איפה העבודה נמצאת ? האם הנסיעות הן רק בית עבודה ?האם אתה שוקל לרדת איתו לשטח ? האם אתה מתכנן לטייל איתו בארץ ?
שלום רב
אני גר במרכז תל אביב וסופג את כל הבלאגן של הרכבת הקלה. אפילו שמדברים שזה לא עד כדי כך נורא - זה נורא ואיום! קיבלתי החלטה אתמול לקנות קוואסקי KLX250 ולוותר אפילו על התחבורה הציבורית שאמורה להיות נוחה. נראה לי שזה יתן פתרון טוב להגעה מהירה לעבודה. אבל מה..? אני צריך הלוואה לקנייה הזאת. בדקתי אתמול בכל מיני אתרים וראיתי פה משהו מעניין:
%20Content/poalimsite/sitearea_maintabs/sitearea_motsarimvesirutim/sitearea_halvaotshrai/mimunlerechev/mimon2weelssa/halvaatdogalgali2 השאלה אם מישהו מכיר תנאים יותר טובים להלוואה כזאת? ובכלל האם ההחלטה שלי לקנות קוואסקי KLX250 היא החלטה טובה לצרכים שתארתי פה? או שיש משהו מומלץ אחר מבלי שיצריך ממני השקעה יוצאת דופן מבחינת התקציב?
צריך תשובה די מהירה, אודה לכם..
איפה העבודה נמצאת ? האם הנסיעות הן רק בית עבודה ?האם אתה שוקל לרדת איתו לשטח ? האם אתה מתכנן לטייל איתו בארץ ?
בכל חברת אופנועים יש אפשרויות למימון (נראה לי עם חברת מימון ישיר) חוץ מזה יש לך אפשרות לקחת הלוואה מהבנק שלך עם פריסה תשלומים רחבה ונוחה לך (אל תשכח לכלול בהלוואה את עלות הביטוח והמיגון) תראה כמובן קודם כל באיזה תשלום חודשי אתה יכול לעמוד בקלות כדי שתהנה מכל הסיפור כמה שיותר :-)
שיהיה המון בהצלחה .
Sent from my SM-G7105 using Tapatalk
באיזה תקציב אתה מחפש לקנות?
עדיף crf250l
עדיף LONCIN LX250GY
גילוי נאות - אני קשור ללונסין
loncin.co.il
פה אני מסכים עם alf, עם אתה מתכוון רק לבינעירוני הלונסין יכול להיות פתרון נחמד ויעיל.
תגדיר את התקציב והצרכים, איזה רשיון יש לך?
האם אתה צריך לקחת ציוד? ארגז?
לא.
עדיף הcrf250sm.
יהיה לו דו"שימושי אמיתי.
תודה על התשובות כאן בפורום. ועוד שאלה טכנית לגמרי- אני רואה כאן
https://www.bankhapoalim.co.il/wps/portal/PoalimPrivate/products?WCM_GLOBAL_CONTEXT=Poalim%20-%20Content/poalimsite/sitearea_maintabs/sitearea_motsarimvesirutim/sitearea_halvaotshrai/mimunlerechev/mimon2weelssa/halvaatdogalgali2
שהם מציינים שניתן לקבל את ההלוואה במוקד ובסניפים. האם מהיכרות של אנשים כאן- מאשרים הלוואה דרך הטלפון או שזו פרוצדורה וצריך ללכת לבנק, לחכות לאישור וכו'? יש לי אפשרות לקנות גם יד שנייה מפרטי או ללכת לחברות שהם הציעו ואני רוצה לעשות את זה בבת אחת, מבלי לאבד את האופנוע שמציעים (כברקרה לי שחטפו לי מתחת לאף עם הצעה טובה יותר) ואני רוצה לקחת הלוואה במקום ולסגור את העסקה.
כולם מציעים הלוואה מיידית כם דרך הטלפון. הכל תלוי מי אתה ומה הסיכון. לפעמים הסניף ההלואה יותר זולה.
מציע לך לעשות סקר שוק. יצא לי כבר עם 2 לקוחות שקיבלו עיסקה יותר טובה מאשר אני יכול להציע וגם ממה שחברת האשראי הציעה.
עם 1 הלכתי לבנק שלו והוא שיעבד לבנק את האופנוע החדש.התהליך לקח 2 ימי עסקים.
Alf כתב שהמחיר גם יעודכן.
אין ספק שלכלי עירוני בגוש דן מול קטנוע a1 זו חבילה מנצחת
דו"ש קטן הוא פתרון מומלץ לעיר וקצת מחוצה לה ועדיף כמה מונים על קקנוע.