מעניין. לדעתי זה טעות של אמאזון כי איך שאני מכיר אין סיכוי להכניס אגזוז בלי תקן.
הצעד חכם כמובן יהיה לשלוח מייל ולשאול את אמאזון... אבל מצד שני זה שאלת קטיבג ואולי תפסיד אופציה להכניס את האגזוז ה"לא חוקי" שלך בקומבינה![]()
מצאתי באמאזון אגזוז (אני מדבר על מערכת פול סיסטם סעפת + המשתיק).
המוצר הוא לא אירופאי אלא מותג אמריקאי - ולכן הוא ללא סימן של תקן eu.
מצד שני מדובר באמאזון... ואני כבר מראש משלם את המשלוח והמיסים - והם דואגים לעמילות מכס ואמורים לדאוג להכל...
כדאי להזמין? זה יגיע אלי?
מישהו התנסה כבר פעם בתרחיש כזה או תרחיש דומה?
מעניין. לדעתי זה טעות של אמאזון כי איך שאני מכיר אין סיכוי להכניס אגזוז בלי תקן.
הצעד חכם כמובן יהיה לשלוח מייל ולשאול את אמאזון... אבל מצד שני זה שאלת קטיבג ואולי תפסיד אופציה להכניס את האגזוז ה"לא חוקי" שלך בקומבינה![]()
חוקית - אסור לך לייבא את האגזוז הזה.
מכאן, זה עניין של מזל.
לא יודע איך אמאזון, אבל איביי יוצאים בדיסקליימר שהחובה לבדוק שחוקי המדינה שלך מאפשר את יבוא דבר התחבורה - מוטלת עליך, הקונה.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
תיקח את הסיכון לא יודע מה לגבי אמאזון, האגזוז שלי הוא בייבוא אישי מאיטליה עם תקן e אגזוזים שהם לא בתקן פשוט מחרימים אותם ולא מחזירים למוכר. אז תחשוב טוב .
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
הייתי מזמין, במקרה הכי גרוע אמזון יקחו אחראיות ויחזרו לך את הכסף
קושיליראבאק דיסקליימר. מאיפה הבאת לי את זה..? מישהו מכיר סעיף דומה גם באמאזון - כי כמו שכתבו לפני: אני די מפחד משאלת קיטבג... האמריקאים הם בוקים מרובעים ועלולים לענות תשובה שאני אצטער ששאלתי.
אני גם מנסה למצוא בעצמי תשובה ולא מצליח הfaq שלהם הרבה פחות ידידותי מזה של איביי