אין דילמה לדעתי לא הייתי מתקרב לכזה אופנוע שהתעסקו בשלדה באותו מחיר אתה יכול למצוא אחד תקין אם תחפש ביד2
ערב טוב - פחות או יותר,
אני כבר תקופה מחפש אופנוע והחלטתי שסוף סוף השבוע אני קונה אחד - אך.. צצה לה בעיה קטנטנה
בחור אחד מציע לי דיוק200 2016, 300 ק"מ בלבד ! בסך של 16,500 בלבד !
מצד שני, בחור אחר מציע לי סיביאר רפסול, 2014, 19,800 ק"מ בסך של אותו מחיר !
עממה... ופה בעצם כל הדילמה - מצד אחד לדיוק הנחמד שלנו אין ABS וזה דגש עצום אצלי.., מהסיבה הפשוטה שכל פעם שאני רוצה לסגור עם הבן אדם על האופנוע אני תוקע לו ברקס אחרי שאני שומע מאנשים שעברו תאונות כשלדעתם היו נמנעות אילו היה להם את הפאקינג ABS הזה שקטמ התקמצנו עליו עד לדגם של 2017
ומצד שני.. יש את הסיביאר רפסול, שהחליפו לו שילדה עקב החלקה של בעלים קודמים - לא כ"כ מבין ברמה המכנית בשביל להבין את גודל ה"אסון" אבל בואו נאמר שראיתי ארסי390 שעשו לו ריתוך בשילדה והוא הוצע ב 15 אלף ש"ח ! לא פחות ולא יותר מתחת למחירון ועדיין לא קנו
אז... תעזרו לי חברים כבר כואב לי הראש מההתעסקות הזאת
תודה מראש - בלי לחץ.
אין דילמה לדעתי לא הייתי מתקרב לכזה אופנוע שהתעסקו בשלדה באותו מחיר אתה יכול למצוא אחד תקין אם תחפש ביד2
איזה אותו מחיר.. השוק של הסיביארים 250 זה השוק הכי מגוחך שנתקלתי בו בהיסטוריה.. אופנוע שלא שווה שקל וחצי מוכרים אותו במחיר של נינגה 250 חדש
אני בעצמי ראיתי סיביאר 250 2014 רפסול עם ק"מ נמוך ובמחירון היה כתוב 26 אלף ש"ח - כששאלתי את הבעלים הוא אמר שכן ושהוא לא יורד שקל
רוכבי סיביאר אלה אנשים על פטריות הזיה בוודאות
ולנושא - אתה אומר אז שעדיף אופנוע בלי ABS?
פחחח, מה השאלה בכלל.. אופנוע שהחליפו לו את השלדה - NOT.
קיצר.. נראה לי אני קונה או סיבי 250 מבחורה, 2014 - 25 ק"מ ב 16 וחצי אלף בערך, שלמרות הק"מ הגבוה זה עדיין יותר שווה, או שאני אקנה כבר נינגה 250 2015 בבערך אותו מחיר
2הסנט שלי:
תראה כמה אתה יכול ללחוץ בתקציב ואל תוותר על abs. על זה לא הייתי חוסך.
ABS חובה, אם מעיפה אותך משאית 50 מטר קדימה הABS עובד ואתה חוזר כמו בומרנג חזרה לאופנוע.
גם כשנלחצת בפנייה על 130 קמ"ש הABS עוזר לך כשאתה מחליק והוא לא מתערב בהטייה ואתה משלם עוד 10K שקל על התיקון של האופנוע ו20K על התיקון של ה ABS.
ללמוד לבלום נכון זה עוזר, ללמוד לרכב לאט זה עוזר.
ABS זה טוב למקרה ש.. למקרה שהיה חלקלק, ונסעת לאט ולא הטת את האופנוע, ובכל זאת בחרת למחוץ את ידית הבלם.