צילינדר אחד מנוע גדול= צריך טיפולים בזמן, לפי ספר יצרן וכיוון מרווח שסתומים כול קילומטר שמופיע בספרות יצרן (בזה ספציפית כול 15 k),
שים שמן טוב,תדאג לאופנוע ותוכל לתת בגז✊✊.
אני רוצה לקנות אחד מהדגמים האלו אבל שמעתי שהם סובלים מהרבה תקלות.
משהו יכול לשפוך אור על העניין ?
צילינדר אחד מנוע גדול= צריך טיפולים בזמן, לפי ספר יצרן וכיוון מרווח שסתומים כול קילומטר שמופיע בספרות יצרן (בזה ספציפית כול 15 k),
שים שמן טוב,תדאג לאופנוע ותוכל לתת בגז✊✊.
אני שמעתי דברים רעים מאוד ספציפית על האמינות של סדרת ה-390
ומכמה אנשים שונים במקומות שונים בזמנים שונים.
אני בעלים של דיוק 390. נרכש בתחילת אוטקובר 2016, היום כמעט של 10K, משמש אותי יום יום, מטפל בזמן, לי אין שום בעיות
לא מזמן דיברתי עם מכר שרוכב על הדיוק 390 והוא אמר לי שהייתה לו תקלה שהשביתה את הכלי לאיזה חודש וטופלה למזלו באחריות.
נדמה לי שזה היה שסתומים אבל אני לא סגור עלה זה. הוא אמר לי שזה בעיה סדרתית בכלי כי הוא מכיר עוד כמה שזה קרה להם ובמוסך גם ישר זיהו.
אני זוכר שדיברתי עם מישהו שהיה לו RC390 מהחברה והיה לו ים תקלות .. מצד שני מבעלי דיוק לא שמעתי בעיות יותר מידי
בעליו של דיוק 390 כבן שנה שנרכש חדש שנת 2016.
מקריאה רבה באינטרנט נראה על פניו שהאמינות איננה ברמה יפנית.
האופנוע משמש אותי ביום יום וחוץ ממצבר שבמקרה היה דפוק מההתחלה והוחלף במסגרת האחריות לא היו לי שום בעיות (וזו לא ממש תקלת אופנוע). חבר טוב שלי רכב RC 390 חדש גם לפני כמעט שנה וגם אצלו, 0 תקלות.
על אף שכנראה האמינות איננה ברמה היפנית וגם לא הגימור (לפחות של הדגם היוצא), חשוב לציין, שמדובר באחת התמורות הטובות, אם לא הטובה ביותר במחיר הזה, לסגמנט הזה בישראל, לדעתי.
כבעל ניסון של שנים על המון אופנועים אני יכול להגיד שמדובר באופנוע עם ביצועים מצוינים, התנהגות כביש מעולה, לפעמים מעל לאופנועים יקרים וגדולים ממנו, בעל אופי מיוחד (לפחות הדגם היוצא) שמצליח לגרום להנאה גם לרוכבים מנוסים יותר.
לא בכדי הוא זכה פעמיים ברציפות באופנוע הטוב ביותר לקטגוריה הזו במגזין Cycle World. בנוסף הוא האופנוע הנמכר ביותר בארץ לשנת 2016 ובעל יבואן חזק שנראה שנותן שירות מצוין ללקוחותיו.
יש פה 2 מגיבים שמחזיקים בכלי, וטוענים לתקינות. ויש פה 2 מגיבים ש"שמעו" דברים לא טובים. מעניין.
בכל אופן, בשנת 2016 נמכרו כ170 יחידות, רק מדגם ה390 שזכה בתואר האופנוע הנמכר בישראל(איפה כל מה שנמכר ב15-14) מסתובבות מאות יחידות על הכביש מהדגם הזה.
חשוב תמיד לבדוק ממי "שמעת" ומה "שמעת", לא תמיד מי שמאחורי הסיפור עשה שימוש סביר בכלי.
אם תרצה עוד מידע אוכל לסייע לך בפרטי.
דניאל, מנהל מועדון אופנועי הכביש בKTM
כל מה שנאמר פה זה עדיין בערבון מוגבל, "שמעתי מחבר" זה אמין בערך כמו מישהו שעשה רק 10K על האופנוע וטוען לאמינות.
אני לא מכיר אף אופנוע שנמכר בישראל שעושה בעיות בקילומטראז' כזה נמוך בלי השפעה חיצונית כמו שבר.
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650
תודה לכולם
אחרי כמה חיפושים בפורומים בחו"ל המצב גם לא להיט
אולי אקנה 2016 שיהיה עם אחריות יצרן או יפני כמו Z300
אף ישראלי שפוי לא יעיד על אופנוע בזמן שהוא עדיין מחזיק בו שהוא עם אמינות לקויה או בעייתי מבחינה מכנית וכו'.
מקסימום בן אדם אולי יספר על כך לחבר קרוב או משהו כזה. אבל אף אחד לא יכתוב על כך באופן פתוח בפורום פומבי.
לא משנה באיזו חברה ואיזה מותג מדובר.
אם אתה רוצה מידע על דברים כאלה עדיף שתחפש בפורומים זרים בחו''ל... או פה בארץ תחפש ''בעלים לשעבר" אחרי שכבר מכרו את האופנוע ו'המשיכו הלאה' סביר להניח שאחד כזה יהיה יותר פתוח לדבר בכנות על הבעיות ועל ליקויים מכניים כרוניים של האופנוע הקודם שלו...
ישראלים חושבים שיפני זה ערובה לאמינות, הם לא מבינים שטיפול נכון הוא ערובה לאמינות.
בעברי הקרוב זוג רכבי פיג'ו מזדקנים (היום אני כבר עם השלישי), זוג קטנועי ג'ילרה שהאחרון נמכר לפני חודשיים) ועל אף כל האזהרות מתוצרת אירופה, מעולם לא חוויתי תקלות, אולי כי אני מטפל בהתאם ושומר בהתאם.
והמוזר הוא שדווקא בפעם היחידה שכן הקשבתי ורכשתי GS500 שהייתי בטוח שקניתי כלי אלמותי, ועוד נקנה מחבר פורום פולגז, אז הייתי נתקע כל שני וחמישי, באופנוע שבקושי יש בו חיישן וחצי.
וקורקוריקו, סתם לחזק את מה שאמרת, אף אחד לא ירוץ ויכתוב בפורום שהאופנוע שלו אמין. כשמתקלקל משהו כולם צועקים אבל שהכל עובד בסדר... שקט מופתי.
תחפש באינטרנט תמצא רק לכלוך, מי יפתח פוסט "האופנוע שלי הכי אמין"?
מן הסתם, שאתה המותג הכי נמכר בארץ, אז ישמעו עלייך יותר, לטוב ולרע.
ישראלים חושבים שיפני זה ערובה לאמינות, הם לא מבינים שטיפול נכון הוא ערובה לאמינות.
בעברי הקרוב זוג רכבי פיג'ו מזדקנים (היום אני כבר עם השלישי), זוג קטנועי ג'ילרה שהאחרון נמכר לפני חודשיים) ועל אף כל האזהרות מתוצרת אירופה, מעולם לא חוויתי תקלות, אולי כי אני מטפל בהתאם ושומר בהתאם.
והמוזר הוא שדווקא בפעם היחידה שכן הקשבתי ורכשתי GS500 שהייתי בטוח שקניתי כלי אלמותי, ועוד נקנה מחבר פורום פולגז, אז הייתי נתקע כל שני וחמישי, באופנוע שבקושי יש בו חיישן וחצי.
וקורקוריקו, סתם לחזק את מה שאמרת, אף אחד לא ירוץ ויכתוב בפורום שהאופנוע שלו אמין. כשמתקלקל משהו כולם צועקים אבל שהכל עובד בסדר... שקט מופתי.
תחפש באינטרנט תמצא רק לכלוך, מי יפתח פוסט "האופנוע שלי הכי אמין"?
מן הסתם, שאתה המותג הכי נמכר בארץ, אז ישמעו עלייך יותר, לטוב ולרע.
ברור מה שאתה אומר. יחד עם זאת שמעתי מה ששמעתי. וזהו.
דרך אגב אני גם חושב שהמנוע של ה 390 הוא לא תוצרת מדינה מערב אירופאית,
אלא תוצרת הודו.