להחזיר את האפריליה שלי לחיים אחרי עשור שהיא שוכבת מפורקת במצב שילדה.
להתפרע בחלומות?
2017 Aprilia Tuono V4 1100 Factory
אבל זה חלום מופרע מדי...
Aprilia Tuono V4 1100 Factory
be a racer club
להחזיר את האפריליה שלי לחיים אחרי עשור שהיא שוכבת מפורקת במצב שילדה.
מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.
"ישראלים אולי לא מבינים גדולים במכוניות, אבל בכסף הם מבינים טוב מאוד. יודעים לזהות דיל טוב. כצפוי, כמו בכל הסופ"ש הזה, גם כאן כמעט מיד הגיעו השאלות הכל כך צפויות על האוטו, אבל מכיוון לא צפוי: בניגוד לבחור שהתעסק בגזיה ובפינג'ן, דווקא אשתו היא שהפגינה עניין בדאסטר:
- "איך הרנו הרומני הזה?... שווה?... כדאי?"...
כמו יהודי טוב שעונה על כל שאלה בשאלה משלו, שאלתי אותה אם הרנו הטורקי שלה שווה וכדאי.
- "תראה, קנינו יד שנייה מליסינג במחיר טוב. בכלל רצינו טויוטה אבל היא יותר ישנה ויותר יקרה, אז התפשרנו".
נו, ויש לרנו בעיות? רואה מוסך? נגעתי בכוונה בנקודה רגישה.
- "מה פתאום. רק טיפולים בזמן. זה אוטו סבבה. טוב ואמין ומאוד מרווח ונוח..." סיכמה בקצרה ובדייקנות את יתרונות הפלואנס שלה. "אבל אתה מבין" - היא כמעט התנצלה - "התפשרנו. אם היה לנו תקציב יותר גדול הייתי רוצה טויוטה".
קשה לי לספק לה תשובה. היא חולמת על טויוטה. סמל הבורגנות היציבה של המאה ה-21, נטולת ריגושים, הפתעות וסיכונים."
מזהה את עצמך?
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
זה לא הרנו או הטיוטה..
זה סמל הבורגנות של המאה ה21"
לכך התכוון המשורר..
חלומות בורגנים.
לא שאני לא חוטא בהם גם לפעמים.
אבל החלומות המרגשים,
או לפחות הרצון להגשים אותם.
גם אם את חלקם נגשים, או שנעבור לחלום מוטורי חדש..
אישתי השנייה בדיוק אמרה לו " הטיוטה החדשה נראת יפה" / ולה יש בכלל הונדה אצבק'.. לך תבין אותן.
ח. ל. מ. ו.ת. דוג' זה העניין.
אם נתייחס לחלומות כאל יעדים ייתכן ונגשים אותם
בשלב בו נתקע קרוב לוודאי שהיעדים ישארו בגדר חלום
בכל מקרה אין כמו כרטיס לוטו ב20 שקל לסיפוק הפנטזיות בחדר הישיבות והייתרון הגדול בכך שלא זוכים הוא שבפעם הבאה שנמלא יהיה על מה לחלום
ולבסוף
את המאווים המוטוריים שלי כפריטים בודדים הגשמתי או ביכולתי להגשים.
אבל החלום שלי זה חנייה גדולה בה כל החלומות ישבו תחת קורת גג אחת כולל רנו R5 ALPINE לצד הקאמרו והאל קמינו שמשמאלם עומדת סברה ליד הסופה ומאחוריהם אביר (כן אביר כל בית צריך אביר ואל תשאלו אותי למה אביר ולא ננ ) כמובן פטרוצ'לי יכול לבוא בחשבון ואם תהיה חצר מספיק גדולה אז בולדוג שחורה קבינה מורחבת כמו של RUBBER DUCK
אני מניח שיש עוד אבל זה גובל בסטייה
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
הייתי רוצה להתחרות בisle of man... לא משנה על איזה כלי. זה נראה לי חוויה מטורפת.
מה רע ברבל.. ?
כל אחד והטיוטה שלו.
האמת קפה רייסר יותר מעניין.
פעמיים כי טוב.
פעם קפה ופעם רייסר.
מודלה - אחלה חלום.
Dirt-Tracker.jpg
Dirt-Tracker-3.jpg
אני רוצה רק אחד כזה!
לא צריך הרבה.
בתכלס אני יכול להרשות לעצמי כמעט את כל האופנועים שנמכרים ביצור סדרתי, לא בגלל שאני עשיר אלה בגלל שאני גר במקום שזה לא כזה יקר לקנות אופנוע.
בסוף הגעתי למסכנה שדווקא האופנועים היקרים הם לא מתפשרים וקשה לחיות איתם, לכן הKTM SMT שלי הוא לא הגשמת חלום אלה האופנוע שהכי מתאים לי, חזק, איכותי, נוח וספורטיבי.
בימינו החלומות המוטורים שלי הם יותר בתחום החויה הדו גלגלית כמו קורסי מסלול, טיולי אופנועים חוצי יבשות, מפגשים ועוד.