עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 27

אשכול: התאכזבתי מאוד מFC MOTO

צפייה משולבת

Member

התאכזבתי מאוד מFC MOTO

הזמנתי 6 מוצרים:
    כפפות Held air stream 2
    תיק גב Dainese D-Gambit Backpack
    שרשרת 16 מ"מ
    Oxford Nemesis 16mm Chain
    תיק זנב -
    Kriega US-20 Drypack
    מסכה פנים וצוואר לקיץ
    Dainese Summer WS Balaclava
    מסכה פנים וצוואר לחורף Dainese Total WS Evo Balaclava

ובאמת שאלו מוצרים נחשבים ומאוד מומלצים שממש חיכיתי להם אך הפלא ופלא פתחתי את החבילה וראיתי בפנים רק את התיק גב ואת המסכה לקיץ.
    לא רק שחיכיתי חודש לזה אלא בסוף לא קיבלתי את המוצרים וזה הרי לא שהם שלחו 2 קופסאות בנפרד כי קיבלתי רק מספר מעקב אחד.

ומה התגובה שלהם?

Member
    מחכה שיחזור אלי מחר נציג יותר בכיר מהטמבל שדיברתי איתו היום.
    נראה לי הם עשו בכוונה כי הבינו שלא הגיוני שאני אשלם משלוח 20 דולר כאשר אני פאקינג הזמנתי שרשרת 16 מ"מ ששוקלת יותר מ10 קילו....

לא חושב שהם עושים בכוונה, יש להם מוניטין וזה לא שכונה כמו קניות באינטרנט פה.
    בכל מקרה עדיף לחכות להסבר שלהם לפני שאתה מכסח להם את השם, גם אם הם יצאו לא בסדר...

Senior Member
    מסכים עם יוב.
    הזמנתי מהם פעמיים או 3 והכל היה בסדר גמור.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי duadi צפיה בהודעה
    מסכים עם יוב.
    הזמנתי מהם פעמיים או 3 והכל היה בסדר גמור.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
    4 פעמים החמישי בדרך - שום בעיה

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Thelegend צפיה בהודעה
    הזמנתי 6 מוצרים:
    כפפות Held air stream 2
    תיק גב Dainese D-Gambit Backpack
    שרשרת 16 מ"מ
    Oxford Nemesis 16mm Chain
    תיק זנב -
    Kriega US-20 Drypack
    מסכה פנים וצוואר לקיץ
    Dainese Summer WS Balaclava
    מסכה פנים וצוואר לחורף Dainese Total WS Evo Balaclava

ובאמת שאלו מוצרים נחשבים ומאוד מומלצים שממש חיכיתי להם אך הפלא ופלא פתחתי את החבילה וראיתי בפנים רק את התיק גב ואת המסכה לקיץ.
    לא רק שחיכיתי חודש לזה אלא בסוף לא קיבלתי את המוצרים וזה הרי לא שהם שלחו 2 קופסאות בנפרד כי קיבלתי רק מספר מעקב אחד.

תסתכל על המעקב משלוח.
    ההזמנה שלי נשלחה יום אחרי ההזמנה, שלושה ימים אחרי כבר הייתה בארץ ומאז כבר שבוע שלישי במכס.
    יכול להיות שהם פיצלו את המשלוח ודואר ישראל תוקע אותך

חוץ מזה, אתה תמיד מוזמן לקנות בארץ.

Member
    אני מתקשר אליהם מהבוקר ושלחתי להם גם תמונות אז נראה איך זה מסתדר.
    בנוגע למכס, דווקא הזמנתי מהם וגם מMOTOIN ובדכ לוקח שבועיים שלושה עד שמגיע לארץ ואז עוד כשבוע במכס ועוד כשבוע עד שנשלח ליחידת הדואר.(אני כבר מחכה כמעט חודש לחבילה מ MOTOIN ואבל לפי המספר מעקב בDHL זה עוד לא הגיע לארץ למכס)
    במקרה הזה יש רק מספר מעקב אחד אז נראה לי מוזר שפיצלו חבילות אבל נתנו רק מספר מעקב אחד וככה גם אמרו לי בדואר ישראל.
    וגם על החבילה כתוב 2 קילוגרם שזה לא הגיוני כי רק השרשרת בטח שוקלת איזה 10 ק"ג.
    אני מאוד אוהב את המוצרים שהם מוכרים והמחירים ללא תחרות אבל המקרה הזה ממש עיצבן אותי(בנוסף לזה בהתחלה המשלוח התעכב באיזה שבוע עד שיצא מהמחסנים שלהם ושאלתי אותם למה ואז אמרו שהכפפות לא זמינות עדיין על אף שבאתר שלהם היה כתוב שכן וכך סתם בזבזתי עוד שבוע במקום להזמין מאתר אחר ששם גם היה כתוב שיש במלאי).

Member
    עדכון קצר:
    אחרי שהם הבטיחו שיחזירו אלי ולא חזרו אז התקשרתי היום בבוקר והם ביקשו שאני אשלח להם טופס נזק רכוש מהדואר של ישראל וכך עשיתי.
    גם לא ברור למה כי הרי הטופס הזה בעברית וכך גם אמרתי לו אבל הוא אמר שלא חשוב ושאשלח את הטופס בכל זאת.
    שאלתי מתי יחזרו אלי שוב ואמר שתוך כמה ימים.
    נראה לי שאזמין את יתר המוצרים או משהו דומה מאייבי או חנות אחרת כגון MOTOIN או משהו כזה ואבקש מהם החזר מלא כולל מה ששילמתי למכס בישראל.

Member
    עדכון נוסף:
    עד כה התקשרתי אליהם כפעם בשבוע או שבועיים ועדיין הנושא "בחקירה" אצל DHL ולכן לטענת FC-MOTO לא ניתן לעשות כלום עד שDHL לא יחזירו להם תשובה.
    תכלס אכזבה קשה...

Member הסמל האישי של Zvika
    קניתי מספר פעמים שם, אני חושב 5 פעמים, והיה טודו בום.

אגב הכפפות האלו פצצה יש לי כאלו ואחרי שנה וחצי של שימוש מאסיבי ממש עכשיו נפתח קצת בצד ולצערי יילך לאשפה. יש מצב שאקנה שוב את אותה כפפה.

לגבי השרשרת, מה המשקל שלה? כמה משלוח גבו לך עליה?
    Aprilia Tuono V4 1100 Factory

be a racer club

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Zvika צפיה בהודעה
    קניתי מספר פעמים שם, אני חושב 5 פעמים, והיה טודו בום.

אגב הכפפות האלו פצצה יש לי כאלו ואחרי שנה וחצי של שימוש מאסיבי ממש עכשיו נפתח קצת בצד ולצערי יילך לאשפה. יש מצב שאקנה שוב את אותה כפפה.

לגבי השרשרת, מה המשקל שלה? כמה משלוח גבו לך עליה?
    קודם גם הזמנתי מהם דברים אבל שאין תקלות אז לא נוצרות בעיות וברגע שיש תקלה מסתבר שאין עם מי לדבר. במקום שיחזירו את הכסף או ישלחו שוב את המוצרים החסרים ואז שהם ישברו את הראש מול DHL וכדומה.
    בקשר לכפפות הם באמת מצויינות ולגבי השרשרת אני מניח שהיא לפחות 10 קילו וזה מה שמוזר כי הם לא לקחו לי תוספת מיוחדת ועל כל הציוד הזה לקחו סהכ 20 דולר משלוח וגם לדעתי אין מצב שהקופסא שבה זה הגיע יכלה להישמר ולהחזיק בתוכה שרשרת 10 קילו ולכן כל הסיפור הזה מריח מסריח.

Junior Member
    הזמנתי מהם כבר כמה וכמה פעמים, לפעמים אכן מפצלים כי לא הכל במלאי אבל תמיד הכל הגיע.
    בדרכ במייל הראשון בעת פיצול הם מודיעים שפיצלו וכמו כן הם נותנים מספר מעקב רק על החבילה הראשונה ולא על כולם (לפי דעתי רק בגלל שהמשלוח עולה להם זול יותר) הרי אם פיצלו לך הזמנה אחת, שילמת משלוח פעם אחת על הכל אבל הם משלמים משלוח "עליהם" על כל חבילה נוספת.
    והרבה פעמים במכס מעכבים רישום של הגעת חבילות כיוון שפעם הם רשמו הם חייבים לשחרר את החבילה עד חודש מיום הרישום, אם הם לא רשמו הגעה הם יכולים ל"קבל" עוד די הרבה ימים

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי hooo צפיה בהודעה
    הזמנתי מהם כבר כמה וכמה פעמים, לפעמים אכן מפצלים כי לא הכל במלאי אבל תמיד הכל הגיע.
    בדרכ במייל הראשון בעת פיצול הם מודיעים שפיצלו וכמו כן הם נותנים מספר מעקב רק על החבילה הראשונה ולא על כולם (לפי דעתי רק בגלל שהמשלוח עולה להם זול יותר) הרי אם פיצלו לך הזמנה אחת, שילמת משלוח פעם אחת על הכל אבל הם משלמים משלוח "עליהם" על כל חבילה נוספת.
    והרבה פעמים במכס מעכבים רישום של הגעת חבילות כיוון שפעם הם רשמו הם חייבים לשחרר את החבילה עד חודש מיום הרישום, אם הם לא רשמו הגעה הם יכולים ל"קבל" עוד די הרבה ימים
    גם אני חשבתי שאולי הם פיצלו אבל הם לא כתבו לי שום דבר על זה וגם בטלפון הם אמרו שהם שלחו חבילה אחת.
    נראה מה יהיה...

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי hooo צפיה בהודעה
    הזמנתי מהם חבילה ללא פיצול במשלוח דרך DHL, עבר כבר חודש ואין להם מספר מעקב לתת לי בגלל שבחרתי במשלוח הזול יותר (כי האפשרות היקרה הייתה UPS).
    זאת אומרת שצריך לחכות בסבלנות או להתקשר לחברת כרטיס אשראי ולבקש ביטול עסקה בגין "כשל תמורה".