תוצאות 1 עד 4 מ 4

אשכול: עד כמה מעיל עור מתרחב?

Member

עד כמה מעיל עור מתרחב?

קניתי מעיל עור של דיינז שעלה המון כסף ואתמול לבשתי אותו בפעם הראשונה והוא די צמוד והוא מגיע לי בדיוק לקו של המכנסיים כך שאם אני מרים את הידיים רואים לי חצי בטן
    האם כל מעלי העור ככה בהתחלה (כמו גוש בטון) ועם הזמן העור נמתח או מקבל את האלסטיות שלו?

Dainese Avro D1

Dainese Avro D1

Member
    ועוד שאלה, האם הוא מתאים לקיץ הישראלי? רשום שיש איוורור מהצדדים

Member
    תתחדש,
    העור לא נמתח כמו גומי, יש גמישות מסוימת. הוא "מקבל" את צורת הגוף שלך לאחר זמן מסוים.
    לגבי זה שרואים לך את הבטן כשאתה מרים ידיים, זה בסדר. ככה זה במעילי ספורט. הגזרה כזאת בגלל תנוחת הישיבה הקיצונית על אופנועי סופר ספורט.
    אם אתה רוכב על אופנוע טורינג או אופנוע עם ישיבה זקופה אתה בהחלט יכול לקנות גקט עם גיזרה פחות "ספורטיבית".
    לגבי אם הג'קט הזה מאוורר מספיק או לא, הייתי אומר שלא. המעיל הזה לא מאוורר בכלל ויהיה לך מאוד חם לרכב איתו.
    לצורך השוואה תראה למשל את הג'קט Atem של אלפינסטארס, ושים לב לחורי האוורור בכל חלקי העור.

https://www.youtube.com/watch?v=q4kiyCYTFfM

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי AlphaDog צפיה בהודעה
    תתחדש,
    העור לא נמתח כמו גומי, יש גמישות מסוימת. הוא "מקבל" את צורת הגוף שלך לאחר זמן מסוים.
    לגבי זה שרואים לך את הבטן כשאתה מרים ידיים, זה בסדר. ככה זה במעילי ספורט. הגזרה כזאת בגלל תנוחת הישיבה הקיצונית על אופנועי סופר ספורט.
    אם אתה רוכב על אופנוע טורינג או אופנוע עם ישיבה זקופה אתה בהחלט יכול לקנות גקט עם גיזרה פחות "ספורטיבית".
    לגבי אם הג'קט הזה מאוורר מספיק או לא, הייתי אומר שלא. המעיל הזה לא מאוורר בכלל ויהיה לך מאוד חם לרכב איתו.
    לצורך השוואה תראה למשל את הג'קט Atem של אלפינסטארס, ושים לב לחורי האוורור בכל חלקי העור.

https://www.youtube.com/watch?v=q4kiyCYTFfM
    גיזרה ארוכה במעילי עור גורמת לכפלים שיושבים על האופנוע גם באופנועי תיור, במעילי קורדורה ודומיו בגירסה ארוכה היצרנים עושים בחלק התחתון גיזרה כמו פיטריה וזה מונע כפלים אבל במעיל עור זה לא אפשרי