ציטוט נכתב במקור על ידי rusty james צפיה בהודעה
לדעתי להחמיר!
ואסביר,
גם במקום ציבורי הומה וגם במחסן נעול, גנבי אופנועים יפרקו חלק או יגנבו אופנוע או קטנוע שלם בלי הפרעה. נקודה.
כבר קרו כל המקרים, כמה פעמים.
תנעל דיסק קדמי בכל עצירה ובלילה תוסיף שרשרת מהאחורי לעמוד/ גדר.
תקנה כיסוי. זה חשוב וגם שומר מנזקי מזג האויר וכיוב'.
* כשכותבים תמיד שאם תמגן היטב הגנב יעדיף אופנוע אחר מוגן פחות... אז מתכוונים לאיך שאתה כרגע משאיר אותו...#רקאומר*

מעיל, ברכיות ונעל רכיבה זה חשוב ומגן בעת נפילה! מה גם שאתה כותב שכבר חווית כמה.
בסדר תודה אחי,

אני אכן אקשור מגלגל אחורי לעמוד להגביר את הבטיחות. מצד שני - אני חולק איתך על עניין הכיסוי כי בשבילי זה ממש מעצבן לשים כיסוי בכל פעם. זה יותר מעצבן מאשר לשים מנעול דיסק או שרשרת - אתה צריך לפרוס אותו ולסדר שלא יעוף, לקשור, וכו. האם הכאב ראש הזה הכרחי?

תשמע - אני אהיה הגנב לרגע אחד(לדוגמא כמובן) - אוקיי, עכשיו 12 בלילה. אני רואה אופנוע עם מנעול דיסק וקשור עם שרשרת - הרי לא אעדיף ללכת לאחד אחר ברגע שאקלוט את שני המיגונים האלה וברור לי שהם יקשו על חיי?

נעלי רכיבה לא נוחות לי - מפריעות לי לתפקוד יומיומי ובעייתי להחליף לנעליים רגילות ובחזרה בכל פעם. מעיל חונק אותי, במיוחד בקיץ כרגע. אני סחוט זיעה. יש ברירה?