 הודעות שמטילות ספק באמינות האופנוע: האחת של גולש שטוען שהם לא אמינים כי "אנשים אמרו לו" (אפילו לא חבר קרוב שלו רוכב על כזה. סתם סרן שמועתי), השני כי מישהו כתב באינטרנט טקסט ארוך שאפילו שאר הגולשים באותו הפורום, מטילים בו ספק רב ומעידים על אמינות גבוהה למדי לכלים שברשותם.
אני לא אומר שהכלים Bullet Proof. ואני לא מחפש להוכיח משהו קונקרטי שיש כאן איזו אמינות מופלגת ולא ניתנת להשוואה. ממש לא. אני רק טוען שהשמועות על אמינות בעייתית הן לפני הכל... שמועות. זה הכל.
היה לי V7 Racer מדגם 2015 במשך יותר משנה ונהניתי ממנו מאוד. היה לי פעם אחת רעשים של תקתוק מכיוון הקלאץ' - טופל במסגרת האחריות, וזה הכל. אפשר לטעון שאני "מוטה" בשל מקום עבודתי, אבל כרטיס האופנוע במוסך היבואן יעיד שמלבד המקרה הנ"ל, ביקרתי אצלם רק בטיפולים השוטפים. זה הכל.