...הנתיב הימני?
למשל בעליה בכביש מהיר.
תודה לעונים.
...הנתיב הימני?
למשל בעליה בכביש מהיר.
תודה לעונים.
הבעיה בלהיצמד לשוליים היא שנהגים שלא יודעים לנהוג ורוצים לעבור בנתיב מסוגלים לעבור ס"מ ממך (או בך) ולגרום לתאונה.
הבעיה בלהיות באמצע הנתיב זה שיצפרו לך...
תגיד לך מה אתה מעדיף..
לדעתי, עדיף לנסוע באמצע הנתיב ממש ואפילו להאט קצת את התנועה אלא אם זה ממש מוגזם ואתה איטי מאוד ביחס לתנועה באיזה קטע כביש - ואז הייתי מעדיף לרדת לשוליים לגמרי ככה שמי שיעבור לא יהווה כמעט סיכון.
לנסוע על הכביש צמוד לשוליים לדעתי עדיף להימנע בכלל.
גם אני חושב ממש ככה! למרות ששליח ותיק [כ 16 שנה] אמר לי שהוא נוסע על קו השוליים... שזה נראה לי מאוד מסוכן מהסיבה שציינת.
עקרונית לפי החוק היבש אתה אמור לנסוע במרכז הנתיב (ומעט ימינה לפי המורה רכיבה שהיה לי). במידה ואתה מאט את התנועה ברמה כזאת שיש טור של מכוניות מאחוריך (2 מכוניות ומעלה) אתה אמור לפנות את הנתיב ע''י ירידה לשול, כמו שטרקטור עושה.
תודה. מסכים עם החוק... אני מדבר בגדול על כביש מהיר בעל 2 נתיבים ויותר
אמצע הנתיב ואפילו טיפה שמאלה, כדי למנוע עקיפה בתוך הנתיב כפי שנאמר. תמיד תהיה ערני למה שקורה מאחוריך כי תמיד עלול לצוץ איזה אדיוט שינסה לעקוף ברווח שבינך לבין הרכב משמאלך. לא כיף ולא בטיחותי.
במקרים של נתיב אחד בדרך כלל הייתי יורד לשול ונותן להם לעבור, אני לא אוהב שיש מאחורי נהגים עצבניים.
Sent from my T5 using Tapatalk
אני עם ה125 שלי רוכב רגוע על 100 בהילוך חמישי עם אופציה ל110 אם אני רוצה לפני שאני מעביר לשישי. מי שרוצה - עוקף, מי שנצמד, מרימים יד ועושים לו זין וממשיכים הלאה.
יש סטיגמה בפורום שאופנועי 125 לא שווים כלום. מעיד הרבה על האנשים כאן..