כאן ניתן לראות אותו יותר בבירור,הקטע שכמעת וויתרתי עליו במעמד לקיחת האופנוע מהסכנות.
התיק הכיל כמו שאתם רואים, את בנק הכוח (סוללת הטענה למכשירים אלקטרוניים), את מנעול הקסדות, קרם הגנה
משקפיים בימים אפורים, ארנק ועוד.
כמה מילים על אלה, השימוש בוויז גוזל סוללה וכך בשעה שמטיילים ביעד הסלולרי נכנס לתיק הזה ונטען מבנק בכוח
תיק המיכל נכס לתיק החום וכך בעצם הטלפון מקבל שעות טעינה בעת הטיול. קרם הגנה חשוב בגלל הקרינה מהשלג
ובימים חמים ממש כמו בישראל, את מנעול הכספת קניתי בארץ ובעזרתו הייתי קושר את הקסדות ומעיל רכיבה של
הג'ינג'ית אל הסבל בשעת הטיול, שם אין בעיה להשאיר את האופנוע לא נעול (כולם עושים את זה) אני הקפדתי
להעביר שרוול אחד של המעיל ולכסות את הקסדות הנעולות ככה הייתה הגנה מהשמש/גשם והרווחתי מקום בארגזים
לחליפות הסערה, המעיל שלי, וציוד שלא לוקחים לטיול הרגלי.
שלושת הארגזים והתיק הכחול הם בעצם כל "הבית" שלך לימי הטיול, הם צרכים להיות יעילים, נוחים, ומסודרים
ככה שתוכל להשתמש בהם בשיא הנוחות והמהירות, בחלוקה נכונה. לכל רגע נתון.
הסבר: כשעולים לשנת לילה למלון, אין טעם לסחוב את כל ציוד הרכיבה לחדר, לכן הציוד הזה יחליף בלילה מקום
בארגזים בעוד התיק הכחול בו נמצאים הבגדים ושאר הציוד הנחוץ, אבל המיותר במשך היום יעלה אייתך לחדר.
זה מחייב כמה דקות ארגון בכל בוקר וערב.
מה בארגזים:
נתחיל מהארגז שלכאורה הכי בלתי מנוצל, הארגז האחורי שעליו מחובר התיק הכחול. שם יכנסו כל הדברים שאין
בהם צורך מידי דברים שרוצים שיישארו "לא מעוכים" ודברים שמקטינים נפח מהתיק הקשור. (סנדלים, כלי איפור,
מתנות, כביסה, ציוד עזר לאופנוע וכד'). בתיק מעליו הציוד שאין בו צורך מיידי אבל יש גישה חלקית אליו, (ביגוד
חם, ודברים שאין בעיה למעוך ושיהיו חשופים למזג האוויר). התיק נקשר ברצועת מתיחה לארגז ומעליה רשת מטען
נמתחת.
ארגז שמאל (זה שנמצא נמוך כשהאופנוע על ג'ק צד) חליפות סערה, (גם בבוקר הבהיר ביותר עלול לצפות גשם
במשך היום) וציוד חם נוסף.
לארגז השמאלי והנוח ביותר לאריזה וגישה נכנסים התיק החום, תיק הצד של הג'ינג'ית ובעצירות יוצאים משם
ובמקומם נכנס מעיל רכיבה אחד הכפפות, כל דבר אחר שלא הולך איתנו. (המטרה להיות קלים ונוחים ככל האפשר)