ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
יש לי k1200s 2007
ואני יודע מפורומים בחו"ל שיש כל מיני מודיפיקציות כדי לגרום לחיה הגרמנית הזו לפעול יותר חלק בטורים נמוכים.
ובגלל שאני ממש לא מטפס איתו לטורים גבוהים ורוב הזמן דווקא כן בנמוכים (רוב הרכיבות יומיומיות מנהלתיות/טיולים) הייתי אולי מעוניין.
השאלה היא (חוץ מזה שזה לא ייפגע במכלולים הקיימים ואני רוצה להשאיר אותו מקורי ככל האפשר) האם מבחינת צריכת דלק האם זה ישפיע לרעה.
כרגע הניצולת במנהלתי 1-16 בערך ויכול להגיע לאפילו ל 18 ק"מ לליטר בטיול רגוע
אכן קיימות תוכנות (עדכוני יצרן) לרוב הכלים של bmw motorrad, העדכונים האלו משפרים את הביצועים כי הם למעשה ביטול של הגבלות שהגיעו מהיצרן למטרות שיווק ומכירה עתידית של אותו הדגם רק עם יותר כוח כביכול ביותר כסף, זאת אומרת שזה אותו מנועת אותם מכלולים, תוכנה מעודכנת = ביצועים יותר טובים.

שיפור הביצועים ברוב המקרים מביא לשיפור בצריכת הדלק אבל הכל כמובן בהתאם לסגנון הנהיגה.

לא תמיד זה נחוץ להחליף משהו בכלי אבל לפעמים זה משתלם, במקרה של k1200s אין כל כך צורך כי ברוב המקרים עדכון תוכנה בלבד עושה את העבודה.

בכל אופן, במהלך שנת 2007 של הייצור הייתה החלפת תוכנה, תבדוק בבקשה על המדבקה או מוטבעה על השילדה אתה vin (מספר שלדה) ולידו את תאריך הייצור שזה בעצם החודש והשנהת זה בערך נראה משהו כזה:

DateOfManufacture (1).jpgModelCodeGraphic.jpg