עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 16

אשכול: גודל פיזי של אופנועי 125

Junior Member

גודל פיזי של אופנועי 125

אני כרגע בשיעור 3 על A1 עושה רביעי מחר
    אחרי שיקולים כלכליים (אני חייל) אני שוקל ללכת על אופנוע 125 במקום 250,מה שאומר שאני אסיים יותר מהר וגם יהיה לי יותר זול... (הביטוח גם יותר זול?)
    בכל מקרה הגובה שלי הוא 1.75 ואני דואג קצת בנוגע לגודל הפיזי של האופנועים. ממה שיצא לי לראות עד עכשיו האופנועי 125 נראים קטנים קצת בצורה מגוחכת,הם כולם ככה? כאילו אני לא רוצה להיראות בחור יחסית גדול על אופנוע קטנטן...
    חוות דעת :|
    ועוד יותר חשוב,אני יכול ככה לעבור ללימודים על A2 כמו כלום? על הטופס ירוק רשום A1 וכל זה... זה אפשרי?

Member
    זה ממש לא בטוח שתסיים את הרשיון מהר יותר על A2 כי תצטרך אותו מספר שיעורים, הביטוח גם עולה אותו הדבר.
    תצטרך טופס ירוק חדש, כולל בדיקת ראייה חדשה וחתימת רופא חדשה, כל זה עולה כסף וחבל לדעתי אלא אם כן אתה רואה אחרי עוד כמה שיעורים שאין סיכוי שאתה מסתדר עם הילוכים.
    Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי decktor צפיה בהודעה
    זה ממש לא בטוח שתסיים את הרשיון מהר יותר על A2 כי תצטרך אותו מספר שיעורים, הביטוח גם עולה אותו הדבר.
    תצטרך טופס ירוק חדש, כולל בדיקת ראייה חדשה וחתימת רופא חדשה, כל זה עולה כסף וחבל לדעתי אלא אם כן אתה רואה אחרי עוד כמה שיעורים שאין סיכוי שאתה מסתדר עם הילוכים.
    זה לא בקטע של להסתדר או לא,זה שיקול כלכלי יותר...
    ה50 שקל שהטופס ירוק יעלו כנראה עדיפים על הכמה אלפים יותר שיעלה 250...
    ואני נראה טמבל בטופס ירוק אז זה לא רעיון כלכך רע חחחח

Member
    קודם כל כלי 250 לא תמיד עולה יותר מ-125, זה עניין של ביקוש והיצע ויש יותר ביקוש ל-125.
    חוץ מזה גם אם תוציא רשיון A1 עדיין תוכל לקנות כלי 125 סמ"ק אם זה מה שתחליט בסוף.
    Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי decktor צפיה בהודעה
    קודם כל כלי 250 לא תמיד עולה יותר מ-125, זה עניין של ביקוש והיצע ויש יותר ביקוש ל-125.
    חוץ מזה גם אם תוציא רשיון A1 עדיין תוכל לקנות כלי 125 סמ"ק אם זה מה שתחליט בסוף.
    כן אבל בין השאר ללמוד על קטנוע A2 יהיה יותר פשוט ואז לקנות אופנוע A2... הרי אתה לא מוגבל לקטנועים

Senior Member הסמל האישי של rusty james
    למה זה יהיה יותר פשוט ללמוד על אוטומט ואחר כך לבד על הילוכים?
    לא עדיף עם מורה?
    יחי המלך המומנט
    גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי rusty james צפיה בהודעה
    למה זה יהיה יותר פשוט ללמוד על אוטומט ואחר כך לבד על הילוכים?
    לא עדיף עם מורה?
    אני בן אדם של לימוד עצמי,אם אין לי מורה מצוין אני מעדיף ללמוד לבד,למורים בארץ אין סבלנות ממה שיוצא לי לראות,לא תמיד גם יכולים לתת לכל תלמיד מענה אישי

Senior Member הסמל האישי של rusty james
    הצליחו לפניך, גם אתה תצליח.

לדעתי, אל תגביל את עצמך לA2
    (ולו רק בשביל לפנק את עצמך בהזמנת רכיבות מבחן על כמה אופנועי A1 שונים לכבוד יום ההולדת... או כל תירוץ אחר).
    יש עוד עשרות שנות רכיבה לפניך... תתחיל כמו שצריך ושיהיו רכיבות טובות.
    יחי המלך המומנט
    גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי GeorgeCostanza צפיה בהודעה
    אני בן אדם של לימוד עצמי,אם אין לי מורה מצוין אני מעדיף ללמוד לבד,למורים בארץ אין סבלנות ממה שיוצא לי לראות,לא תמיד גם יכולים לתת לכל תלמיד מענה אישי
    כנראה שלא מספיק חיפשת, או שלא חיפשת במקומות הנכונים אחי.

Member
    אתה שכנעת את עצמך לעשות A2, האם זה נכון במקרה שלך ספציפית? אין לנו דרך לדעת בהתכתבות.
    אם אתה רוצה שנאשר לך שזאת ההחלטה הנכונה אתה לא תשכנע אותנו בהגיון שלך, רובנו מעדיפים A1 על A2.
    שים לב שאתה אומר פה דברים סותרים.
    אמרת שזה לא בגלל שאתה לא מסתדר עם אופנוע A1 אלא בגלל השיקול הכלכלי, אחרי זה אמרת שזה בגלל שיותר קל על הקטנוע שלומדים עליו ל A2.

ולבסוף לימוד עצמי זה מעולה, על הכביש פחות.
    אם אתה לא מסתדר עם הילוכים במגרש חניה קטנטן במהירות אפסית יחד עם מישהו שאמור ללמד אותך אתה רוצה לנסות ללמוד לבד על הכביש הציבורי?

Junior Member
    הזוי שאפשר לעשות רישיון A2 אוטומטי, ואז חוקית להיות רשאי לרכב על כלי ידני.

תמשיך עם הA1 גם אם יקח עוד חודשיים. אם אתה חושב כלכלית אז הנה מה שיקרה אם תעשה A2. אתה תסיים את הרישיון, תקנה איזה פיציער 125 סמ"ק, תשקיע בו כסף על צמיגים/טיפולים, אחרי חודשיים ימאס לך ואתה כבר תרצה להתחיל רשיון a1, תמכור את הפיצי בהפסד ותקנה אופנוע 250/300/500. הרבה כאב ראש, הרבה כסף.
    תחסוך את כל זה מעצמך, חבל.

Sent from my T5 using Tapatalk

Senior Member
    יש מספר אופנועי 125 פול סייז, אבל אני מסכים עם מי שממליץ לעשות רישיון A1 כשהכיווון זה אופנוע. זה פותח בפניך מגוון רחב של אפשרויות מה גם שאתה תמצה מבחינת כוח את ה 125 על ההתחלה. תוציא עוד קצת כסף וזמן על שיעורים ותחסוך במקומות אחרים.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי shaykram1989 צפיה בהודעה
    תמשיך עם הA1 גם אם יקח עוד חודשיים. אם אתה חושב כלכלית אז הנה מה שיקרה אם תעשה A2. אתה תסיים את הרישיון, תקנה איזה פיציער 125 סמ"ק, תשקיע בו כסף על צמיגים/טיפולים, אחרי חודשיים ימאס לך ואתה כבר תרצה להתחיל רשיון a1, תמכור את הפיצי בהפסד ותקנה אופנוע 250/300/500. הרבה כאב ראש, הרבה כסף.
    תחסוך את כל זה מעצמך, חבל.

אני עם פיציער 125 והוא נראה יותר גדול מכול האמ-טי חרטא 07/09 שנראים כמו שלדה של אופנועי הארלי על גלגלים, אבל זה רק אני.
    יותר משנה ועדיין לא נמאס. רגש לעלות על האופנוע כול פעם חדש.
    גילוי נאות - אני עוד מעט בן 20, ועשיתי A2 כי לא הייתי בגיל לעשות A1.
    מתמגן מלא כול נסיעה גם אם זה ל500 מטר.
    אז בלי סטיגמות לפני שהם מתחילות...

ציטוט נכתב במקור על ידי 1122 צפיה בהודעה
    אני עם פיציער 125 והוא נראה יותר גדול מכול האמ-טי חרטא 07/09 שנראים כמו שלדה של אופנועי הארלי על גלגלים, אבל זה רק אני.
    יותר משנה ועדיין לא נמאס. רגש לעלות על האופנוע כול פעם חדש.
    גילוי נאות - אני עוד מעט בן 20, ועשיתי A2 כי לא הייתי בגיל לעשות A1.
    מתמגן מלא כול נסיעה גם אם זה ל500 מטר.
    אז בלי סטיגמות לפני שהם מתחילות...
    קודם כל, כל הכבוד שאתה מתמגן זה לא מובן מאליו לבחור בן 20 ועוד שרוכב על 125.
    דבר שני, אתה הוצאת רשיון A2 כי לא היתה לך ברירה, אם היית מוציא רשיון היום אני בטוח שהיית עושה ישר A1.

בקשר לסטיגמה אני לא יודע על מה אתה מדבר, אני בעצמי רכבתי על 125 לתקופה והיום אני מוציא A1. בדיעבד, היה טעות להתפשר על A2.