תוצאות 1 עד 10 מ 10

אשכול: התלבטות בין שני מעילי קיץ ועוד כמה פריטים

Junior Member

התלבטות בין שני מעילי קיץ ועוד כמה פריטים

אני לקראת קניית כל הציוד הדרוש לאופנוען ומבחינת מעילים נסגרתי על שתי אופציות:

1. REV'IT Airwave 2

2. Dainese Hydra Flux D-Dry

הרוויט עולה כ-1100 והדיינז כ-1300, שניהם נוחים ועושה רושם שיושבים עליי דומה, ההבדל במחיר לא מאוד קריטי.
    אין לי הרבה ניסיון ולכן אני מעלה פה את השאלה, האם אחד מהם עדיף על השני מסיבה כלשהי?

בנושא אחר, אחרי חיפוש בפורום לא הגעתי למסקנה סופית בנוגע למנעולי דיסק, האם יש משהו מומלץ בטווח המחיר עד 150 לאחד?
    האם לשים מנעול דיסק על כל גלגל שווה את הכסף והטרחה?

בנוגע לשרשרת, האם יש מקום שמוכר שרשרת בלבד ללא מנעול? חיפשתי ולא עלה משהו כזה מלבד שרשראות פשוטות של חנויות חומרי בניין.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    לגבי המעולים אני ממליץ לך לקפוץ לכלבוטקס ברחוב שוקן בת"א, יש שם מבחר של מנעולי דיסק במחירים מעניינים. בזמנו קניתי משם מנעול דיסק בערך בערך הזה. לגבי שני מנעולים, לי יש 2,אבל יצא לי להשתמש בשני פעמים ספורות, כשחניתי במקומות 'מפוקפקים'. לגבי השרשרת אולי תוכל למצוא שם את מה שאתה מחפש. אשמח לשמוע מה בחרת מבין המעילים ואיך הם מתמודדים עם החום הישראלי.

ציטוט נכתב במקור על ידי TheM צפיה בהודעה
    אני לקראת קניית כל הציוד הדרוש לאופנוען ומבחינת מעילים נסגרתי על שתי אופציות:

1. REV'IT Airwave 2

2. Dainese Hydra Flux D-Dry

הרוויט עולה כ-1100 והדיינז כ-1300, שניהם נוחים ועושה רושם שיושבים עליי דומה, ההבדל במחיר לא מאוד קריטי.
    אין לי הרבה ניסיון ולכן אני מעלה פה את השאלה, האם אחד מהם עדיף על השני מסיבה כלשהי?

בנושא אחר, אחרי חיפוש בפורום לא הגעתי למסקנה סופית בנוגע למנעולי דיסק, האם יש משהו מומלץ בטווח המחיר עד 150 לאחד?
    האם לשים מנעול דיסק על כל גלגל שווה את הכסף והטרחה?

בנוגע לשרשרת, האם יש מקום שמוכר שרשרת בלבד ללא מנעול? חיפשתי ולא עלה משהו כזה מלבד שרשראות פשוטות של חנויות חומרי בניין.
    אתה יודע שהדיינז הוא עם בטנת גשם ? משנה קצת את העניין
    הבטנה היא לא מחממת אלא רק לגשם בימים לא הכי קרים מה שאופייני מאד בארצנו
    פלוס רציני בהחלטה
    כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
    יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
    DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
    תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
    קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
    X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
    מערכות מיגון מתקדמות
    איתוראן SCOOTER
    SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
    www.kolbotex.co.il
    שוקן 32 תל אביב 03-5051162

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    לגבי המעולים אני ממליץ לך לקפוץ לכלבוטקס ברחוב שוקן בת"א, יש שם מבחר של מנעולי דיסק במחירים מעניינים. בזמנו קניתי משם מנעול דיסק בערך בערך הזה. לגבי שני מנעולים, לי יש 2,אבל יצא לי להשתמש בשני פעמים ספורות, כשחניתי במקומות 'מפוקפקים'. לגבי השרשרת אולי תוכל למצוא שם את מה שאתה מחפש. אשמח לשמוע מה בחרת מבין המעילים ואיך הם מתמודדים עם החום הישראלי.
    מתכנן לעבור אצלם בפעם הבאה שאני יוצא לבית מהצבא, לזכותם ייאמר שלפני שקניתי קסדה עברתי אצלם וקיבלתי יחס טוב ולכן אני מעדיף לקנות שם את המנעולים.

כשאקנה מעיל ואת שאר הציוד אשתדל לכתוב סקירות מנק׳ המבט שלי.

ציטוט נכתב במקור על ידי כלבוטקס צפיה בהודעה
    אתה יודע שהדיינז הוא עם בטנת גשם ? משנה קצת את העניין
    הבטנה היא לא מחממת אלא רק לגשם בימים לא הכי קרים מה שאופייני מאד בארצנו
    פלוס רציני בהחלטה
    האמת שלגשם אני מתכנן משהו אחר ופחות רוצה לסמוך על הבטנה. אני מבין שזו בעצם התמורה להבדל במחיר אבל היא פשוט לא מאוד רלוונטית לי.

ציטוט נכתב במקור על ידי TheM צפיה בהודעה
    מתכנן לעבור אצלם בפעם הבאה שאני יוצא לבית מהצבא, לזכותם ייאמר שלפני שקניתי קסדה עברתי אצלם וקיבלתי יחס טוב ולכן אני מעדיף לקנות שם את המנעולים.

כשאקנה מעיל ואת שאר הציוד אשתדל לכתוב סקירות מנק׳ המבט שלי.

האמת שלגשם אני מתכנן משהו אחר ופחות רוצה לסמוך על הבטנה. אני מבין שזו בעצם התמורה להבדל במחיר אבל היא פשוט לא מאוד רלוונטית לי.
    המעיל אינו חורפי, אבל סוגר יופי של פינה בתקופות המעבר שעדיין חם אבל פתאום יכול להפתיע טפטוף, מעבר לזה שהמעיל כמעט כולו רשת.
    יש לו גזרה ממש מצויינת והוא יושב ממש טוב על הגוף, תבמע מדידות של שניהם ואז תחליט.
    !! חשוב לבצע מדידה על הדו גלגלי שלך או דומה על מנת להרגיש מה מציק אם בכלל, בהצלחה
    כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
    יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
    DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
    תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
    קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
    X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
    מערכות מיגון מתקדמות
    איתוראן SCOOTER
    SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
    www.kolbotex.co.il
    שוקן 32 תל אביב 03-5051162

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    אתה משווה בין תפוחים לאגסים. הרוויט הוא מעיל קיץ אמיתי והדיינז מעיל עם בטנה נגד מים שממש לא מתאימה לקיץ הישראלי. תשווה אם כבר ל-Dainese Air Flux D1 Jacketשהוא מעיל קיץ מעולה מבחינתי. וכמו שאמרו לך - תמדוד את שניהם כי שניהם מעולים אבל עם גזרה שונה מעט וסביר להניח שאחד מהם יהיה לך יותר נוח.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    אתה משווה בין תפוחים לאגסים. הרוויט הוא מעיל קיץ אמיתי והדיינז מעיל עם בטנה נגד מים שממש לא מתאימה לקיץ הישראלי. תשווה אם כבר ל-Dainese Air Flux D1 Jacketשהוא מעיל קיץ מעולה מבחינתי. וכמו שאמרו לך - תמדוד את שניהם כי שניהם מעולים אבל עם גזרה שונה מעט וסביר להניח שאחד מהם יהיה לך יותר נוח.
    מדדתי את שניהם, נוחים באותו אופן.
    מבחינת הבטנה, ניתן לפרק אותה לחלוטין ואז מדובר במעיל קיץ לחלוטין כמו הרוויט.
    את הדגם השני שציינת חיפשתי בחנויות אבל ביינתיים לא מצאתי, לפחות לא בארנב אנרגיה של מטרו.

Junior Member
    שניהם הכוונה לדיינז והרוויט מן הסתם, את הדיינז השני פשוט לא מצאתי בשביל למדוד.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי כלבוטקס צפיה בהודעה
    המעיל אינו חורפי, אבל סוגר יופי של פינה בתקופות המעבר שעדיין חם אבל פתאום יכול להפתיע טפטוף, מעבר לזה שהמעיל כמעט כולו רשת.
    יש לו גזרה ממש מצויינת והוא יושב ממש טוב על הגוף, תבמע מדידות של שניהם ואז תחליט.
    !! חשוב לבצע מדידה על הדו גלגלי שלך או דומה על מנת להרגיש מה מציק אם בכלל, בהצלחה
    יש סיכוי כזה שבאתר שלכם אין בכלל מעילים של דיינס? אני גם מחפש מעיל וגם כפפות ופשוט יצא לי לקפוץ לתל אביב שבוע הבא רק

Junior Member
    ואני רוצה לקבל קצת מידע לפני.