תקנה 797 חדש מהניילונים ב65,000ש"ח, נכון, זה לא אותו אופנוע (קירור אויר, פחות כ"ס), אבל מונסטר זה מונסטר זה מונסטר. ואתה יוצא עם כלי 2017 חדש.
אז אחרי כמעט שנתיים של ירידה לקטנוע מהSMT 990, הגוף התחיל להתגרד חזק מדי, והקוף רוצה אופנוע.
אני די סגור על המונסטר הקטן (סוג של קטן), עשיתי רכיבת מבחן ואהבתי, עכשיו רק נשאר למצוא אחד כזה לא מהניילונים. מה מתברר, זה קשה עד בלתי אפשרי.
פה עלו לי כמה מחשבות:
א. כמעט ולא מכרו כאלה
ב. אנשים לא מוכנים לרדת מהכלי - אהבת אמת
ג. כל התשובות נכונות
אני אשמח לשמוע מיודעי דבר על המחסור בכלים ביד2, על החיים ביומיום איתו וכל תובנה מעניינת שיש לכם.
זה הולך להיות כלי הרכב היומיומי שלי, בעיקר גוש דן ואזור ה150 ק״מ בינעירוני בשבוע.
נ.ב.
המלצות לאופציות נוספות מלבד mt09 / z900 יתקבלו בברכה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
תקנה 797 חדש מהניילונים ב65,000ש"ח, נכון, זה לא אותו אופנוע (קירור אויר, פחות כ"ס), אבל מונסטר זה מונסטר זה מונסטר. ואתה יוצא עם כלי 2017 חדש.
אופנוע כיפי מאוד.
חזק במידה, התנהגות כביש מצויינת, יפה ומושך תשומת לב.
תפעול מעט גס, כמו שדוקאטי צריך להיות.
לא נוח במיוחד לרכיבות ארוכות - טיולים של 300+ קילומטר יהיו מעייפים.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
רכבתי על מונסטר מהדגם שאתה מחפש, ולא התרשמתי בכלל - לכן ממליץ לך על רכיבת מבחן לראות אם אתה מתחבר לכלי, שוב - לפני שכולם קופצים, אני אישית לא התחברתי והתרשמתי מהכלי.
אבל כן התרשמתי מההיפר! אולי תנסה לשקול גם אותו.
בהצלחה!
לגבי מידת הנפוצות שלו הכלי והעובדה שהוא לא נמצא כמעט בלוחות המודעות אני משער שמדובר בשילוב של כל הגורמים שהזכרת. בתחילת דרכו בארץ הוא נמכר ב-100 אלף שקלים... סביר להניח שמי שכבר קנה אותו במחיר הזה (הערכה: לא רבים) דאז, מעדיף שלא להפסיד עליו כל כך הרבה במכירה אחרי שנתיים-שלוש וכלכלית עדיף לו להישאר איתו.
בדקת את זה שפורסם ביד2?
כתב שעשה רכיבת מבחן ואהב.
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
בדקת את זה שפורסם ביד2?
כן, זו אופציה מאוד רלוונטית.
Sent from my iPhone using Tapatalk
סתם שאלת תם, למה לא היפר 821?
אישית לא רוכב על ה-821 אלא על ה-1200S והוא יותר מסביל ברכיבה עירונית עבורי.
אני מכיר כמה רוכבים על 821 וכולם מאושרים ומאוד מרוצים מהכלים.
אתה כנראה הולך להנות.
אגב, יש אחלה מבצעים אצל היבואן ועכשיו ה-821 נמכר במחיר מצויין...לך תבדוק שם ואולי כדאי לך ללחוץ עוד קצת ולקבל אופנוע מהניילונים בתול עם שנתיים אחריות.
No Risk No Fun
No Sun No Tan
!I Love my italian
2 חברים טובים גמעו עשרות אלפי ק"מ על מונסטר 821 כולל התניידות אורבנית ומרוצים עד הגג (1 מהם החליף לדוקאטי אחר לאחרונה).
ספציפית הדגם הזה נמכר במספרים נמוכים (6 יח' בשנתיים)
Aprilia Tuono V4 1100 Factory
be a racer club
הם לא בפורום אך אשמח לחבר בינכם. שלח לי נייד בהפ.
נתוני מסירות אינם מפורסמים אך יש לי גישה לדו"ח תוצרים עם פירוט מפולח לפי מותגים ודגמים.
Aprilia Tuono V4 1100 Factory
be a racer club