תוצאות 1 עד 6 מ 6

אשכול: דושים באמצע הדרך

צפייה משולבת

דושים באמצע הדרך

גם לכם יוצא להתקל בדושים? לא דו"ש, אלא DOUCHE
    בפעם הכמעט יחידה שהשארתי את הקטנוע בחניית אופנועים (על הכביש) בשבוע שעבר, שבינו לבין אוטו יש עוד קטנוע (ככה שאין מצב שהפרעתי למישהו לצאת מהחניה), אני חוזר ומוצא את הקטנוע על הרגלית צד במקום הרגלית אמצע, מראות מכופפות לכל כיוון והפלסטיקה מקדימה ליד הפנס שבורה.
    WTF? כנראה איזה אדיוט ניסה להזיז אותו (הכידון היה גם נעול). זה די מעצבן. אמנם זה קטנוע ששווה 4000 שקל אבל עדיין זה ממש מעצבן
    ואם כבר הוצאתי את העצבים, מישהו יודע אם יכולה להיות לזה השפעה על חדירת מים לאיזור הפנס? יש עכשיו רווח של 3 ס"מ בין הפלסטיק לפנס.. אני מניח שלא כי אין שם גומיות בכלל? (VS125)

Banned
    אוכלוסיה חמושה היא אוכלוסיה מנומסת.

Member
    מזעזע מבחינתי, אם אתפוס מישהו נוגע לי בקטנוע, סביר מאוד שלא אשלוט בעצמי.

ציטוט נכתב במקור על ידי UnKnOwN צפיה בהודעה
    מזעזע מבחינתי, אם אתפוס מישהו נוגע לי בקטנוע, סביר מאוד שלא אשלוט בעצמי.
    אמרת מזעזע, זה לא מסתדר עם האיום שלך.

ולפותש, תגיד תודה שזה קרה לך עם קטנוע ששווה 4אלף ולא אופנוע ב40אלף, מבחינתי עדיף לחנות על המדרכה ולהסתכן בדוח מאשר שיבוא איזה אדיוט שירסק לי את האופנוע.

Sent from my T5 using Tapatalk

Junior Member
    אני מודה שזה מקרה טיפה רחוק מהמתואר בפוסט, אבל היום אחה"צ שליח החליט לחסום לחלוטין את הכניסה לבניין עם קטנוע מט ליפול שלו. אני בטוח שאף אחד לא היה מצטער עם תוך כדי ניסיון להיכנס פנימה הקטנוע היה נופל.
    אז עכשיו, כמו שאבא שלי היה אומר, חתכת מישהו בכביש אל תתפלא שחותכים אותך- זה מדבק. וממש אני לא חושב שפותח השרשור מגיע לו שיפילו את הקטנוע שלו.

ציטוט נכתב במקור על ידי shaykram1989 צפיה בהודעה
    אמרת מזעזע, זה לא מסתדר עם האיום שלך.

ולפותש, תגיד תודה שזה קרה לך עם קטנוע ששווה 4אלף ולא אופנוע ב40אלף, מבחינתי עדיף לחנות על המדרכה ולהסתכן בדוח מאשר שיבוא איזה אדיוט שירסק לי את האופנוע.
    Sent from my T5 using Tapatalk
    אני אומר תודה, ואני גם חונה תמיד על המדרכה..ספציפית עכשיו עושים לי פינוי בינוי ליד הבית ויש מכולת זבל וכל פעם שאני חונה באיזור שלה הקטנוע בבוקר נראה כמו אחרי מלחמה.. דביק ומלא אבק ומגעיל. אין לי מושג מה זה הדבק הזה שנדבק אליו..אז ניסיתי לחנות במקום אחר .. מצד שני על המדרכה יש עצי פיקוס :/ חוזר למדרכה אחרת מעכשיו.. P:

ציטוט נכתב במקור על ידי eransh צפיה בהודעה
    אני מודה שזה מקרה טיפה רחוק מהמתואר בפוסט, אבל היום אחה"צ שליח החליט לחסום לחלוטין את הכניסה לבניין עם קטנוע מט ליפול שלו. אני בטוח שאף אחד לא היה מצטער עם תוך כדי ניסיון להיכנס פנימה הקטנוע היה נופל.
    אז עכשיו, כמו שאבא שלי היה אומר, חתכת מישהו בכביש אל תתפלא שחותכים אותך- זה מדבק. וממש אני לא חושב שפותח השרשור מגיע לו שיפילו את הקטנוע שלו.
    אני בחיים לא חוסם אף אחד וגם על המדרכה חונה ככה שלא יפריע לאנשים להכנס לאוטו שלהם