אז ככה המושב שלי הכי לא נוח לרכיבה ממושכת, אני רוכב על זד 300 ואחרי שעה אני כבר לא יכול לשבת יותר , כמו שחלקכם יודעים קוואסקי הכי פחות מתחשבים בנוחות אז לסיכום מה האופציות שלי ?
אז ככה המושב שלי הכי לא נוח לרכיבה ממושכת, אני רוכב על זד 300 ואחרי שעה אני כבר לא יכול לשבת יותר , כמו שחלקכם יודעים קוואסקי הכי פחות מתחשבים בנוחות אז לסיכום מה האופציות שלי ?
בזול - ללכת לרפד שיוסיף ספוג ו/או ישנה צורה (למשל ששון ברח' בר יוחאי בת"א או ציון ברח' עוזיאל בר"ג).
ביוקר - תעשה גוגל למילה corbin
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
לך למריו באום.
איש מקצוע נהדר ויוצא דופן. התחת שלך יודה לך.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
תודה לכם אפשר לדעת עלויות פלוס מינוס?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
אז ככה היום הייתי אצל ששון חייב לציין שהוא בחור זהב תרתי משמע ואפשר לראות את זה על השיניים שלו ברגע שהוא פותח את הפה אתם כבר תבינו , כמובן ש-ששון התחיל לספר לי את תולדות חייב והראה לי תמונות של עבודות שלו וכו ... מפה לשם התקדמנו לעבודה הוא הסביר לי שהוא הולך לשים לי איזה סוג של ספוג כפול אורטופדי ועל תהליך העבודה .. הוא ביקש ממני 250 שקל בהתחלה ,זה היה נראה לי מוגזם בסופו של דבר אחרי קצת וויכוחים הורדתי אותו ל 180 שח וחייב להגיד שהעבודה יצא מעולה אין ספק בשינוי שהתחת שלי הולך לקבל .. כמובן שהייתי רוצה טוב יותר אבל אני מסתפק גם בזה . נוחות מובטחת...
אני הייתי אצל ששון ואני מרוצה מאוד כבר כמה חודשים רוכב עם הספוגים אל תצפו לדברים אחרים . רוצים תזמימו מושבי ג'ל יעלה כמה מאות
זה לא בהכרח מושב ג'ל (חומר רך שאטום במעטפת קשיחה) זה גם יכול להיות memory foams ודומיהם.
זה יותר עמיד ויותר ארגונומי מספוגים למיניהם אבל החומר יקר יותר.
אזור האלפייה.
לעניות דעתי לא שווה את הכסף אבל אני עושה רק חמישים אלף קילומטר על אופנוע בשנה ואני לא יודע הרבה.
אם אפשר לנסוע על השני ספוגים והתחת לא כואב אחרי שעה אז לא שווה להשקיע. מישהו ניסה את "שיטת הספוגים" ויכול לספר שזה נוח ולא כואב?