תוצאות 1 עד 15 מ 15

אשכול: התלבטות - רכישת אופנוע a1

תצוגה בשכבות

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Maxi צפיה בהודעה
    אני שנה על הדיוק והזמנתי את החדש כבר לצורך שדרוג. כפי שאתה יכול להבין מאוד מרוצה.

חזרתי לרכב אחרי 5 שנות הפסקה וסך של 18+ שנות רכיבה על מגוון אופנועים. לעניות דעתי ודעתי בלבד, מדובר באופנוע עם תמורה למחיר שאין כמוהה בשוק המקומי, בטח בסגמנט הזה.

האופנוע מרגיש ובעל ביצועים טובים יותר גם מאופנועים יקרים ממנו שהיו לי. כפי שכתבתי בעבר בפורום, לא בכדי זכה פעמיים לאופנוע השנה לסגמנט בסייקל וורלד.

אחד מהמבחנים שלו הגדיר את זה יפה: זה קל לתכנן אופנוע מעולה שגם עולה יקר, זה הרבה יותר קשה לתכנן אופנוע מעולה, בעלות נמוכה, ובזה KTM הצליחו בגדול.

לגבי האמינות - לא יכול להגיד. לי לא הייתה כול בעיה אבל אני רק אחד. יש אחריות מקיפה, יבואן חזק - שיקול שלך.

תעשה סיבוב עליו ואני דיי בטוח שתבין את ההבדל בביצועים אל מול המתחרים.

קשה לי מאוד להאמין שמגזינים נחשבים ובוחנים ידועים היו משבחים את הכלי כפי שהם משבחים אותו אם הוא היה ידוע כבעייתי - גם במקרה הזה רק דעתי.

וציטוט אחרון של בוחן MCN לגבי הביצועים של הכלי:

I've raced motorcycles my entire life, but had more fun on this bike then i've had in a long time - on anything with two wheels.

בהצלחה
    ביקורות במגזינים הגדולים הן לא יותר מפרסומות ממומנות.
    אם אתר מכובד\מגזין או כל מבקר מקצועי אחר רוצה להיות מוזמן לאירוע השקה, הוא לא יעז להעביר ביקורת נוקבת מעבר לכמה מילים עדינות פה ושם תוך כדי אזכור דגמים יקרים יותר של אותה חברה.

אתה רוצה דעה כנה? תפנה לאנשים שרכבו ומכרו את הכלי. תראה סרטונים של אנשים אקראיים שמתעדים את רכיבת המבחן שלהם.

דבר נוסף שחשוב לזכור זה האופי של הנסיעות והרוכב.
    קח את MCN לדוגמא שבו רוב המבקרים הם רוכבי מירוצים ורוב הביקורות שלהם מתיחסות לאופנוע ככלי פנאי עבור כבישים הרריים.
    אם אתה מחפש לדעת אם הכלי יתאים לך לנסיעות מנהלתיות והאם ניתן לחיות איתו ביום יום, לא תפיק הרבה מהביקורת שלהם.
    נערך לאחרונה על ידי alexsupreme; 19-06-2017 בשעה 16:17.