ציטוט נכתב במקור על ידי Yaniv צפיה בהודעה
Maxi - תתחדש

עשית נסעית מבחן? שונה מדגם של 2016 בהרבה
הבנתי שלא הלכת על 07 או 09 שרצית אז פינקת בדיוק חדש

דיוק 390 (יש לי אותו מ 10/16) סבבה בין 120-140 קמ"ש אחרי זה אתה מרגיש שלא ממש כיף לו
היי יניב !

לא עשיתי נסיעה כי עדיין אי אפשר (רק שבוע הבא כנראה). בנתיים פתחתי הזמנה כדי לשריין כלי לכשיגיע לארץ (אני רוצה את הצבע הלבן שעדיין לא כאן).

עשיתי נסיעת מבחן על ה MT07 ולהפתעתי הרבה, וקצת גם לאכזבתי, לא היה איזה שינוי ענק של שמים וארץ בתחושה לשימושים העיקריים שלי (מה שדרך אגב חיזק אצלי את מה שנאמר זה מכבר שעשו עבודה פשוט נהדרת בדיוק ביחס למחיר). ה - MT כמובן מרגיש חזק יותר ועם קצת יותר מומנט והשיוט שלו במהירות גבוה יותר ובסלד נמוך יותר מזה של הדיוק, אבל כמי שנוסע 20 קמ ביום בעיקר בפקק, ומדיי פעם לטיול של 120 קמ הלוך חזור, ממש לא מצדיק את המחיר, הדיוק מהנה באותה מידה (הכול לעניות דעתי!).

ה Z900 שחשבתי עליו זה כבר ליגה אחרת. לא עשיתי נסיעה אבל כפי שאתה יודע זה דרש ממני סיבוב לא קטן של מכירת רכב ואופנוע ורכישת רכב ואופנוע אחרים, וזה לא ממש צלח. החלטתי שנכון לכרגע הדיוק נותן לי ממש הכול ואין סיבה להחזיק איזה רכב בן 7+ שעשוי לגרור אותי להוצאות בלתי צפויות.

אתמול הייתי בסוכנות לראות את האופנוע בלייב. רק ממשחק עם המצערת כאשר האופנוע מונע במקום יש תחושה אחרת, חלקה יותר מהרגע הראשון. מסוקרן מאוד לעשות סיבוב כבר.